Forum towarzyskie »

Powietrze pachnie jak malinowa mamba, czyli JEST FAJNIE

Tak wiosna wiosna!
Nawet nie wkurza mnie to, ze mi się pies kłaczy!
Za dwadzieścia minut urlop  💃 💃
Szefostwo wlasnie sie zgodzilo na wakacje od polowy lipca do konca sierpnia 🙂  Poltorej miesiaca w domku z rodzinka, przyjaciolmi i konmi 😅 😅 😅
[quote author=szalonakobyła link=topic=40527.msg929926#msg929926 date=1299681188]

Nawet nie wkurza mnie to, ze mi się pies kłaczy!
[/quote]
Kup u weta Biotriderm ( biotyna dla futerkowych ) i ostro przedawkuj - paczka na 4 dni. Pokłaczy się na ostro przez tydzięń, a potem spokój.
Właśnie  się dowiedziałam, że moja ukochane siostry cioteczne z rodzinami przylecą z USA na moje wesele  😅 😅 😅
strzeszynopitek, dzięki tak zrobię. Mom sierść już wszędzie. Jestem straszną pedantką i biegam za psem z odkurzaczem 😀
Dostanę nowy aparat.  😅 😍
dzięki szybkiemu ogarnięciu sytuacji, udało mi sę złapać Anky na klinice i dostać autograaaaf  😁
Jak dalej będzie tak dobrze szło, to niebawem spędzę kilka dni w Finlandii 🏇 🏇 🏇
Jest PIĘKNIE! Za mną wspaniały urlop, poznałam świetnych ludzi - a z jednym "ludziem" wygląda na to, że to nie tylko znajomość  😀 Dziś zdałam trudny egzamin i uzyskałam certyfikat, który może mi się przydać w kolejnych, fajnych projektach, a do tego JEST WIOSNA 😅
Po prostu jest fajnie. I niech tak zostanie. 😀
Jak dalej będzie tak dobrze szło, to niebawem spędzę kilka dni w Finlandii 🏇 🏇 🏇

u Kyry?  😉
Nie, aż tak dobrze nie mam 😀
Ahhhh  😍 wiosna, wiosna, słońce świeci, cieplutko na dworze.
Gniada mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła- super się jeździło, nawet skoczyłyśmy sobie szalone 4 razy przez kopertke- oczywiście po każdym skoku łeb między nogi i radosne bryki  😁
Ruda w końcu się grzeje- wszystkich już denerwowała tym brakiem ruji
Po wizycie u mechanika wróciło upragnione spalanie- 6l/100 km a nie szalone 10, w porywach 12  😵
no więc jest super  😍 nie ma co narzekać  💘
ahhhhh baffinka  zeby tak moj samochod chcial spalac mniej niz 15/20l na 100 po miescie to by bylo pieknie  😁
A. ja preferuje tylko ekonomiczne samochody  😎 bo na nieekonomiczne mnie nie stać  😁
przy obecnej cenie benzyny niedługo auto będzie luksusem :/

Jest bardzo fajnie, bardzo, bardzo, bo idzie wiosna, mam cudownego chłopaka, tylko konia coś nadal kulawego ale i tak jest pozytywnie  💃
Jest baardzo malinowo 🙂 Niedługo wyprowadzka z domu do chłopaka - tym razem na dobre, mam nadzieję 🙂 Obecnie więc na tapecie urządzanie mieszkania - kupiliśmy dzisiaj biurko, szafkę nocną, lustro do łazienki i fotel 😀 I like!!
Spędziłam 5 fantastycznych dni w Wilnie, poznałam super ludzi z uniwerystetów w Genewie, Belgii i Niemczech, z którymi mam zamiar utrzymywać kontakt. Zintegrowałam się z moimi znajomymi z Amsterdamu. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze się bawiłam i tak dużo śmiałam  😀 💃
W skrócie- ostatnie dni pachniały arcy-malinowo!
po nudnym dniu na uczelni znalazlam na przystanku 100zl, yeah 😎
poza tym mialam pierwszy raz praktyki z dzieciakami i slyszalam jak mowily miedzy soba "ale bylo fajnie! noo, fajnie bylo" a jedna dziewczynka zapytala, czy wroce do nich jeszcze (nastepne zajecia maja miec z kims innym) i stwierdzila "szkooodaaa" jak jej powiedzialam, ze nie 🙂 niby takie blahostki a daja bardzo pozytywnego kopa energii 😀
ciri, a co robisz na tych praktykach z dziećmi 🙂?
Dzionka kolejne podejscie? no to zeby wszystko się udało i było dobrze 🙂!
Dzionka-ucze francuskiego w gimnazjum, spodziewalam sie masakry, ale okazalo sie, ze dzieciaki sa naprawde ok, do tego kilka jednostek jest bardzo kumatych, wiec tym przyjemniej z nimi pracowac 🙂 dzisiaj kolejne 2 grupy, zobaczymy czy tez beda tacy bezproblemowi 😉
Wczoraj był dzień pełen przyjemności - najpierw fryzjer i totalna odmiana 🙂 potem w końcu wykorzystałam prezent urodzinowy i przez godzinę poddawałam się zabiegom (peeling całego ciała, a potem czekoladowy masaż), a na koniec dnia ulubiony serial i Baileys 🍴 Od razu powietrze pachnie bardziej malinowo 😀
mery, tak, wprowadzka vol. 2 🙂

ciri, wow, francuskiego? Fajnie, dla mnie ten język jest jakiś niepojęcie trudny 🙂

Horciakowa, aż mi się zachciało takiego SPA, o którym piszesz 😀 Chyba sobie zaserwuję w weekend 🙂
Życie jest piiięęęęękneeeeeeeee !!!!!!!!!! 🙂
( leci moja ukochana mega pozytywna rzadko puszczana i malo znana piosenka w radiu )
Dzionka-on tylko tak strasznie wyglada (odstrasza glownie pisownia), ale poza tym jest ok, i jaki romantyczny 😉 dla mnie niepojety pozostaje niemiecki, no ni choinki nie potrafie go przyswoic...

wyspalam sie dzisiaj i od razu mam dobry humor, taka mala rzecz, a cieszy 🙂
Mam fajną pracę i mogę ruszać konia regularnie w tygodniu. Wow <3!
Horciakowa, zazdrosc mnie ogarnela w tym momencie 🙂
pisalam juz o tym w watku studiowym, ale tu tez sie pochwale, a co
dostalam stypendium i wyjezdzam na rok do Francji 😍 😅
nie moge sie doczekac, mimo, ze juz mnie to lekko przeraza
zdecydowanie JEST FAJNIE 😜 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się