Forum towarzyskie »

Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

martva, szefa nie mogę się dopytać, bo on wiecznie zajęty... z tego mi mówiły dziewczyny to musisz wcześniej zarezerwować i jak flaszkę zamówisz to powinno być ok🙂 Ale nie pisałam dlatego, że to to nie jest w 100% pewne... przepraszam za takie zwlekanie, ale ostatnio sajgon mam w przeokrutny....
m0niska a ja zaliczylam i jutro mam egzamin. pewnie tez go zepsuje, bo wczoraj zamiast siedziec przy ksiazkach, to latalam caly dzien po miescie i zalatwialam rozne duperele.
Dzisiaj tak samo- mialam wrocic do mieszkania, a siedze sobiew  ukochanym domku w szlafroku i z goraca herbata w rece.
Wczoraj myslalam, ze sie wykoncze nerwowo. Alarm w samochodzie mi wariowal i wyl caly czas. Jechalam i nagle sie wlaczal i odcinalo mi paliwo. Wieczorem juz calkiem zwariowal, bo dokladnie co pol kilometra sam sie wlaczal i odcinal. Mialam dosyc, na szczescie chlop mnie uratowal.
Jutro egzamin z logiki... booje sie. I nie umiem nic
małaMi, 3mam kciuki najmocniej!!
Ostatnio też trzymałam i zdałaś, więc teraz też będzie dobrze🙂😉
a ja chora, nie chce mi sie nic robic, gg padlo, spac nie moge, bo remont w domu i pilnuje pracownikow, generalnie zajebiscie.... 😎

chyba sobie pracy poszukam albo ksiazke pomecze...
mery, gg już działa 😁
ale chyba nie na dlugo, bo znow jest caput...
Dzisiaj bym rozwaliła kolano. Mianowicie jadąc tramwajem do domu z miasta kierowca na chama zahamował przed  światłami, ja nie zdążyłam się dobrze złapać uchwytu i poleciałam kolanem na rurę. myślałam, ze nie wyrobię 😤
I mam wrażenie jakby mi chrząstkę zmiażdżyło... 😫
I jeszcze boli.

Mi też gg nie działa. Jak ja to lubię. 🙄
mi tez gadu-gadu dziala, ale moze dlatego ze korzystam z adium, ktory obsluguje protokul gg 😉

Dworcika strasznie nieciekawie... i co teraz Cie czeka?

Edytka jaki kolor, jaki? I zdjęcia!
kolor nazywa sie Iced Chocolate taki jest na opakowaniu, na zywo wyglada bardzo podobnie, moze ma odrobine czerwonych refleksow. probowalam zrobic zdjecia, ale nie wychodzily. w kazdym razie chyba pierwszy raz w zyciu jestem zadowolona z rezultatu farbowania. no moze nie w pelni, ale tak na 95% co w moim przypadku jest sukcesem 😉

mam dosc tej dziwacznej pogody w anglii. czekam az przyjda zimowe butki, bo inaczej bedzie zle. codzinnie wracam do domu z przemarznietymi i mokrymi stopami 🙁
ech, wracam do czytania, zostalo mi jeszcze jakies 300 stron na jutro
Dworcika o kurczę.... nie zazdroszczę sytuacji...
ja się tez własnie zdenerwowałam pewną sytuacją związaną ze studiami, chyba niepotrzebnie tak mocno, bo ja zawsze potrafię coś wykombinować i na pewno będzie dobrze.... ale tak mnie coś wytrąciło z równowagi, że jest mi niedobrze, cała się trzęsę i głowę mi ściska paskudny ból  😕

Dworcika strasznie nieciekawie... i co teraz Cie czeka?

