Forum konie »

Ogłowia

powiem Wam szczerze, że oglądałam te naczółki X-razy i mnie denerwują. Nie mogę się zdecydować, który mi się najbardziej podoba  🙄

Złociasz w Kifferku od zen. Zaskoczyło mnie to ogłowie. Zostało kupione z głupia frant, bo nie było takiego planu, ale jego jakość i uroda zaskoczyła bardzo mile.
Wydaje mi się, że nie jest za duże. Nachrapnik jest tylko luźniutki, nawet na ostatniej dziurce.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae8b28766d9a530d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c889e3f46b67677.html
Macie jakieś typy ogłowi meksykańskich z nachrapnikiem na długą mordkę? Jacson jest za mały, jakieś tanie mierzyłam, też małe... Szukam i szukam
Ja choruję na meksykańsce przeszywane białymi nitkami. Prestige i Equipe takie robią.
Nie wiem jak z rozmiarówką, bo ja mam odwrotny problem. Glut ma dość małego pysia i nachrapnik Cob mam zapięty na ostatnie dziurki.
Zamówiłam tego Equipa 1,5 miesiąca temu i póki co ani widu, ani słychu :/ Jak się wkurzę to kupię Prestige'a, te chyba są od ręki dostępne.

W ogóle jest kiepski wybór ogłowi meksykańskich, przeważnie po jednym modelu.
Naczółkowy szał normalnie  😜
może też bym się skusiła  😀iabeł:

Laguna, ten na Cyronie świetny 🙂
Halo halo koleżanko T&N czy ty przypadkiem ostatnio nie kupiłaś dwóch innych, błyszczących naczółków?  😎
Lena z meksykańcami i tak nie jest tak trudno. Spróbuj znaleźć ładną tranzelkę z nachranikiem hanowerskim 😉
Nie wiem czy mam kupować jakąś drogą tranzlę bo mam mój ukochany naczółek, który chcę potem wpiąć w miejsce oryginału.
Co myślicie o kavalkade? Mają model ekonomiczny w gnlu

Nie wiem jak z HKM, bo skóra podobno nie najlepsza

proszę, pomóżcie  :kwiatek:
Pinesska  ja bym brała kavalkade  😀
Słuchajcie ktos mi kiedyś już to mówił ale zapomniałam  😡 😡
Mam ogłowie kieffera całe podszyte żelem (nawet skośnik i paski policzkowe) czy ktoś wie co to za model??
Halo halo koleżanko T&N czy ty przypadkiem ostatnio nie kupiłaś dwóch innych, błyszczących naczółków?  😎

Owszem, ale przyznaję bez bicia, że to uzależnia  😀iabeł:
Z okazji czyszczenia przygarnięte do domu:

1. Kieffer
2. Claridge House (mój jedyny nie-blink blink)
3. Schockemohle
4. Bogdan Hand Made  🙂
ten drugi od góry cudowny!!!!! Skąd go masz?? Właśnie podobny mam zamiar kupić 😀
Alvika  ostatni !  😜 😜 😵 😍 😍
Zgadzam się, ostatni to absolutny mistrz świata!  😜
Sierka, to ten przedłużany blink blink, o którym wtedy pisałam  😉
xxagaxx, import ze Szwecji.
eehhh :P No to niestety będe sie musiała zebrać i zadzwonic do sławnego rymarza z ursusa 😀 i przy okazji nachrapnik też sobie zrobię 🙂
Haha, mi tez wpadł w oko ten ostatni :]  😁
Ojej! Zakochałam się w tych Bogdanowych naczółkach i jestem na tak tak tak!
Czekam na jakieś wieści z prywatnych wiadomości, co by jeszcze nie zawracać głowy, bo i tak pewnie PW Bogdana oblężony...🙂
Pomożecie?  😉 Szukam ogłowia z dobrej firmy,z porządną,miękką skórą.Nachrapnik najlepiej szwedzki,gruby i miękko podszyty,naczółek raczej prosty,może być jakaś maleńka ozdoba czy coś.No i brązowy przede wszystkim,ktoś coś może polecić?
piekne te Bogdanowe naczolki 😍
kurcze, ja teeez chce! 😜 😁

Pinesska - ja mam swoje najukochansze oglowie pod sloncem 😀 nachrapnik dosc dlugi jak na mojego, musialam dorabiac dziurki, chociaz i tak dalej jest za nisko. (:?🙂

zaczarowaly mnie te naczolki, chyba sobie sprawie podobny do ostatniego Alviki 😜

Karutek - cos takiego? - skora mieciutka 🙂
Coś takiego tylko bez tego podszycia 😉 Zastanawiałam się nad Chevalem lub Prestige,ale chetnie przeglądnę tez inne..
Jessy, a co to za ogłowie?
Zastanawiam się nad kupnem, którychś z poniższych ogłowi, wszystkie są firmy JW (słyszał ktoś o niej?), mają nachrapniki szwedzkie. Jak ktoś miał do czynienia z tymi ogłowiami prosiłabym o podzielenie się opinią. 🙇

oraz linki do całych stron:
http://www.equiversum.pl/product_info.php?cPath=22_37_94&products_id=30
http://www.equiversum.pl/product_info.php?cPath=22_37_94&products_id=84
http://www.equiversum.pl/product_info.php?cPath=22_37_94&products_id=742
Coś takiego tylko bez tego podszycia 😉 Zastanawiałam się nad Chevalem lub Prestige,ale chetnie przeglądnę tez inne..

Ja mam passiera brązowego i powiem CUDO 🙂 jakbyś chciała zobaczyć:

xxagaxx to model LEO  jest?jak skórka?
m0niSka - jesli chodzi o meksykana to Wembley 🙂 drugie to Global (przepraszam, pomylka 😡 )
xxagaxx to model LEO  jest?jak skórka?

wiesz ze nie wiem... Kupiłam do od Dramki..
Skóra na poczatku była troszkę twarda że tak powiem.. Ale kilka kuracji smarem i jest mięciutka.
Jedyna część ogłowia która była niesamowice miękka od poczatku to to co lezy na potylicy (nie wiem jak to się PROFESJONALNIE nazywa:P)
aaa, przez Was moj rudy tez chce nowy sliczny naczolek 😜
same cudenka, a ten ostatni Alwiki 🍴 😜
Pomożecie?  😉 Szukam ogłowia z dobrej firmy,z porządną,miękką skórą.Nachrapnik najlepiej szwedzki,gruby i miękko podszyty,naczółek raczej prosty,może być jakaś maleńka ozdoba czy coś.No i brązowy przede wszystkim,ktoś coś może polecić?

Piotr Konieczny z Poznania. Rymarz robiący ogłowia równie piękne i genialne jakością skóry oraz wykonania co ursus. Tyle tylko, że p.Piotr nie miał takiego marketingowca na Volcie jak p.Marek lostaka.
Nachrapnik można u niego zamówić jaki tylko sobie wymarzysz.
I odcienie brązu tez do wyboru
Te ogłowia na zdjeciach mają po 2-6 lat
Ja sama mam jedno ogłowie od Koniecznego i kocham je ponad życie. Super skóra, super wykonanie.

Laguna a jak cenowo?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się