Forum konie »

Konie zimnokrwiste i pogrubiane

A tu moj Hejp na padoku 😉 Zachowuje sie jakby miał 3 lata 😉 🙂
Cobrinha ano czasem powala :P za to jak go dzisiaj na lonżę wzięłam to załączył tryb muła... co z tego, że tuż przed schwytaniem belzebuba rzeczony latał jak wariat xD
a Klusek ma u ciebie super warunki - nie jeden koń by mu pozazdrościć mógł takiej ilości trawy 😉 kwestia czasu na zapoznanie się z nowym otoczeniem 🙂
harja toż liście to istny rarytas xD lepsze niż siano :P
any, prawda 😁
wygrzebałam z czeluści dysku stare filmiki siwego jeszcze pod p. Natalią, która na nim jeździła, więc jak macie ochotę obejrzeć, to: KLIK oraz KLIK  😉
ale Kubuś się ładnie prezentuje 🙂
ja poza boksem siwego nie widziałam jeszcze leżącego - jedynie tarzającego się 😉 Moje mają stałą porę na leżakowanie, zazwyczaj obie leżą wczesnym rankiem, jak tylko zrobi się widno.
Pamiętacie mojego ogierka? Zdjęcia są na 97 stronie. Chłopak wydoroślał już troszkę, teraz ma 4 miesiące, związek nadał mu imię Aktor,  a na wiosnę będzie szukał nowego właściciela.
RatiNa ale zmężniał!  💘
a Ja dziś robiłam probe 🙂 Bez czapraka bo tylko sprawdzałam czy się dopnie popręg 🙂 Jutro wsiadamy na nią 🙂
harja, ale Kuba się fajnie rusza 😜
PauliL, fajna kobyłka
RatiNa, ale wyrósł 🙂

Malawia z dzisiejszego hubertusa 🙂
Borysek cudo, fajnie wesoły 🙂 czekamy na sesję 🙂
Hejp też boskiii, sexi ciało 😀
Kuba się pięknie rusza, ale on dźwiga nogi 😍
RatiNa, rozpłynęłam się, źrebol cudny i zdjęcia również, wstawiaj więcej !
Malawia też mi się podoba, ładną ma budowę 🙂 i jest czysta 😁

Jakieś dzisiejsze kluskowate:
sprawiamy pozory przed niezwykle wesołym terenem 🤣

już po (capnięta uwiązem za kółko od wędzidła - do zdjęcia tylko - jakby ktoś miał coś przeciwko 🙂😉

na padoku po terenie "mama nie odchodź!" (chciałam się odsunąć, żeby zrobić fotę, w końcu zrobiłam jej w biegu na 18mm.. bo z nią inaczej nie da rady, a nie ma kto oprócz mnie porobić 🙂😉

nie dodaję wszystkich zdjęć jako obrazek, za dużo by było, a link kto chce to otworzy 🙂

Co do wesołości koni, "moja" kluska średnio wesoła. Z reguły bawi się tylko ze mną, zdarzy jej się bryknąć - woli raczej odkręcać głowę na wszelkie sposoby i się ścigać jak ją pogonię. Jak postoi parę dni to może coś więcej 🙂
to i my terenowo!

lussi, piękne łaty 🙂

Ja was tu cały czas śledzę ale nareszcie na forum wysyp prawdziwych pięknych grubasów i jakoś nie wyskakuję ale mam teraz gołe fotki, więc może. Jesienny Piorek 🙂

I drapy
Burza ten twój to jakiś ślazakowaty? :P
Nie, ojciec zimnokrwisty.
Ładna mieszanka 🙂 a jaki ojciec ?? Ile lat?
Nooo ładny chłopaczek, na pierwszy rzut oka faktycznie ślązakowaty 🙂
Ojciec niejaki Aron ale nie udało mi się dotrzeć do więcej niż jednej osoby która go na oczy widziała, podobno deresz i to wszystko co wiem. Generalnie jesteśmy NN.
Piorek ma 11 lat.
any - żywiołowy chłopak  😉
RatiNa - oo jaki już jestem duży  🙂 Czemu związek nadał mu imię, nie nazywacie sami?
PauliL - fajnie, że znalazłaś tak szybko siodło. Czekam na zdjęcia.  😉
lussi - jaka wymęczona  🙂
Gazellasta - ale Ci zazdroszczę. Jak dla mnie jesienne tereny są najlepsze.
Burza - Mistrze  👍 Jak zawsze jestem pod wrażeniem pracy jaką wykonałaś z Piorunem.

