dostalam na Zajaczka... gnialne oglowie, ktore najpierw zamowilam znajomej a pozniej sobie skoreczka mieciutka, wyglada bardzo pozadnie. co najlepsze- naglowek. paski potyliczne na nim, nic sie nie wplatuje w grzywe pieknie, klasycznie zdobione jestem zachwycona cena tez rewelacyjna 🙂
Dramka, to jeszcze poszukaj w jakimś sklepie dla zainteresowanych Stubbena i Passiera w jakiejś dobrej cenie (najlepiej tak <350zł), na pewno będą Ci wdzięczni. 😉 Serio. 😉
A dlaczego u mnie zajączka nigdy się nie obchodzi 🤔 Ja też chcemm!!
Dramka, z Aurelią nie dyskutuj, mod ma zawsze rację 😉 Na eBayu pełno jest Stubbenów nowych z metkami w sklepie internetowym za ok. 350zł, ale to pewnie taki zorganizowany złodziej, może na samego producenta napadł 😁
Lotnaa Ja potrafię dyskutować nawet z samym Bogiem..dyskutowałam całe 2 lata na temat mojej kobyły i go przekonałam 😉
Sierra Bardzo chętnie tylko jakbym powiedziała gdzie to kto by opłacił pensjonat mojego konika?? Poza tym kto by chciał z nimi gadać o zakupie jednego ogłowia? A istnieje jeszcze coś takiego jak cena hurtowa i marża...
Dramka nikt Ci nie każe dawać numeru tel, ale rozumiem, że kupujesz bezpośrednio od producentów? czy na ebayu? rozumiem też, że się rozliczasz z tych dochodów? ja również nie kupuję rzeczy, których pochodzenia nie znam.
hmm, nie wiedziałam, że pochodzenie Twoich towarów jest tak samo intymną sprawą jak Twoja bielizna. ale owszem, jakbym chciała kupować, to chciałabym znać rozmiar.
ale słuchajcie po co ta rozmowa?? Co chcecie udowodnic że Dramka ma kradzione?? To są rzeczy nowe z matkami, wiec wątpie że takie komuś z paki kradnie no chyba że jest to włam bezpośrednio do sklepu. Uwierzcie mi jak się wie gdzie i kiedy kupić to można za śmieszne pieniądze rzeczy dostać. Ja kupiłam sporo rzeczy na ebayu gdy euro po 3 zł było... i wychodziło na niektórych rzeczach 100, 50 zł taniej.
A nawet jeśli Dramka ma rzeczy z jakiegoś lewego źródła to i tak wam nie powie wiec po co ta dyskusja?? DO niczego to nieprowadzi a jest tylko zbędny OT.
Dramka sama bez przerwy zaczyna ten temat. Choć faktycznie sensu dyskusji z nią nie ma. na volcie, to ja też różnie rzeczy czytałam, część między bajki można włożyć lub palcem na piasku napisać ku pamięci potomnych, a tymczasem nigdy nie miałam problemu ze zwrotem mając paragon.
Dramka do niczego nie dąze. Napisałas ze jest promocja na ogłowia w ES więc kliknełam w podany przez ciebie link i nie widzę żanych ogłowi czy naczółków w cenach promocyjnych. A pamietam ze ceny sa takeis ame jak 3 tyg. temu bo sama zwróciłam uwage na naczółki dobberta, szcególnie ten z złotem. Czy moze te ogłowia na promocji są na ich stronie www?
Jeżeli negatywnie odebrałas mój post to przepraszam, bo nie to było moim zamiarem 🙁
A swoją drogą myślę, że co raz więcej postronnych czytelników zniechęca się do takiej polityki "firmy", po tej dyskusji. Staje się to co raz bardzie żenujące. Dziwi, że nawet reakcja modów i Quanty nie wystarcza by przemyśleć podejście. Mi samej kiedyś udało się nabyć kilka rzeczy w okazjonalnych cenach. Czy jestem z tego dumna-nie- bo faktycznie nie mając paragonu nie znam źródła i jego ewentualnej legalności. Natomiast promocje sklepowe, szczególnie te największe, kocham -chyba jak każdy konsument. A paragony przydały mi się w życiu wiele razy. Ale wkurza mnie"obnoszenie się" dumne z towarem niewiadomego pochodzenia, może nierozliczanego -skoro choćby na życzenie nie można liczyć na paragon/ rachunek. "Mega" okazje owszem można znaleść- ale jeśli są zgodne z prawem, nie powinno być kłopotu z wystawieniem rachunku. 🤔 Wszelka taaak nachalna reklama w nieodpowiednim wątku pogłębia tylko mą niechęć, niesmak. Rozumiem napisanie kilku zdań na temat produktu (do tego ma prawo nawet sprzedawca- bo to też człowiek, czasem konsument własnych towarów) rozumiem na prawdę wiele rzeczy, ale TO jak dla mnie już stanowcza przesada. I mam wrażenie że kilka osób częściowo podziela me zdanie.
Tyle OT. A może warto przekleić całą dyskusje nie na temat do stosownego wątku?
Nie wiem jak długo promocja trwa..ale jak trwa już 3 tygodnie to też podejrzane
Ja tak tylko dodam-nie mieszając się w dyskusję.
Te Doberty to chyba są w takich cenach !?! tzn. nigdzie nie jest napisane że to promocja, kiedyś widziałam je na ebay'u i też jakiś kosmicznych cen nie miały.
Jednak te ogłowia są zupełnie inne (inne modele ?). Jednak zaczynam się zastanawiać czy to aby ten sam DOBERT. Jak się poprawnie piszę przez jedno "B" czy dwa "BB" ? Na stronie i aukcjach equi-shopu jest przez jedno "B", w linkach, które wkleiłam również.
To dosyć proste, adres internetowy jest pisany tak, jak się powinno wymawiać, a nazwa na stronie, tak jak się powinno pisać. Podobnie jest w japońskim. Seiyū, seiyuu.