Mam i KIeffera i Passiera i powiem że je kocham. Passier kupiony już jakiś czas temu od dramki ciurany w dzień w dzień, skóra miękka nic się z nią nie dzieje po smarowaniu wygląda jak nowy. Kieffer trochę mniej używany ale też bez zarzutu 🙂
kujka ja mam jakiegoś mega drogiego stubbena i o prawie 200 zł tańszego presige. Prestige zdecydowanie wygrywa, po roku używania codziennie wygląda jak nowy.
jakie ogłowie dla tego pana? bo zmieniamy niedługo - moje bardzo lubię, ale chce zmiany 🙂 na pewno będzie 'Markowe'. Nachrapnik to pewnie szwed, naczółek chciała bym opadający z kóleczkami. Zastanawiam się nad podszyciem białym... co byście innego zaproponowali mu?
Mój STUBBEN ma parę ładnych lat, więc o nowych nie mogę sie wypowiedzieć..ale marzy mi sie nowe ogłowie..coś delikatnego z zwykłym nachrapnikiem w rozmiarze cob.
A ja dzisiaj odebrałam cycaty nachrapnik szwedzki dla Czardasza od p.Marka, i powiem wam, że takich cycków to by się nie powstydziła nawet sama Pamela Anderson. 😎 Jest wręcz nieprzyzwoity 😎
kujka, meksykański, bo czekamy na kółka do hanowera- zamówiłam dwa nachrapniki. Meksykan kuleczkowy z kółkami, naczółek kuleczkowy, całość opad szczeny i moje marzenie 😀
Burza, aaa! dawaj foty! ja sie nosze z zamiarem zamowienia meksykanca z kolkami od Pana Marka, ale jeszcze nigdy nie widzialam jego meksykancow, baaardzo jestem ciekawa tego cuda 👀
Burza, raczej nie lubie kamyczkow i innych swiecidelek na nachrapnikach ale na Piorku mysle ze moze to wygladac calkiem niezle, czekam na prozniackie fotki na modelu! 😉
Burza a jak się zamawia u p.Marka, podajesz mu wymiary Twojego konia czy ma jakieś standaryzowane ogłowia? Ile teraz Pan Marek wycenia sobie ogłowie np. z hanowerem?