Forum konie »

Ogłowia

a nowsze kieffery?
a nowsze kieffery?

i passiery?
Mam i KIeffera i Passiera i powiem że je kocham. Passier kupiony już jakiś czas temu od dramki ciurany w dzień w dzień, skóra miękka nic się z nią nie dzieje po smarowaniu wygląda jak nowy. Kieffer trochę mniej używany ale też bez zarzutu 🙂
kujka A Stubben?

Passier ma lepszą skóre niż Kieffer.
nowy stubben nie cieszy sie dobrą opinia. tyle wiem, po sledzeniu wątku.
kujka ja mam jakiegoś mega drogiego stubbena i o prawie 200 zł tańszego presige. Prestige zdecydowanie wygrywa, po roku używania codziennie wygląda jak nowy.
Problem ogłowia rozwiązałam.
Kupiłam Kieffera czarnego z grubym nachrapnikiem.
Skóra jak zawsze w Kiefferach - miodzio 😉
jakie ogłowie dla tego pana? bo zmieniamy niedługo - moje bardzo lubię, ale chce zmiany 🙂 na pewno będzie 'Markowe'. Nachrapnik to pewnie szwed, naczółek chciała bym opadający z kóleczkami. Zastanawiam się nad podszyciem białym... co byście innego zaproponowali mu?
Mój STUBBEN ma parę ładnych lat, więc o nowych nie mogę sie wypowiedzieć..ale marzy mi sie nowe ogłowie..coś delikatnego z zwykłym nachrapnikiem w rozmiarze cob.
Gillian - i jak z tym nachrapnikiem ? 🙂 podszyty czy nie ?
Moje ogłowie DMS. Skóra I klasa.

Ja jestem za cienkimi (z podszyciem) nachrapnikami ponieważ pyszczek wygląda bardziej szlachetnie
Dramka, to zależy od pyszczka 😉
Nirv, ja bym nie brała z podszyciem, bo zakłóci to jego śliczną odmiankę na pyszczku🙂
Gillian - i jak z tym nachrapnikiem ? 🙂 podszyty czy nie ?

:emot4:  zerkne
A ja dzisiaj odebrałam cycaty nachrapnik szwedzki dla Czardasza od p.Marka, i powiem wam, że takich cycków to by się nie powstydziła nawet sama Pamela Anderson.  😎  Jest wręcz nieprzyzwoity  😎
Odebrałam swoje ogłowie od pana Marka. Jest takie piękne, że myślałam że padnę tak jak stoję. Jutro foty na modelu, jestem przezachwycona!
Burza, jaki nachrapnik? meksykanski?? pochwal sie!!  😜
kujka, meksykański, bo czekamy na kółka do hanowera- zamówiłam dwa nachrapniki.
Meksykan kuleczkowy z kółkami, naczółek kuleczkowy, całość opad szczeny i moje marzenie 😀
Burza, aaa! dawaj foty!
ja sie nosze z zamiarem zamowienia meksykanca z kolkami od Pana Marka, ale jeszcze nigdy nie widzialam jego meksykancow, baaardzo jestem ciekawa tego cuda  👀
Ale luzem nie umiem ładnych zdjęć zrobić i to z fleszem, proszę
Burza, raczej nie lubie kamyczkow i innych swiecidelek na nachrapnikach ale na Piorku mysle ze moze to wygladac calkiem niezle, czekam na prozniackie fotki na modelu!  😉
kujka, to kuleczki, wypraszam sobie świecidełka 😉
Się jutro okaże 😀
Burza,
Odruchowo mi się "jękło" jak je zobaczyłam 🙂
I jaki naczółek śliczny ! Czekam na fotki na modelu !
deborah Ba  😎 Ale my nie mamy tyle szczęścia.

Burza Cudo, chociaż jak dla nie troche ze dużo tych kuleczek, ja wolę "skromniejsze"  🙂
Dorotheah, mnie zamurowało jak je dostałam do ręki, z zachwytu 😀

Dramka, kuleczki nie były planowane i mam możliwość zmiany jeśli chcę ale ja je zawsze lubiłam a całość wygląda... 😵
Burza, cwaniaku- śliiiiiczne jest =) jak najszybciej pokaż zdjęcie na Piorunie =) jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał =)
Manta, wymarzone, upragnione  😍 koło 13-14 będę u Piorka to zrobię 🙂
dużo kuleczek, ale... piękne! na Piorku będzie cudownie wyglądało  😜
Burza śliczne ogłowie, jak dla mnie idealny meksykaniec 😉
Jak będziesz się chciała kiedyś go pozbyć, to daj znać 😁
Burza a jak się zamawia u p.Marka, podajesz mu wymiary Twojego konia czy ma jakieś standaryzowane ogłowia? Ile teraz Pan Marek wycenia sobie ogłowie np. z hanowerem?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się