Z tego co się dowiedziałam od pani z horsesport zwykłych biletów ma być ok 300. Ja dla siebie i koleżanek już kupiłam 🤣 Wydaje mi się, że szybko się skończą 🙂
Tylko do dziś do 24-tej jest możliwość kupienia biletu w przedsprzedaży (25%) taniej, czyli bilety po 100pln. Dobra informacja jest taka, że na jeden KOD można kupić kilka biletów. Będę 11go 🙂
Z mieszanymi uczuciami, ale będę w obydwa dni. Bardzo jestem ciekawa tego szoł, którego nie można sobie upamiętnić własnym sprzętem 😁 Oby można było jakieś materiały nabyć na miejscu.
Przede wszystkim dziękujemy wszystkim za zainteresowanie kliniką! Z uwagą śledzę Wasze wpisy na forum, mając nadzieję, że uda nam się sprostać Waszym oczekiwaniom.
Pomyśleliśmy, że związku z tym, iż (jak czytam) na marcową klinikę wybiera się spora grupa forumowiczów, możemy przygotować dla Was specjalnie oznaczoną trybunę, gdzie moglibyście się znaleźć. Jeśli uznacie, że to dobry pomysł, a klinika to fajna okazja do tego, żeby się spotkać i poznać w realu - prosimy o informację *na forum lub mailem: kontakt@horsesport.pl).
Pozdrawiam w imieniu zespołu Horse Sport Agnieszka Kopka
Niestety jeszcze nie wiemy. Nie mamy narazie jednoznacznej zgody na filmowanie kliniki. Myślę, że decyzja zostanie ostatecznie podjęta na około miesiąc przed konsultacjami. Anky van Grunsven bardzo dba o swój wizerunek. W przypadku wykorzystania zdjęć bez Jej zgody bardzo często sprawa trafia do sądu. Stąd między innymi ograniczenia związane z możliwością robienia zdjęć oraz filmowanie przebiegu kliniki. Musimy to uszanować. Zdjęcia będą robione przez dedykowanego z ramienia Horse Sport fotografa i zostaną udostępnione (do pobrania) na naszej stronie internetowej.
I moge powiedziec jedno, jestem cholernie dumna ze wszystkich uczestnikow kliniki z Kyra, wiekszosc miala wlaczone kamery przez caly czas, bo na pewno warto wracac do ogladania, pamiec jest ulotna i Kyra, ktorej bardzo zalezy na niesieniu "kaganka wiedzy" ma tego swiadomosc, dlatego sie zgodzila. Ciesze sie i naprawde bardzo, bardzo dziekuje wszystkim, ze uszanowali jej prosbe, okazujac mega szacunek i zrozumienie i zaden film nie ukazal sie w internecie.
Kyra tez byla bardzo pozytywnie zaskoczona.
przy tej okazji, jeszcze raz dziekuje, ze jesli sie o to poprosi, to mozna nam zaufac. :kwiatek: