Z emotek to brakuje mi takiej mordy żółtej z wywalonym jęzorem i wirującymi gałami "wariat" (wrt)? Coś takiego
A dałoby się ustawić tutaj opcję "urodziny" czy cuś w tym stylu?
zen napisał: zapewne chodzi o to, zeby sie wyswietlalo kto kiedy ma urodziny. w sensie ze np. 'dzis urodziny maja:' 'za tydzien urodziny maja:'
O, otóż to
Nie ma to jak precyzyjne spreparowanie zdania...
Nawet sobie nie wyobrażałam, że się tak stęsknię za "zwykłym" forum jak tylko się dowiedziałam, że istnieje drugie wcielenie Volty to od razu jakoś mi się lżej na sercu zrobiło, że znowu mam wymówkę od innych czynności bo muszę "coś" sprawdzić
powiem wam, za kilkadziesiąt lat będą o nas pisać prace, będziemy w podręcznikach do socjologii i psychologii społecznej
"dziś w dzień dobry tvn jedna z voltowiczek opowie nam... "
"zapraszamy do kropki nad i, dziś m. olejnik gości przedstawicieli słynnego forum volta"
"w dzisiejszej uwadze będziemy mówić o fenomenie forum volty"
heh, widać, że tylko tvn oglądam?
a potem powstanie: you can voltować, taniec z voltowiczami, jak voltowicze śpiewają, voltowicze tańczą na lodzie, voltowicze albo nigdy itd
nie udzielalam sie jakos szczegolnie na "poprzedniej volcie" chociaz piszac raz po raz jakies 200 postow sie uzbieralo (nie wiem jakim cudem). Volta jest dla mnie czescia czasu, ktory spedzam w internecie. Brakuje mi "starej" volty....tutaj jest tak 'obco"
Weszłam na nią wczoraj i też szukałam jakiegoś odnośnika do forum. Widocznie stwierdzili, że skoro się wszyscy przenieśliśmy tutaj to nie ma sensu zakładać ponownie starego forum i zbierać użytkowników od nowa 😁 Mnie się nowa volta podoba - jest bardziej funkcjonalna od starej, wszystkie najczęściej używane funkcje są na wierzchu 😅 Brakuje mi tylko jednego (ale na starej też nie było...) - możliwości przechodzenia z działu do działu bez konieczności wracania do indeksu. Ale nie wiem, czy to możliwe technicznie 👀
akuje mi tylko jednego (ale na starej też nie było...) - możliwości przechodzenia z działu do działu bez konieczności wracania do indeksu. Ale nie wiem, czy to możliwe technicznie 👀
przecież to jest! 😁 na dole w lewym rogu: Skocz do:
[quote author=Kami link=topic=41.msg111538#msg111538 date=1228387554]Brakuje mi tylko jednego (ale na starej też nie było...) - możliwości przechodzenia z działu do działu bez konieczności wracania do indeksu. Ale nie wiem, czy to możliwe technicznie 👀
przecież to jest! 😁 na dole w lewym rogu: Skocz do:
:P
a na starej tez bylo, ale nie dzialalo :P [/quote]