[quote author=D&A link=topic=39.msg344015#msg344015 date=1254156488] Jakie są koszty wysyłki z hooksa?Chodzi mi oczywiście an terenie Szwecji.Jakoś nie mogę się tego doczytać. [/quote]
to zalezy 🙂
Najlepiej wsadź do koszyka co byś chciała zamówić i zacznij składać zamówienie, juć chyba w 2 etapie są podane koszty,
A ja szukam nowego ogłowia [s]dla siebie[/s], najchetniej meksykanca. Zalezy mi przedewszystkim na moznych sprzączkach, takich wręcz nie do zdarcia, no i miękkim podszyciem, bo moje zwierze starsznei sie obciera od cienko podszytych oglowi, a nie lubie futerek. No iżeby było w miare przystępnej cenie. Co polecacie? (linki jesli można 🙂 ) 🙇 🙇
Myśle, że tak, bo w poprzedni czasem podbierałam rudej... 🤣 a tak swoją drogą, Euroridingu ER-03 ma szanse u nadpobudliwego konia który ma w zwyczaju przeginać sprzączki (albo może to same się przeginają, nie wiem)? No i jak z podszyciem i skórą?
szukam juz na prawde od dlugiego czasu oglowia dla mojego konia i zaczynam tracic nadzieje ze cos takiego znajde (poza hooksem ale nikt sie nie pali do zamowienia) mianowicie szukam delikatnego, brazowego oglowia, z meksykanskim nachrapnikiem, bez przeszyc, ozdobek itd ale najchetniej ze swiecacym naczolkiem.... budzet do 500zl zeby skora byla w miare porzadna... i nic nie ma... czy ktos moze pomoc? 🙁
Czekajcie... Czekajcie... Bo ja tu czegoś nie kumam (nie dowierzam?)... Zamawiając z hooksa mam takie przezajebiste ogłowie za jakieś 250 zł po przeliczeniu na nasze? ;O że niby 1kR = 0,43 czy ileś tam zł? ;O
No ostatnio jak robiłam zakupy w Szwecji to jedna korona stała po 0,41 gr więc TAK 😉 Zależy jaki model wybierzesz ale jest też dużo po nie całe 200zł. Ja zawsze licze że 500 koron to ciutke ponad 200zł.
Czekajcie... Czekajcie... Bo ja tu czegoś nie kumam (nie dowierzam?)... Zamawiając z hooksa mam takie przezajebiste ogłowie za jakieś 250 zł po przeliczeniu na nasze? ;O że niby 1kR = 0,43 czy ileś tam zł? ;O
nie wierzę ;O ee, naprawdę?? a ile kosztuje wysyłka do Polski? ale wypassss! 💘
[quote author=darolga link=topic=39.msg345395#msg345395 date=1254332075] Czekajcie... Czekajcie... Bo ja tu czegoś nie kumam (nie dowierzam?)... Zamawiając z hooksa mam takie przezajebiste ogłowie za jakieś 250 zł po przeliczeniu na nasze? ;O że niby 1kR = 0,43 czy ileś tam zł? ;O
nie wierzę ;O ee, naprawdę?? a ile kosztuje wysyłka do Polski? ale wypassss! 💘 [/quote]
rewir błagam, pocytaj!! Nie ma czegoś tkiego jak wysyłka do Polski. Tylko na terenie skandynawii.
przeczytałam ostatnie trzy. I nie wiem niewiele więcej poza tym, że aga zamówiła, ściągnęła i powysyłała voltowiczom. Czyli co, żeby zamówić trzeba mieć kogoś w Szwecji, kto nam to odeśle, tak? Ze sklepem nie da się dogadać, żeby wysłał jakimś kurierem?
Ja bym tam się też cieszyła i podskakiwała, gdyby te cuda hooks'owe pasowały na łeb mojego gigantycznego konia... 🙄
jesteś pewna?? Ja kupiłam, co prawda meksykańca, i jak zawsze dla mojego konia musiałam dorabiać dziurki w nachrapniku by go choć o ten cm powiększyć tak teraz musiałam dorabiać bo nachrapnik był za duży.
rewir, sklep nie ma opcji wysyłki do Polski. Nie rozmawiałm z nimi na temat hurtowego zamówienia gdyż po pierwsze wtedy nie było mowy o żądnym hurcie (3 osoby zamawiały) po drugie, ja dostaję paczkę do ręki, bo znajomy często bywa w Polsce.
No i jak teraz odczułam na własnej skórze (i nie tylko ja) oni mają filozofię wysyłania od razu tego co mają na stanie, a kolejne rzeczy później dosyłają... Więc nie wiem czy np. wysłaliby zamówienie w 10 częściach do Polski. Ale nie zaszkodzi się dowiedziec rewir 🙂
szukam juz na prawde od dlugiego czasu oglowia dla mojego konia i zaczynam tracic nadzieje ze cos takiego znajde (poza hooksem ale nikt sie nie pali do zamowienia) mianowicie szukam delikatnego, brazowego oglowia, z meksykanskim nachrapnikiem, bez przeszyc, ozdobek itd ale najchetniej ze swiecacym naczolkiem.... budzet do 500zl zeby skora byla w miare porzadna... i nic nie ma... czy ktos moze pomoc? 🙁
a takie może być: (equipe,cene na stronie lamri znajdziesz :cool🙂:jest wersja bez przeszyć na bank,bo miałam w rękach 2 tranzelki i zostawiłam sobie tą z przeszyciami,mając pozytywne doświadczenia ze Stubbenem 😉
juz zamowilam sam nachrapnik do starego cavallo a cale oglowie kupuje jak bedzie haslo volta na hooksa! 😁 acha a Pan Bogdan czuje sie dobrze i juz normalnie pracuje 🙂