Ktoś, to kicha, życzę by lepiej było! Ja pisze z KOM w pozycji horyzontalnej, z ciepłego łóżka, olewala schematy i zaraz idę spać😉 rodzice już pojechali, pojedlismy, zagraliśmy w Wiochmena. Na wsi cisza jak makiem zasiał, nawet bym sie nie zczaila ze Sylwester😉 Dobranoc!
Nie widzę żadnych przesłanek, aby spodziewać się, że rok 2014 będzie pod jakimkolwiek względem lepszy... I nie tylko o przesądy chodzi! Ogólnie, odniosłem wrażenie, że impreza - po kanonadzie dookólnej sądząc - była jeszcze słabsza niż w zeszłym roku. A to znaczy, że kryzys wciąż jest z nami...
Ja mam przesłankę. Suma cyfr w 2013 była 6 a teraz będzie inna - szczęśliwa. Pozwól mi jedno przedpołudnie się tym cieszyć. 😕 p.s W grudniu 2013 umarł najbliższy mi człowiek. Dla mnie już nie może być gorzej. Taka granica.
Ja jednak mam nadzieję, że powiedzonko, że "jaki Nowy Rok, taki cały rok" nie jest prawdziwe. Mój koń dziś tak podminowany po wystrzałach, że nasz codzienny spacer w ręku do bezpiecznych nie należał. Dziękuję za taki cały rok 😉 A poza tym, lajtowo. polatałam na odkurzaczu, a narzeczony zaraz zabiera się za obiad, który za mną chodzi już od tygodnia 🙂
Dzionka, ja jeszcze w szlafroku też, i tak bym chciała do wieczora... Ale nie ma lekko, na 16 tesciowie przyjadą z prababcią Lwa, wiec już upiekłam sernik i tyle odpoczywania
Ja też chrzanie taki cały rok jak mam piec dzień w dzień ciasta;]
sznurka, no u mnie też się niestety skończy szlafrokowanie wizytą u teściowej na obiadku - nie powiem, żebym bardzo chciała tam iść 😉 Ucałuj Lewka i miłego dnia 🙂
Dzionka, ucałuję jak tylko wstanie! Ja bym chętnie gdzies pojechała, ale mechanicy udupili nas z autem, miało byc gotowe na wieczór poniedzialkowy a nadal nie mamy...
Łuhu, sylwester w dwójkę to jednak fantastyczna sprawa. Był szampan, trochę strzelania ale przede wszystkim wygodne łozeczko, film, i przesadna ilość żarcia jaką wyprodukowałam. Idąc za ciosem właśnie wyjęłam z pieca 2 wielkie pizze i o dziwo wyszły mi takie same jak w pizzy hut. Szkoda tylko, że nie przemyślałam ilości ciasta i teraz nie ma kto tego pochłonąć. Ktoś jest głodny może?
Tania bardzo współczuję straty i liczę na to że 2014 będzie dla Ciebie łaskawszy. Dopinguję Cię szczególnie bo jesteś jedną z tych osób które dodają temu forum uroku i specyficznego humoru.
Ktośhttp://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/pizza/cienka_chrupiaca/przepis.html przepis prostu jak drut i wychodzi smaczna tylko według mnie niecałe 15 minut w piekarniku spokojnie starczy bo inaczej wyjmiesz węgielek. Z drożdży instant wyszła mi taka stricte włoska, ceniutka, natomiast z normalnych puszysta jak właśnie ta z pizzy hut. Generalnie polecam przepisy z tej strony bo zawsze wychodzą, a mistrzem kulinarnym nie jestem. (np. Chilli con carne 😍 ) Smacznego!
A ja jestem wlasnie zlapalam dolka, bo uswiadomilam sobie jak malo czasu zostalo, a jak duzo syfu czeka mnie na uczelni. Tyle wiedzy a checi tak malo. Powodzenia Dzionka, ide przespac ten problem 💃