Forum towarzyskie »

Powietrze pachnie jak malinowa mamba, czyli JEST FAJNIE

mam strasznie pozytywnych znajomych, który zarażają dobrym nastawieniem  💃
Ufff, w końcu mogę odetchnąć 😀
Spotkałam się dzisiaj z szefem i powiedział, że sytuacja się ustabilizowała i jednak ma dla mnie robotę jak wrócę z macierzyńskiego 😅
Do tego najprawdopodobniej do końca roku będę mogła pracować w domu  💃
Znowu ja, ale muszę 😀
Edit jednak, od teraz muszę trochę bardziej dbać o prywatność 😉 Cieszę się, bo moja "kariera" mocno pójdzie od września do przodu. Cieszę się strasznie, ale trudno pewnie będzie.
Jest malinowo! Istnieje spora szansa, że spełnię jedno ze swoich marzeń życia 🙂
Nie umiem się cieszyć, nie przywykłam do tego, ale... kurcze =)
to nie tak. nie jest mi całkiem malinowo.  🙄 ale wczoraj mogłam się poczuć bardzo malinowo przez pół godziny odjechanej przejażdżki starym linconem z pełnym barkiem ( :pijacy: , otwieranym dachem (aaa, mogłam sobie pomachac szalem!!! aaa!!!). fakt, było ciemno i na ulicach głównie machały nam panienki spod latarni, ale jednak przezycie bezcenne 😉. zwłaszcza jak lincoln miał problem z wyrobieniem na jednym ze skrzyżowań 😉)
cieszę się, że dziś rano padało i mogłam ubrać moje ulubione kalosze  💃
Cieszę się również, że codziennie się z czegoś cieszę 
cieszę się, że dziś rano padało i mogłam ubrać moje ulubione kalosze  💃
Cieszę się również, że codziennie się z czegoś cieszę 

ciesze sie, ze ktos jeszcze sie cieszy ze swoich kaloszy 😀
dzieki za ten wpis 🙂
Aaaaaaa.....    Od dziś wierzę w cuda  😲  😵  🏇  💃  😅 😅 😅 😅
Kopyciak, a co się stało 🙂?
Spytaj Laguny co zrobiła  🤣  :allcoholic:  Dała nam znać, że pewnien świetny konik - jeżdżony u hodowcy przez Horciakową, a potem długi czas mój, szuka domku  🏇  Nie mogłyśmy z Horciakową tego tak zostawić  🤣  i już domku nie szuka  💃  Mam nadzieję, że w tym tygodniu do nas przyjedzie i nadal nie mogę w to uwierzyć  😲 😵 😜 💃 😍 
Kopyciak, ojej, ale to która z was go kupiła 🙂? Ale fajnie! Wrzuciłaś gdzieś zdjęcie?
Obydwie  😁
No to gratulacje laski, ale pewnie będzie biba  :allcoholic:  😁
Nooooo  🤣 i morze łez radości  😡 Najchętniej bym go już dziś przywiozła  🏇  Nadal nie mogę w to uwierzyć  😲
Kopyciak, pokaż gdzieś tego konia!
Proszę bardzo, bardzo stara fotka
Kopyciak  😀 ja też chce kawałek. Toż to synuś mojej Mimusi i półbrat Rudej  😍
Załatw transport i ogon Ci możemy oddać  😁  Ech w rodzinie nic nie ginie  😁
Nadal nie wierzę  😜
Wczoraj pierwszy raz od prawie 4 lat siedziałam na koniu  💃 Tylko stęp i tylko przez chwilę, ale było fajnie  😡
Aaaaaaa.....     Od dziś wierzę w cuda  😲  😵  🏇  💃  😅 😅 😅 😅
ja też, ja też  💃 💃 😅 😅 💃 💃
Po 13 latach znów go zobaczę na żywo  🏇 🏇 🏇
Kopyciak, Horciakowa gratki!!!!!! 💃 💃 💃
Jest!  💃 💃 💃 😍 😍 😍 😜 😜 😜 💃 💃 💃 💃
Pokaż fotki!
Teraz jedna, a wieczorem, po odwiedzinach pewnie się tu zjawią inne ciocie i mamusie Rudego  😁
Cudowny  😍
Wczoraj sobie zdjęłam toczek, i galopnęłam po polu, przy takim mega cudownym zachodzie słońca *v*  🏇 I mój ryjek nie mógł przestać się cieszyć 😀 Było malinowo c: I zaczęłyśmy się w końcu rozumieć ;p
Jeszcze tylko przystojnego kowboja brakowało! 😀
Później wyszłam z samochodu i lunęło takimi mega wielkimi kroplami deszczu, a ja stanełąm i zaczęłam się śmiać 😀 Ludzie patrzyli jak na wariatke 😀

" Cieszę się, że się codziennie cieszę " - Mam to samo 😀

JEST MALINOWO
Byłam, widziałam, dotykałam, przytuliłam się, dałam marchewę i nawet wyszliśmy na łąkę, a i tak nadal ciężko mi uwierzyć w moje/nasze szczęście 😀
Dziś powietrze na serio pachnie malinowo i to bardzo  🏇  💃  🏇

To na serio ty Lociu?

znów razem, teraz już na zawsze, do końca

przytojniaczek

[b]Cierp1enie[/b] dzięki  :kwiatek:

Horciak Twój  😎 koń wygląda jak milion dolarów  😍
Rany, naprawdę jest piękny... Dawajcie z nim do końskich wątków i przedstawcie dżentelmena!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się