Forum konie »

KĄCIK PUCHNĄCYCH Z DUMY

Brzask 😜 😜 jest z czego puchnąć
Brzask, Kiler wygląda super.  !
Popieram - jest z czego  😀 Widziałam Killera na własne oczy latem 2004 i bardzo żałuję, że nie widziałam go ostatnio
Brzask puchnij bo jest z czego
A ja puchnę tu pierwszy raz : kasztan wykonywał dziś chody boczne pod moją ulubioną luzaczką K.  😍
Dlaczego on  ukrywał przede mną , że potrafi?  😉
Dziekuje dziewczyny tez tak sądze  😁

severus, zapraszam, zawsze możesz do nas przyjechać  🙂
a widzisz Brzask: wystarczyło założyć owijki i ładny czapraczek i konik zrobił się ujeżdżeniowy 😉
a widzisz Brzask: wystarczyło założyć owijki i ładny czapraczek i konik zrobił się ujeżdżeniowy 😉

Fakt zmiana jest tylko w szmatkach, a myslałam ze uda mi się was tak perfidnie oszukać...  🙄
Brzask jedna rada. nie zwracaj na tego typu komentarze uwagi, bo zmiana u konia jest ewidentna i nie tylko w szmatach. odwaliłaś na prawdę kawał genialnej roboty. zważając na wiek konia (bo o ile pamiętam młodziakiem nie jest), to na prawdę cudowna zmiana. tlyko pogratulować chęci, zapału, i potężnego nakładu pracy  🥂 👍 👍
dziękuję Brzask że poznałaś się na moim poczuciu humooru...przecież nie muszę Cię jako kolejna zapewniać ,że jest zmiana i to w dodatku korzystna!!!!
oczywiście że jest i gratuluję
a na marginesie: szmatki w ladnym kolorze 😉
Brzask - wybieram się do was już od dawna, tylko ostatnio nie mam czasu na nic, ciągle mi coś wypada. W dodatku samochód nonstop nam się psuje i chyba w końcu pojadę autobusem, bo jak tak dalej pójdzie to nie dotrę do was za rok  🙄

Ale obiecuję że przyjadę  😁

(sorry za mały ot)
Brzask wow różnica kolosalna, patrząc na pierwsze i ostatnie zdjęcia to po prostu niebo, a ziemia.  😅
Brzask 👍 gratuluje!
Roznica jest ogromna!
Exploited, killer teraz ma 13lat (rok ur.1997) czyli 2004 roku miał 7 a więc zmiana nastepowała bardzo powoli ale wazne ze w dobrym kierunku. 💃

le bon, ujezdzeniowi to my nie jestesmy i nigdy nie będziemy, mnie to nie rajcuje a on też nie wykazuje wybitnego talentu 😂
Też popuchnę  😀
Pierwsze nasze skoki w tym roku.

I 1,5 tygodnia później na zawodach  😎

🏇
a ja popuchnę, bo w sobotę był V Ogólnopolski Przegląd Hodowlany Kuców Felińskich i moje chłopaki wymiotły  😍
Siwy zdobył I msc w klasie ogierów starszych  💃 poza tym był taaaaaaaki grzeczny, porównując z ostatnimi tygodniami, że myślałam normalnie, ze mi konia podmienili  💘
Brunet natomiast zdobył I msc w klasie ogierów młodych (3-5letnich) i tytuł Najpiękniejszy Kuc Feliński, czy Najlepszy Koń Pokazu  😍 poza tym po całym upalnym dniu wśród obcych koni, jeszcze pokonał dwa małe parkurki 70 i 80 cm w pokazie skoków na koniec przeglądu i pomimo zmęczenia i ślizgania się na trawie (na której poruszał się pierwszy raz w życiu pod jeźdźcem - zawsze na piachu) to skakał jak szalony!  💘
Kocham ich normalnie!  😍 😍

zdjęcia w ZNK i mojej galerii [już nie będę wstawiać i tu] 🙂
aroid - tia!!!! 😀
Puchne bo w koncu nie chodzimy od palca 😀 I tu moje ogromne pokłony dla naszego kowala Tomasza Fieta który od poczatku roku starał sie te kopyta doprowadzic do dobrego stanu. Gydby nie jego pomoc, pewnie dalej nie wiedziałabym co mam robic, a kon niechetnie by sie poruszał 🙂
Listopad 2009 / kwiecien/maj 2010
Hypnotize   gratulacje ! Pewnie nie jeden jeździec nie zwróciłby nawet na to uwagi  😉

Ja puchne, bo udało mi się doprowadzić plecy Siwej do stanu bdb  😀
Pokonałam swój strach i wsiadłam po miesiącu na dużego (odkąd przesiadłam się na hucki miałam z tym mega problem). Koń miesiąc nie chodził pod jeźdźcem. Nie było źle. Teraz tylko musze to ciągnąć!!
puchnę bo chyba pierwszy raz po kontuzji zabraliśmy się od razu prawidłowo do roboty i dobrze nam to robi  😜
wreszcie widzę że koń puchnie i też jest zadowolony na jazdach  🙂
Puchnę..
bo razem ze Szlakiem jestem na okładce lipcowego konia polskiego  😵
Nie wiem jak to zdjęcie tu wkleić..  🤣
Szumka94 gratulacje 😎

czyżby to z piątkowego treningu w Sielcu? 🙂
Nie strucelko ;]
to jest Poniedziałek w Pleckiej Dąbrowie 2009 ;]
przeszkoda nieobowiązująca na ścieżce , staw, żeby nie było niedomówień. ;]
o jee, moje (jak to się mówi) niespełnione marzenie z dzieciństwa- być na okładce kp  😀
A ja puchnę z dumy, bo mój koń po roku buntów, dołków i załamań, zaczął nareszcie wyglądać jak koń 🙂

Maj 2009

Lipiec 2010

A ja dzisiaj pierwsze ciągi w galopie na Szogunie robiłam 🏇 szybko się uczy, skubany.
rewir - gratuluję! Podobno będziecie uczestniczyć w konsultacjach z Kyrą, tak?
olciak - widać poprawę muskulatury zadu. A jak z jezdnością?
szumka - zazdroszczę!

To ja tak skromnie w porównaniu z wami, ale jednak sobie popuchnę:
Dziś, pierwszy raz od ponad pół roku (około 7-8 miesięcy) wsiadłam na konia. 😅 Ba, nawet galopowałam!  😅 Chcieli mnie namówić do przeskoczenia maleńkiej przeszkody, ale stchórzyłam  😡
To dla mnie wielki sukces a jednocześnie rezultat zmiany lekarza, sposobu leczenia i ogólnie podejścia do mojej choroby.
Mogę już regularnie jeździć, zacząć myśleć o zdawaniu odznaki i startowaniu  😀
rewir - gratuluję! Podobno będziecie uczestniczyć w konsultacjach z Kyrą, tak?\
Mam nadzieję.. okaże się w najbliższych dniach zapewne.

Trzymam kciuki za pomyślne leczenie i kopytne do jazdy! 😉
Rewir gratki 🙂 Szogun wygląda jak maszyna, co ty mu robisz biedakowi!

To i ja popuchnę - skakałam dzisiaj okser 105cm i było fajnie, a Dziony skakał z wielkim zapasem 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się