Forum konie »

Ogłowia

yyyy ... druga  😁
Jakie są koszty wysyłki z hooksa?Chodzi mi oczywiście an terenie Szwecji.Jakoś nie mogę się tego doczytać.
[quote author=D&A link=topic=39.msg344015#msg344015 date=1254156488]
Jakie są koszty wysyłki z hooksa?Chodzi mi oczywiście an terenie Szwecji.Jakoś nie mogę się tego doczytać.
[/quote]

to zalezy 🙂

Najlepiej wsadź do koszyka co byś chciała zamówić i zacznij składać zamówienie, juć chyba w 2 etapie są podane koszty,
Ok.Zaraz spróbuję🙂
A ja szukam nowego ogłowia [s]dla siebie[/s], najchetniej meksykanca.
Zalezy mi przedewszystkim na moznych sprzączkach, takich wręcz nie do zdarcia, no i miękkim podszyciem, bo moje zwierze starsznei sie obciera od cienko podszytych oglowi, a nie lubie futerek.
No iżeby było w miare przystępnej cenie.
Co polecacie? (linki jesli można 🙂 )
🙇 🙇
A ja szukam nowego ogłowia dla siebie, najchetniej meksykanca.
Myślisz że będzie Ci w nim do twarzy?  😉 
Myśle, że tak, bo w poprzedni czasem podbierałam rudej...  🤣
a tak swoją drogą, Euroridingu ER-03 ma szanse u nadpobudliwego konia który ma w zwyczaju przeginać sprzączki (albo może to same się przeginają, nie wiem)?
No i  jak z podszyciem i skórą?
szukam juz na prawde od dlugiego czasu oglowia dla mojego konia i zaczynam tracic nadzieje ze cos takiego znajde (poza hooksem ale nikt sie nie pali do zamowienia)
mianowicie szukam delikatnego, brazowego oglowia, z meksykanskim nachrapnikiem, bez przeszyc, ozdobek itd ale najchetniej ze swiecacym naczolkiem.... budzet do 500zl zeby skora byla w miare porzadna... i nic nie ma... czy ktos moze pomoc? 🙁
rivik, jedno lekarstwo. P. Marek
wydrukuj sobie to co Ci się podoba, wyślij i czekaj az dostaniesz cuuuudowne ogłowie w jakości o jakiej nie śniłas 🙂
tylko że jak pod koniec wakacji dzwoniłam  do P.Marka to jeszcze nie przyjmował zamówień (ze względu na rękę)
Czekajcie...
Czekajcie...
Bo ja tu czegoś nie kumam (nie dowierzam?)...
Zamawiając z hooksa mam takie przezajebiste ogłowie za jakieś 250 zł po przeliczeniu na nasze? ;O
że niby 1kR = 0,43 czy ileś tam zł? ;O

nie wierzę ;O
No ostatnio jak robiłam zakupy w Szwecji to jedna korona stała po 0,41 gr więc TAK 😉
Zależy jaki model wybierzesz ale jest też dużo po nie całe 200zł.
Ja zawsze licze że 500 koron to ciutke ponad 200zł.
Ja cieeeee  😍 😍
Jezuuuuu  😍 😍
Orgaaaaaazm!  😜

(wiem, wiem, mam refleks - dopiero odkryłam hooksa xD )

Jeny, jeny, jenyyyy!
Szał ciał!

DOŁĄCZAM DO ZAMÓWIENIA!
ŁAAAAA 😀
No to teraz czekamy na jakiegoś łosia, który będzie tak miły i złoży zamówienie  😁
Czekajcie...
Czekajcie...
Zamawiając z hooksa mam takie przezajebiste ogłowie za jakieś 250 zł po przeliczeniu na nasze? ;O

nie wierzę ;O
ee, naprawdę?? a ile kosztuje wysyłka do Polski? ale wypassss! 💘
[quote author=darolga link=topic=39.msg345395#msg345395 date=1254332075]
Czekajcie...
Czekajcie...

