Forum towarzyskie »

Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

dokładnie tak, za kilka miesięcy wynosze się z podlasko-lubelskiego zadupia i chce znów zacząć naprawde jeździć.
nesta, o a gdzie dokładnie się wynosisz? 
Wrocław, Poznan, ewentualnie Wwa...
Jeśli chodzi o jeździectwo obstawiam Poznań..😉
wsumie jest mi wszystko jedno, bo wszedzie jest to niezle rozwiniete... a tu mega zadupie.
zachodniopomorskie też zadupie 😁
ojjj... ale do wschodu wam daleko  😀iabeł:
co racja to racja... 😀 jednak z chęcią przeniosłabym się bardziej ku centralnej Polsce;p
w jednym z ostatnich nr ŚK było fajne zestawienie.

jsk to dobrze mieć laptopa, bezprzewodowy internet i ciepłą kołderkę 😍
taaa... też kiedyś tak miałam, niestety teraz mam laptopa uziemionego na biurku...  👿

Czego dot. zestawienie?

Dobra, spadam spać bo się umówiłam z moim TŻ o 10 w mieście na świąteczne sprawinki...  🏇
Było publikowane przez zjazdem pzj. dotyczyło mniej wiecej rozwoju jezdzectwa w pl, w czasie ich kadencji.

np. w woj Lubelskim działają 4 kluby jeździeckie, 39 wydanych licencji na starty, gdzie w zpo są 34 kluby i 254 licencje 😀iabeł:
nie spi ktos jeszcze?;>
ogladam Catch me if you can 🙂
ostatnio zawsze zasypiam miedzy 3 a 5 rano i nie mogę się przestawić  🙄
też ostatnio tak zasypiam, wykończy nas to kiedyś...
ja właśnie mam zamiar przeinstalować kika programów.
e tam. według 'zegara śmierci' umre dopiero w 2050  😁
ide sie polozyc, ciekawe jak szybko usnę. a tak w ogole to dopadl mnie straszny bol brzucha
a ja jeszcze siedze...
koncze porządki, pościele łóżka, poczytam książki i jadę po mame na lotnisko. zapowiadają się ciężkie 4 dni...
i jeszcze dostałam wiadomość na gronie: "Witam! Napisze wprost..prześpisz sie ze mna ?;>"  😵 😵 😵
Edytka Może to tylko wskazówka, tak jak w grach "wyjdź z pokoju"- Klikniesz na tę wiadomość a tu wyskoczą życzenia świąteczne  😁
Edytka - dobre :P

My wlasnie skonczylismy ubierac choinke, ale atmosfera w domu malo swiateczna. Jakis taki "ciezki" nastroj jest, przytlaczajacy...
U mnie to wielka robota na święta  🙂 tylko przynieś, sprzątnij, pozamiataj, no i jeszcze pomóż w przygotowaniu jedzenia 😁 pies zdrowieje, czas jakoś leci.  😉

Mały offtop  😀 :
Świetny nagłówek 👍
Nie czuję świąt w tym roku, nawet rodzice chyba zwątpili, bo nie proszą mnie o żadne sprzątanie, ubieranie choinki, gotowanie itd.

A poza tym szykuje się kolejny, bardzo trudny okres trwający od wigilii do maja... W ubiegłym roku było tragicznie, szczególnie w sylwestra. Nawet nie zapowiada się, żeby miało być lepiej...

A jutro do stajni 😀 !
pracowity dzień.... rano stajnia kobył porzekuty i wlonżowany, potem porzadki w domu, byłam u kumpel na ciasteczku... jakoś mało leniwie jak na mnie
ulaaa... ja dziś tez pracowicie.
Od rana po sklepach (dostanę od mojego TŻ śliczne bryczeski :hurra🙂, później do pracy na remanent, znów po sklepach, do babci no i do domu, pakować prezenty🙂😉 wypiłam dwa drinki i poszłam się położyć przed tv no i na m jak miłość oczywiście musiałam zasnąć...;D i wstałam dopiero teraz😀
ja dzisiaj bezalkoholowo... 😉
a mnie dziwnie zmogło po tym alkoholu... fakt, że to może przez zmęczenie;/
mi dziwnym trafem chce się lekko spać, więc moze poloze sięo normalnej godzinie?
nesta, jeśli myślisz, że zaśniesz to korzystaj! ja znów jutro pobudka rano i zwolnię chyba dopiero przy kolacji... ;/
ja rano stajnia, solarka, zakupy, potem trzeba się ogarnąć i kolacja... znow ciezki dzien.
A ja do stajni pewnie dopiero w pierwszy dzień świąt...

w ogóle w pierwszy i drugi dzień świąt idę do pracy, fajnie mam co?
nie minely 2 godziny od przyjazdu mojej mamy, a mnie juz szlag trafia i ku*wie pod nosem. dobrze, ze to tylko 4 dni. a moze AŻ 4  🙄
zaraz siadam do projektu, noc znowu bedzie dluuuga

moniska a nie mogłaś odmówić szefowi?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się