Biorąc pod uwage że każdego dnia będzie 12 par i to że w sumie 2 sesje treningowe mają trwać w sumie 4, 5 godz, to na jedna parę Anky będzie miała coś 20 minut. Nie za dużo.
Wybrałabym się z koniem, ale Anky z takimi beztalenciami raczej pracować by nie chciała :P Ale bez konia się może uda, jak ktoś znajomy będzie jechał z Krk, bo sama nie chcę.
Rybka, cytując wiadomość ze strony: Jeżeli do końca tygodnia (tj. do niedzieli 12.12.2010 do godz: 23:59 włącznie) nie otrzymacie Państwo wiadomości od nas, bardzo prosimy o e-mail na adres kontakt@horsesport.pl . W treści wiadomości prosimy o podanie loginu do strony oraz podanego podczas rejestracji adresu e-mail. Prześlemy Państwu kod jeszcze raz. Przed wysłaniem wiadomości do nas, prosimy o sprawdzenie skrzynki spamowej.
ja kodu nie dostałam- sprawdziłam skrzynkę ze spamem i tam też go nie ma. jutro jeszcze raz sprawdzę i wtedy wyślę do nich maila.
ktoś wie na jakiej zasadzie są przyznawane bilety vip? 👀
na VIP jest inna cena po prostu i ilość ograniczona.
to wiem, ale zastanawiałam się czy jakoś organizatorzy będą wybierać osoby uprawnione do zakupy biletów VIP, czy też każdy z ulicy skłonny wydać określoną kwotę będzie mógł nabyć taki 2-dniowy karnet.
to ja dodam kilka rzeczy odnośnie kliniki, których się właśnie dowiedziałam.
1. nie będzie akredytacji foto 2. wszystkie materiały będą przygotowywane i rozprowadzane przez horsesport.pl 3. nie będzie można robić zdjęć ani filmować.
Kurczaki, czy tylko ja nie mogę znaleźć na horsesport żadnego odnośnika do sprzedaży biletów? Jest info o biletach, ale nie widzę formularza ani niczego podobnego.