nie wierzę ;O
ee, naprawdę?? a ile kosztuje wysyłka do Polski? ale wypassss! 💘
[/quote]

rewir błagam, pocytaj!! Nie ma czegoś tkiego jak wysyłka do Polski. Tylko na terenie skandynawii.
ehh.. ciężkie życie. a namierzysz mi strony, tak w przybliżeniu do pięciu chociaż? 🙇
Ja bym tam się też cieszyła i podskakiwała, gdyby te cuda hooks'owe pasowały na łeb mojego gigantycznego konia...  🙄
Rewir, przez conajmniej ostatnie 2-3 cały czas dyskutujemy o hooks'ach
rewir, nie mówi że mówsz o stronach w wątku  😵
Wystarczy cofnąć się AŻ o JEDNĄ stronę  ❗ (dwie i trzy)
przeczytałam ostatnie trzy. I nie wiem niewiele więcej poza tym, że aga zamówiła, ściągnęła i powysyłała voltowiczom. Czyli co, żeby zamówić trzeba mieć kogoś w Szwecji, kto nam to odeśle, tak? Ze sklepem nie da się dogadać, żeby wysłał jakimś kurierem?
Ja bym tam się też cieszyła i podskakiwała, gdyby te cuda hooks'owe pasowały na łeb mojego gigantycznego konia...  🙄

jesteś pewna?? Ja kupiłam, co prawda meksykańca, i jak zawsze dla mojego konia musiałam dorabiać dziurki w nachrapniku by go choć o ten cm powiększyć tak teraz musiałam dorabiać bo nachrapnik był za duży.

rewir, sklep nie ma opcji wysyłki do Polski. Nie rozmawiałm z nimi na temat hurtowego zamówienia gdyż po pierwsze wtedy nie było mowy o żądnym hurcie (3 osoby zamawiały) po drugie, ja dostaję paczkę do ręki, bo znajomy często bywa w Polsce.

No i jak teraz odczułam na własnej skórze (i nie tylko ja) oni mają filozofię wysyłania od razu tego co mają na stanie, a kolejne rzeczy później dosyłają... Więc nie wiem czy np. wysłaliby zamówienie w 10 częściach do Polski. Ale nie zaszkodzi się dowiedziec rewir 🙂
szukam juz na prawde od dlugiego czasu oglowia dla mojego konia i zaczynam tracic nadzieje ze cos takiego znajde (poza hooksem ale nikt sie nie pali do zamowienia)
mianowicie szukam delikatnego, brazowego oglowia, z meksykanskim nachrapnikiem, bez przeszyc, ozdobek itd ale najchetniej ze swiecacym naczolkiem.... budzet do 500zl zeby skora byla w miare porzadna... i nic nie ma... czy ktos moze pomoc? 🙁

a takie może być: (equipe,cene na stronie lamri znajdziesz :cool🙂:jest wersja bez przeszyć na bank,bo miałam w rękach 2 tranzelki i zostawiłam sobie tą z przeszyciami,mając pozytywne doświadczenia ze Stubbenem  😉

fot.Lena
Deborah slicznie dziekuje, kompletnie o tym zapomnialam!! zaraz zamawiam  u niego o ile juz zdrowy 🏇
Ktoś ladne  :kwiatek:
juz zamowilam sam nachrapnik do starego cavallo a cale oglowie kupuje jak bedzie haslo volta na hooksa!  😁
acha a Pan Bogdan czuje sie dobrze i juz normalnie pracuje 🙂
No to kto ma rodzinę/ przyjaciół w Szwecji?  😁
Ja też coś wezmę.  😍
Zamówienie będę myślę składać pod sam koniec listopada/początek grudnia.

Ale przy takiej ilości zamówień, to bez kitu, chyba znajomemu jakąś działke będę musiała odwalić.. Bo normalnie będzie jak praca na pół etatu :P
Ja też dołączam się do zamówienia. Zwerbuję jeszcze koleżankę 😀iabeł:
ja tez ja tez 😅
A wiecie gdzie można kupić futerko pod nachrapnik meksykański?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się