To w takim razie doradźcie mi proszę ładną tranzelkę dla tego pana o szlachetnej, małej główce:
(przepraszam, nie mam lepszej foty)
Bo, że zamawiam z hooksa, to już wiem (może ktoś chce się dołączyć - wrocław?), ale jeszcze nie wiem jaką mam zamówić! xD Proszę o rady 🙂 Ozdobny naczółek, czarne, nachrapnik - angielski bądź szwed, ale jeśli uznamy, że będzie mu dobrze w meksykańcu, to też może być xD Jakieś ładne, gustowne, na zawody.
Maddie, [quote author=rewir] Więc chyba nie ma co, dziewczyny, żebyśmy robiły razem zamówienie i potem się bawiły w wysyłki na całą Polskę, skoro nie ma problemu z kupnem do Polski. [/quote] to tak ode mnie.
Klami :kwiatek: Mi też się wydaje, że w meksykańcu będzie mu nie do pyska. Najbardziej podoba mi się to pierwsze. I ostatnie właśnie. No to teraz mam dylemataaa :P
No i nie wiem czemu, ale widzę go w ciemnym brązie, podobnie jak konisko Klami... Tylko że siodło i wszystko czarne... hm...
Darolga, ładne pierwsze i ostatnie. Na małym łebku nie za ładnie może wyglądać meksykaniec i opadający naczółek. Ciemny brąz będzie super. A na siwkę jakie zakładałaś ogłowie czarne czy brązowe? Też mam dylemat z moją siwką, na poprzedniej stronie wkleiłam kilka propozycji, ale nie z Hooks.
Prawda, prawda. A on ma naprawdę drobny, subtelny łepek, czego może nie widać do końca na zdjęciu. Tylko jak to tak.. ciemny brąz i czarne siodło? :P wypada tak? :P
Na Siwej czarne. Bo i wszystko miała czarne. Ale w brązie wyglądała też bardzo ładnie, bo pasowało jej do hreczki. Pożyczyłam kiedyś od kumpeli cały brązowy komplet i powiem szczerze, że byłam już gotowa kupić jej sprzęt w tym odcieniu. Mimo to jakoś Siwki i brąz nie idą mi w parze, jestem tradycjonalistką. Jak biały to tylko z czarnym :P
Bo, że zamawiam z hooksa, to już wiem (może ktoś chce się dołączyć - wrocław?), ale jeszcze nie wiem jaką mam zamówić! xD
Ja po kradzieży musze sie zaopatrzyć w nowe ogłowie iiiii no jak nie znajde niczego interesującego na miejscu to pewnie bym sie chetnie podlaczyla do zamowienia 😉 Ale to jeszcze dam znac, a Ty daj znac jakbys chciala zamawiac! 😀
Braz chyba tez mi sie bardziej podoba, ale ... siodlo czarne a to mi sie strasznie gryzie.
ja mam czarne oglowie i brazowe siodlo i jakos sie to strasznie w oczy nie rzuca i nie przeszkadza🙂 (przynajmniej mnie) (a bedziesz sprzedawac moze to swoje siodlo? bo cos kiedys w ogloszeniach pisalas)