Sprawa wygląda tak, że muszę napisać nową pracę. Jak mi ją zaliczą, to w środę podchodzę do egzaminu w drugim terminie.
Narazie ogólnie kaszaniasto się sprawy mają, bo na oświeceniu niestety świat się nie kończy...
a ja właśnie wróciłam ze spotkania pod znamiennym tytułem: "Seks jest OK!"  😁
była zachęta, żeby po teorii przejść do zajęć warsztatowych w dwuosobowych podgrupach, ale ja singluję, więc z tego nici 😉 ale znajomi udali się do domów w celach zastosowania w praktyce ;D hmmmm.... znów będę ciocią?  :winko:
AN, padłam  😁
a ja włąsnie  ukończyłam pisanie sowjej magisterki. Po edycji bedzie jakies 64 stron. I mnie cholera az tak korci zeby zapalic papierosa jak nic....Kurde a ostatni raz to z miesiac temu paliłam. Ale w sobotę jak pracę oddam to sobie fajka świętujacego koniec tej mordegi odpale.

Jeszcze jutro tylko edycja i zkaończnie napisac :P
asds ja właśnie "napisałam inżynierkę" przez 2 godziny. To znaczy mój brat napisał, a ja mu, jak zawsze od podstawówki, sprawdzam błędy stylistyczne, interpunkcje i takie tam. No ale jestem mądrzejsza o "wpływ pola magnetycznego na funkcjonowanie aparatury medycznej"  😁
Dzionka ja w tej chwili to marze jużtylko o słynnych dwóch ostatnich Z  z zasady studenckiej 4 Z i paczce fajek
Kawa, papieros i socjologia...
Jutro ustny u profesorka, który uważa blondynki za "blond wkładki do bmw".... Bosko  🙄
MOJA GŁOWAAAA 🙇
asds nie wlono palić  🤦

m0niSka dasz rade! a pana profesora możesz pozdorwić  🙄

yga gruuby melanż w gramo?  😁
nesta, wiesz co on zrobił? wszystkim których satysfakcjonowała 3 wpisał i dowidzenia😀
Po co ja się do 4 uczyłam?  🙄
można i tak...
kurdeee muszę iść do miasta a tak mi się nie chce... 🙄
Ide na zajecia.... Jak mi sie nie chce.. w piatkowy wieczor...AAAAAAAA

A cZekaja mnie 5h z Budzetowaniem.. moze da 5 min przerwe...Za to w sobote az 10h 🙁
m0niska, trzeba było pisać tą chorą pracę!

Gavi, nie dziękuję 😁

Profesor wymyślił, że Ci co chcą mieć 3 niech się nauczą wybranego rozdziału z książki i będą odpowiadać...
Natomiast Ci, którzy chcą mieć ocenę wyższą zdają pisemnie z treści całej książki (tylko 600 stron🙂😉
Ja oczywiście uczyłam się na ustne, więc nawet nie miałabym co tam napisać🙂
edycja: niewazne, nie doczytalam 😉
m0niska, przynajmniej za kilka lat będziesz mogła wspominać pewnego czcigodnego profesora, który uważał, że blondynki są świetnymi dodatkami do BMW...a śmiałabym się serdecznie gdybym po pewnym czasie spotkała go na ulicy z wnuczką na spacerku..wnuczką z blond włoskami ;-)
Ciekawe czy by światopogląd zmienił?
Daj znać jak tam ustny!
Będę bardzo ambitnie zaciskać kciuki na wodzy..jutro będę siedzieć w siodle dopóty, dopóki nie przejadę czysto programu!
do 3 w nocy przygotowywalam sie do dzisiejszego seminarium i co? zaspalam  :emot4:
bede miala ciezki weekend, jak o nim mysle to mam ochote sobie w glowe strzelic.

nesta i Ty mowisz ze nie mozna palic?  😁
nesta nie ma bata!

Dzis cały dzieńz a mną papierrosy chodizły , ale wytrwam do jutra :P
Kryste a ja od 7 rano w robocie i tak jeszcze do 20 👀ja chce do domkuuuuuu....kto to widział tyle w pracy sterczeć.
Nesta- zgadłaś..  🥂 😵
ja po 100dniowce i poprawinach 2 dni nie paliłam prawie  😀iabeł:

ja czekam tylko aż Slojma wróci z Lubina, a Kibirka z Siedlec i idzemy do naszego ukochanego zadymionego lokalu na socki truskawkowe, grefrutowe i pomaranczowe  😎

ale bmw to dobry dodatek do blondynki - wiem cośo tym  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się