Forum konie »

Ogłowia

czy wiecie może, jaka firma robi ogłowia tak, aby pasek od nachrapnika znajdował się nad potylicznym ? (tak jak w chevalu) potrzebuję takiego ogłowia do 160 zł. (lub coś w promocji, bo przeszukałam wiele sklepów, ale nic nie znalazłam)
Fair play.
przeszukałam wszystko, co wypluło google, ale nic nie znalazłam...
Burza, ja wole kiedy paski meksykanca kolkowego sa rownoległe. na poprzednich zdjeciach byly bardziej równoległe.
i tak mi sie nie podoba :p

Sierra, mogłabys wstawic nachrapnik bez cycka który pusciłas w swiat?

jak sie sprawuja fair play'e?
Rozumiem, że chodzi Ci o ten ex-Carolinowy który stał się potem również ex-Sierkowy?  😁
hm, chyba tak. juz tu był, ale usunełas fotki i nie moglam sie przyjzec 🙂
myślicie że taki mega świecący naczółek będzie pasował do szerokiego nachrapnika czy raczej zwykłego wąskiego?
Ja bym postawiła na szeroki, czarny nachrapnik do tego  😜
Wyjdzie coś jak to ogłowie z hooksa

może ten? byłoby coś pośrodku między mega grubym a delikatnym. a ten sprawdził się już w zestawieniu z błyskotkami
cieciorka, obok a nie pod? Haha, 10min regulowałam paski żeby w końcu były pod, martwiło mnie, że źle wymierzyłam i są obok 😀 dla mnie to było nieestetyczne.
Ja sie pochwale... dostane oglowie o. schumachera "München Spezial". klientka porwala moja transelke i jako zadoscuczynienie zamowila mi ta...  😵   😵 
bedzie z bialo wylozonym nachrapnikiem i anatomicznie wygietym, mosieznym naczolkiem...  😜

chyba umre, bo nigdy nie mialam tak drogiej tranzelki dla siebie. chyba ja powiesze na scianie, zamiast uzywac nas codzien.
Morfeusz, właśnie o to chodzi, tylko szukam czegoś tańszego...  😡
Anka, łooo matko  😵
A ja już tyle czasu poluje na O.Schumachera w polsce...
Jak tylko je dostaniesz to koniecznie wstawiaj zdjęcia  😜
Anka, jak to z mosiężnym naczółkiem? 🙂 foto foto!
Anka

Chodzi moze o ten model ogłowia, tyle ze w innej wersji kolorystycznej? 😀
Burza, przyznam, że nie kumam... obok, pod? 😡
chodzi mi o to... kurcze nie wiem, jak tłumaczyc bo kompletnie nie wiem, o co chodzi w twoim poscie  🤣
wyjasniac wiec bede jak odpiszesz a teraz wstawie zdjecie: nierownolegle: i rownolegle:

Anka, wow! koniecznie zdjecie  😅
Cieciorka:

Pzdr 😉
cieciorka, już wiem o które paski Ci chodzi, mi wszystko jedno 😉
Anka

Chodzi moze o ten model ogłowia, tyle ze w innej wersji kolorystycznej? 😀

O ktory? Nie ma zdjecia  😉

Naczolek bedzie taki: 

myślicie że taki mega świecący naczółek będzie pasował do szerokiego nachrapnika czy raczej zwykłego wąskiego?

deborah skąd się bierze takie cudeńko?    👀
Bombal, robi się, to własna produkcja debory 🙂
To może otworzyłaby produkcję na szerszą skalę 😉 Ja robię różne rzeczy samodzielnie, ale takiego cacuszka chyba nie dałbym rady..
Bombal, paluchy do dziś mnie bolą od szycia tej skóry 🙂
to naprawdę nie jest trudne wystarczy stary prosty naczółek i garść świecidełek z allegro
LOVELY, jak tu?

Kiefferowski.
Deborah dorzuć jeszcze do oferty Jarpolu takie naczółki i będzie prawdziwe Dream Factory  😜
chyba nie do końca- tu wygląda jak jakis 'sznureczek' a tam są chyba takie jakby płaski metalowe kwadraciki-
coś takiego, tylko ten jessy jest ładniejszy i delikatniejszy i wgl  😍

to kiefferowski naczółek- lepszego foto nie mam
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się