A ja od jakiegoś czasu jestem posiadaczką tej oto wspaniałej kobyłki: Libra (m: zimn. o: hucuł) Po za tym, ze służy mi rekreacyjnie, to pracuje też w hipoterapii 🙂 http://kj-hipoterapia.webrobi.pl/
anyann najpierw bym radziła obciąć szczoty żeby dopływ powietrza był 🙂 Co do nafty to tak: smaruje się co dwa dni, miesza się 50/50 olej z naftą(oświetleniowa). wera5510 to pewnie jakaś mała sztumka zmieszana z hucułkiem 🙂 glanek no z zimnucha to chyba zadnych cech nie odziedziczyla 😉
[quote author=paulina-anna link=topic=4119.msg2013216#msg2013216 date=1392479580] PauliL Moze sproboj wywaru z geranium? Stosuje go na grzybice mojej dliugowlosej suni. Pomaga i nie trzeba nic placic. 😉 Roslina nazywa sie geranium robertianum- po naszemu to chyba budziszek jakis tam (chyba-pachnacy...). [/quote]
Wiesz co ja mam już odpowiednie leki dobrane dla Kostaryki, stosuje najpierw manusan a potem smaruje dermacornem 😉
bezunia82 do mnie już dochodziły od dawna słuchy że to maja być najlepsze konie z całej polski! Zazdroszcze że wieziecie Igonka, zobacze go wkoncu na żywo!!! 🙂