Forum towarzyskie »

Nakarm bezdomne psy przez internet!

Blekuś nakarmiony
aszhar super! Ja tez go karmie, ile miał teraz %?
hanowerka zostało mu 65% do wysłania mega paczki
Fajnie, wczoraj miał 99%.
Sceptycznie zapytam- jak w praktyce działa ten mechanizm że klikaniem psa można nakarmić-> czyli jak wygląda droga od kliknięcia do żarcia w misce?! 
Podobno poprzez ilosc otwarc stron z reklamami..niektórym za to płacą.,..
ale mnie wkurza ze nie widac ile razy trzeba kliknac zeby pies dostał tą paczke-tylko procenty,wiec nic na bank pewnego ze nie manipulowane troche...
klikam bo mnie to nie kosztuje ale troche jestem nieufna 🙂
Blekuś nakarmiony znów zostało mu już 53% do mega paczki😀
aszhar klknęłam i nadal ma 53 %. Myślałam, że każde klikniecie to chociaż 1% 😕
kurcze, a mi to nadal nie działa, klikam i żadna kostka się nie wyświetla...
Ja doklikuję Astrę.
Czemu ci nie wchodzi-od początku na głównej stronce robisz po kolei tak jak opisane? Ładnie idzie!
boswell też karmię Astrę. 😉 Jeszcze brakuje jej 42%
Szkoda że nie można kilku psów na raz dokarmiać-boją się że za duzo by musieli karmy kupić??

No to karmmy-może zdążymy zanim się akcja skończy te 40% wyklikać....
Wszyscy klikają - co chwila mi się strona wykrzacza... 😉
Również klikam - w domu, w pracy i męża namawiam. Codziennie wybieram innego z tych najmniej dokarmionych 🙂
ja karmie Brata, jak juz dostanie paczke mam kolejnego psiaka do nakarmienia na oku

Ciekawa ta akcja - w sensie, ze wybiera sie konkrenego psa, jakos tak od razu czlowiekowi przyjemniej sie pomaga, jak wybiera czworonoga ktoremu chce cos sprezentowac
Ja bede klikac jednego-bo jak zaczne po kilku skakać to w końcu zaden nie dostanie paczki bo nie uzbiera procentów i tyle bedzie mojego klikania...
I tak wiem ze to nie on dostanie ta cała karme tylko ogólnie wszystkie ale co mi tam 😉
Kurczę, na czym to polega? Rano 'mój' piesek miał 53% a teraz ma tylko 38.. jak to jest możliwe? Dlaczego się zmniejsza ilość procentów? 🙁
zen To dobrze, że się zmniejsza, znaczy że mniej brakuje do wysłania jedzenia.
Aaaaa, widzisz, a ja myślałam, że trzeba dojść do 100%  😂
"mój" Gapcio już nakarmiony  🏇
teraz karmię Janka 🙂
nie wiem czy to działa, ale klikam Kłaczka 🙂 🙂
Astrze barakuje dziś 30%- no to pocieszyło mnie to troche
Blekusiowi brakuje już tylko 30%
Już mu zostalo 29% 😀
Robie wszystko tak jak na stronie, klikam w 'kliknij aby nakarmić' i żadna kostka mi się potem nie wyswietla...
Astrze zostało 26%. 😉
Ja otwieram po kilka kart w przeglądarce, na każdej inny pies i tak dokarmiam kilka dziennie 😁 Tylko nie wiem czy to działa, kostka mi się wyświetla więc chyba tak 🤣
Ja już też otwieram po kilka piesków- i wtedy udaje się każdego kliknąć 🏇
Ja też tak zrobiłam i działa! Jutro postaram sie otworzyć wszystkie 🤣
O jaaa! Ale jesteście cwane 🙂 W myśl zasady - Polak potrafi.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się