Córa Izabeli  😉
PauliL, skoro deresz, to raczej nie ten aron 😉
Burza, jedyny taki szport grubas na forum i w tak dobrej kondycji, ale co się dziwić, skoro intensywnie pracujecie 🙂 w dodatku chyba jedyny golony 😀 drapy najlepsze 😜
glanek, te warkocze!!! też chcę już takie u siwego! chociaż on aż tak gęstej grzywy nie ma...

a co do filmików i jego ruszania się, nie powiem, jak chce to potrafi i leci nad ziemią, szkoda tylko, że częściej mu sie nie chce... 😉
zarzucę wam jedną fotką z krótkiej lonży przed jazdą, wczoraj jesień zaszczypała w dupkę 🙂

i uciekam do stajni 😉
No dziewczyny! Pierwsza jazda za nami, jest super! Bardzo dobrze zrobiony koń, wszystko od łydki!
harja przystojny Kubuś w tym rószooofyyymmmm czapraczku  😜  😂
glanek nie mieliśmy pomysłu dla ogierka więc związek nadał mu imię, ładna ta kobyłka Wasza
PauliL czadowa jest ta klaczka... bardzo ładną ma budowę 🙂
Burza ładne chłopaczysko 🙂
lussi jestem w niej zakochana po uszy  😍 śliczna jest
Kuba cudo ! Może jakieś zdjęcia pod siodłem jeszcze 🙂 ?
Jody też super, bardzo podoba mi się jej łebek, no i fajnie, że nie ma problemów z jazdą 🙂
RatiNa, dzięki 🤣 teraz już też zaczyna mi się podobać 🙂 znamy się ponad 3 lata, ale dopiero teraz udało mi się ją jakoś upodobnić do konia 😁 wcześniej to było.. ja nie wiem co, ale nie koń 😂

Dzisiejsze 🙂 A co myślicie o naszym małym przyjacielu ?

Kuba - biedny Kubuś. 🤣  To nie jest jego kolor, kto co lubi.
Ratina - I-Bajka nie jest nasza, my mamy jej matkę.
Paulil - tylko jedno zdjęcie? Nie bądź taka.  😉
Lussi - prawie jak matka z synem  🙂
lussi Oba niskopodwoziowe srokacze  💘  😍
RatiNa, jednorożec 😁
glanek, zdaję sobie z tego sprawę, ale to jest róż poprawiający mi humor, a nie mający idealnie pasować jemu 😀
lussi, mały fantastyczny, ale zmniejsz proszę drugie zdjęcie bo okropnie rozjeżdża forum 🙂
zdjęcia pod siodłem ciężko 😉 szczególnie pode mną, bo nie pozwalam sobie robić :P ale jak reflektujesz, to mogę coś jeszcze wyskrobać z wczorajszego lonżowania z siodłem przed jazdą 😉
PauliL, super! to teraz tylko czekać na informacje o waszych postępach 😀
harja, poprawione 🙂 u mnie nic się nie rozłaziło, ale imageshack robi czasem takie numery, że mimo zaznaczonej opcji zmniejszania, nie zmniejsza.. a zdjęcia Kuby chętnie obejrzę kolejne i kolejne 😀
Ehh dziewczyny no co poradzę trafiło mu się, że lubię jeździć.. 🙂 on na szczęście ma dobrą głowę, to kochany koń 🙂 a że golony- tyle futra zostawić? 😀
lussi, proszę bardzo 😉

może po prostu wstawiaj foty do swojej re-voltowej galerii, ona automatycznie zmniejsza do odpowiedniego rozmiaru

Burza, no tak, przedrzeć się później przez ten zimowy gąszcz to nie lada wyzwanie 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się