olek, a nie myślałaś może o naczółku z plecionki. ja mój wczoraj odebrałam ze sklepu i jeszt śliczny, jutro mogęzrobić zdjęcie jeśli chcesz 😜 mam dokładnie ten brązowy
milusia, kasztan super wygląda w złocie 😉 ja chyba jednak pozostanę przy srebrze, chyba już takie odwieczne przyzwyczajenie 😉 izunia Ooo, bardzo ładny 😉 Jak wypada cenowo i gdzie go dostanę?
olek, dałam za niego chyba jakieś 160zł ale moim zdaniem skóra jest naprawdę super jakości. Zamawiałam w D.C.G. przyszedł w trochę ponad tydzień z tym że nie było go w ogóle w polsce i musięli go ściągać
aga, no właśnie 🙁 Zrobiłam chyba 15 zdjęć i NIC! Na zdjęciach nie wychodzi tak obłędnie jak na żywo. Musiałabym chyba lampą po oczach koniowi błyskać, żeby uzyskać TEN efekt.
edit: armara , pasują opadające i do chłopa 😉 a kosteczki są przepiękne!
Armara-na pewno coś delikatniejszego od tego co jest na zdjęciu. Moim zdaniem delikatny, opadający lekko naczółek z jakimiś kamykami/kostkami będzie super 😉 Mój to przecież też chłop i do delikatnego, filigranowego chłopczyka jak Twój to mu daleko, a zawsze śmiga w opadających 🙂
krysiex-to dokładnie ten naczółek 😉 http://www.gnl.pl/naczolek-star-clincher-p-7973.html kupiłam fulla i go uformowałam własnoręcznie na opadajacy 😉 Dodam, że mój stwór ma szerokie czoło i full akurat wystarczył 🙂