Forum konie »

Ogłowia

Ostrzegam was i to bardzo przed zakupami!!! Przyszła do mnie 4 paczka z hooksa i nie ma tam wciąż ogłowia zamawianego przez Misie. A miałobyć już na 100% 15 września. Wieć zanim zaczniecie zamawiać proponuje wysłać malila z pytaniem o dostępność danego ogłowia.
Nasturcja-Renata,
a to myślałam, że podoba Ci się to co niska wstawiła 🙂
Dorotheah ano nie  😉 to samo ogłowie
Dlatego zastanawiam sie jak z jakościa za tak małe pieniadze  👀
A w tym sklepie to w ogóle spikuja po angielsku 😉bo szlag chce mnie trafic ze nie ma angielskiej wersji stronki.
A w tym sklepie to w ogóle spikuja po angielsku 😉bo szlag chce mnie trafic ze nie ma angielskiej wersji stronki.

po co im angielska stronka jak poza skandynawię wysyłac nie chcą??

Jutro będę robić (no poprzez znajomego :P) aferkę w hooksie, bo przesadzili ;/

jutro jak pogoda dopisze zrobię zdjęcia tego meksykańca co zdjecia wstawiłam 😀 zobaczymy jak będzie na moim ośle wyglądał :P

edit:

znalazłam zdjęcia jak do mojego passiera mam doczepiony hooksowy naczółek :P normalnie akcja bądź widoczny na drodze :P

mi się podoba to głowie z turkusowo srebrną plecionką: http://www.okser.pl/sklep/busse-120802-busse-oglowie-allround-p-2538.html
Ktoś mi może powiedzieć jakieś opinię o nim?

Że zginęło w tłumie to cytuje i dołączam jeszcze pytanie:
Jakie ogłowie poradzicie tak do 100 no 120 zł? Żeby nie rozleciało się po "chwili". Czarne. Kombinowane.
Pierwszy raz będę kupować ogłowie więc liczę na pomoc :kwiatek:

edit:
czy cob czy full będzie bardziej uniwersalne (tak żeby dopasować do mniejszej głowy i do większej)? To zależy, czy żadne?
Czy ktoś miał styczność z ogłowiami firmy loesdau? Jak skóra, estetyka wykończenia i żywotność?
Z góry dzięki za wszelkie info 🙂
Nie wie czy coś zobaczycie bo ani model ani pogoda ani aparat nie dopisały :P

Mój meksykan z hooksa 😀 Skórka miodzio. Za taką ksae na pewno warto było 🙂 i ten kolor  😍

Śliczne 🙂
xxagaxx, wygląda super!
Piękny! Jeśli są czarne, namówiłaś mnie 😉
Piękny! Jeśli są czarne, namówiłaś mnie 😉

a no są 🙂

Jak będziesz chciała to mozesz je zmacać przy najbliższej okazji...
(bo zima wywiała mnie z powrotem do Sopotu)
Bardzo chętnie, od dłuższego czasu miałam hopla na punkcie ogłowi z białymi nitkami.
Przez to że napatrzyłam się na konia xxagaxx, nosi mnie teraz na brąz.

Mój jest bardzo podobnej maści więc pewnie wyglądałby tak samo cudnie  😍
No i teraz będę miała życiowy problem, nowe ogłowie kupić brązowe czy czarne  🤔
W sumie i tak mam zamiar na gwiazdkę kupić nowe siodło więc mogłabym od razu pod kolor-brązowe  😀
Tylko czy mnie na to stać, no bo jak już ogłwie i siodło no to trzeba będzie dokupić i napierśnik, popręg, puśliska + oczywiście ochraniacze.
😵

Widzicie jak łatwo można sobie stwarzać problemy.
Żebym tylko takie w życiu miała  😁
jak będzie zbiorowe zamówienie to ja się koniecznie na to piszę!!!!!!

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300345&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC  PADŁAM
ja na moje musze jeszcze poczekac bo nie ma go w tej chwili w sklepie i musza sprowadzic  🙁
Gillian, szal !!! I koniecznie ten napiersnik do kompletu.
tylko czy będzie pasował na dośc dużą głowę? Kudłaty ogólnie jest spory gabarytowo, ma łeb z przodu długi i wąski a z profilu szeroki. Nadaje sie na niego meksykan taki?
Ile na zlotowki wyjdzie ten zestaw??
1 korona szwedzka = 0,410629974 złotego polskiego
na dzień dzisiejszy
!!! To dajcie mi prosze znac jakby szlo zamowienie !!
Mi też, mi też  😀  😅  😅
nie będę orginalna-ale ja też proszę o info jeśli będzie robione zamówienie do hooksa  😉
Ludzie spokojnie 🙂 Na pewno jak coś będę organizować to dam ogłoszenie. Jeśli to będzie Angel to pewnie zrobi podobnie. W innym wypadku chyba bym została zlinczowana :P
pod jakością ogłowi z hooksa za taką cenę mogę się podpisać, sama miałam trzy, jedno wstawione przez Mante trafiło do budynia, swoją drogą mają nie tylko dobre i tanie ogłowia, ale też czapraki, napierśniki, chociaż zdjęcia katalogowe nie oddają czasami kolorów, ale to nie ten wątek  🤣

a poza tym, to współczuję Wam dziewczyny z tą wysyłką.
ja na szczęście mam znajomego, który mi robi zakupy, ale wcale tego tutaj nie napisałam 😁
Bee. juz po Tobie  😁
Bee - czy to była jakaś propozycja, sugestia?  😁
mogę się zaoferować, ale to dla jednej, max dwóch osób. i to dopiero jak coś będę brała. może być?  😁 wystawię ogłoszenie jakby coś.
Fii, to będzie niesprawiedliwe, bo każdy by chciał  😎
Ale jak cos to ja się zgłaszam pierwsza do kolejki !  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się