Forum konie »

Ogłowia

mi się bardzo podoba ogłowie Burzy  😀
mimo koralików na nachrapniku nadal jest delikatne i ładne
Burza, cudenko ! Czekamy na fotki na modelu !!
Nirv, korsik,  i jak? 😉

akluna, nie ma szans, wymarzonego? 😀

adriena, ja zaniosłam roboczą tranzelkę na pomiary, a do nachrapnika sama na koniu zmierzyłam, stąd 1cm za dużo z przodu 😉

Klami, proszę 😉

Niestety model był po tarzaniu na śniegu, plus ściemniało się więc...ee.. no piękniejsze będą kiedyś tam. Samo ogłowie jest piękne do bólu, naczółek idealnej długości, w nachrapniku jak pisałam machnęłam się o cm, no ale trudno.

Burza - PIĘĘĘĘĘĘKNE jest to ogłowie, na Piorunie wygląda świetnie, zwłaszcza z profilu =)
Burzuś bosko! 😜 pioruniasty wygląda niezwykle szlachetni normalnie obled w ciapy..
kurde kurde i co...i co teraz? styczniowa podwyzka na oglowie od Pana Marka? 🤦
Manta, Karla🙂, dziękuje 🙂 no co wy, Kieffer którego miałam to dwa takie ogłowia, a tu jednak sama dobieram detale.. Jeszcze będzie gładki hanower i opadający gładki naczółek do kompletu 🙂
wez mnie nie dobijaj...cholera to moze opchne kieffera a kupie takie "Markowe" ...no nic bede myslecD:
jakie jeszcze wzory takich bajeranckich naczolkow robi Pan Marek?
a mi Piorun najbardziej sie podobał w meksykańcu bez kułek- to zdjęcie w ogłoszeniach  😍
LOVELY to samo chciałam napisać . ( ;  chociaż w tym też ładnie .
Karla🙂, na nas w szafie czeka też kuleczkowy ale V 🙂 p.Marek to jakoś mocno z naczółkami nie wydziwia 🙂

LOVELY, było dobrze, ale teraz mi się bardziej podoba 😉
mi sie marzy po cichu wlasnie taki V...i musze to jakos ladnie ukartowac zeby trener  nie widzial, ze znowu cos kupilam dla Drapka, bo mnie ciagle opier..ze mam treningowe, mam na zawody bla bla bla... a takie v..takie z kuleczkami..no mozna miec nawet tak zeby po prostu miec😀..wiem pogielo mnie, aleto przez volte za duzo siedze i gapie sie na zdjecia... 🤬
Burza ogłowie jest przepiękne!  😍 Najładniejszy meksykaniec jakiego widziałam..   😜
Razem z Twoim koniem są dla siebie stworzeni  😀
Burza,
Nie poznałam Piorka w pierwszej chwili !
Wygląda bardzo przystojnie, elegancko i szlachetnie. Kuleczki myślałam, że będą za bardzo widoczne, ale na Piorunie jest idealnie - swietnie dobrany krój, detale do kształtu głowy !!! Gratulacje wyboru 🙂
Karla🙂, wiesz no... w sumie to ogłowie to trochę więcej niż ładna szmata, tak? 😉

Beep, dziękuje 🙂 🙂

Dorotheah, prawda, są tylko delikatnie zarysowane. Całe życie chodziło za mną ogłowie z kostkami, to mam kuleczki 😀 Dziękuje 🙂
WOW  😍 Burza cudne to ogłowie! A jak Piorunowi w nim pięknie! 😍
LOVELY, mnie tez sie piorek podobal w starym meksykancu. w tym w dodatku mnie kulki nie podchodza.
tak samo gil kujki mnie sie widzi najbardziej w starym.
Magdzior, dzięki 🙂

cieciorka, tamten mi już wiał nudą.
Burz masz V takie jak my? 🙂
Burza, super ! Bardzo zgrabnie wyglada.
armaquesse, chyyba nie mam jego zdjęć, mam od pana Marka takie z kuleczkami, grube, wy macie delikatne z tego co pamiętam 🙂

Klami, dzięki 🙂
jeeej, Burzolku, Piorek wygląda genialnie 😜 ale ja to wiedziałam już po zdjęciu samego ogłowia  😍 piękne, piękniste! no, ale w końcu cudny model, to jak źle mogło by ogłowie na nim wyglądać? no, wlaśnie. nie mogło by : P

a jakaś podwyrzka ma być u p.Marka?
Dzięki za wiarę, ja jestem tak zachwycona że nie moge się doczekać jazdy 🙂

Nic nie wiem, za to bez wodzy wziął 250 zł.
Burza, mamy takie, ale jakoś bardzo znudził mi sie ten naczółek.
Burza, aale bajer!!! Piorururu wyglada cudnie!!
armaquesse, tak, identyczny mam 😀

kujka, dziękuje 🙂 cieszę się że Ci się podoba 🙂
Tu takze p. Markowy nachrpanik , tylko ze w brazie. Meksykan z kuleczkami :

A tu identyczne jak burzowe w czerni, cala tranzela od p. Marka bez naczolka(on Bogdanowy)
Burza- ogłowie trafione w samą 10-tkę. Nie zmieniaj już go. Jest naprawdę ok. Moim zdaniem wydelikaca łeb i go uszlachetnia.  🙂
U Crazy też ok.
(Hm......a ciekawe jakby mój wyglądał w takim.....  😀iabeł🙂
Crazy marzy mi się takie ogłowie STUBBEN czarne z zwykłym nachrapnikiem.. 😀iabeł:
mi się bardzo podoba Burzowe ogłowie... i gdy by nie fakt, że my mamy małą, pstrokatą buźkę takie bym zamówiła  😜
ja ostatnio w pracy gmerałam w systemie i zamawialam dziwne rzeczy bez opisu, bez zdjecia. i patrzcie na co trafilam a dzisiaj przyjechało. szkoda ze tylko dwie sztuki w rozm.3
(sory za jakośc telefonem robione)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się