Forum towarzyskie »

Zmarła Gabriela Kownacka

W wieku 58 lat zmarła aktorka Gabriela Kownacka, odtwórczyni m.in. roli Anity w komedii muzycznej "Hallo, Szpicbródka" i Anki z telewizyjnego serialu "Rodzina zastępcza". Od 1999 roku była aktorką Teatru Narodowego w Warszawie. Kownacka zmarła po ciężkiej chorobie.

źródło RMF24

Przykro... 🙁 Bardzo lubiłam oglądać grę p. Kownackiej...
28 listopada zmarł Leslie Nielsen.
Wątek o Lesliem już jest.

Przykro mi.
z tego co wiem, walczyla z rakiem... uwielbialam ja. piekna kobieta, bardzo dobra aktorka 🙁 nie do wiary, wydawalo sie, ze kryzys ma za soba.
🙁
Wielka szkoda. Piękna kobieta, świetna aktorka. Jeszcze z pokolenia bez silikonu i szargania się w brukowcach.
🙁
bardzo przykro

pamietam jak pracowalam kiedys w firmie i Pani Gabriela przyszla do nas do biura... Przesympatyczna mila kobieta.
Bardzo przykre. Od tej kobiety biło ciepło i pogoda ducha, odeszła zdecydowanie zbyt wcześnie.
Bardzo to przykre. Uwielbiałam ją oglądać na szklanym ekranie, bo nie tylko była dobrą aktorką, ale zawsze miałam wrażenie, że bije od niej taka pozytywna aura. Szkoda, wielka szkoda.
Strasznie ją lubiłam 🙁 Przegrała w końcu tą walkę, wielka szkoda.
To straszne że rak zabiera takie wielkie żniwo 🙁 Bardzo aktorkę lubiłam, do tej pory, z przyjemnością oglądam ją w roli P. Ani w "Rodzinie zastępczej" 
Tez bardzo ja lubilam 😕

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się