Wiolina, ale jak to w skrócie , zdrobniale bedzie : wiola?
Nie, w skrócie była "gruba". 😉
Na "I" pamiętam Indonezję.
A poza tym:
Irak Iran Intuicja Iguana Inka Iluminacja Irkuck Irtysz Intruz/Intruzka Impotencja (jak znam wyścigowców, to pewnie już jakiegoś folbluta lub araba tak nazwano) Ingrid
Szukam imiona na literę G. najlepiej zagraniczne, wieloczłonowe. Liczę na waszą kreatywność 😉 Rodzice: matka: APASJONATA GLORIA VICTI ojciec: WOLLING'S DANTE
To imiona na "G" ze starej volty wszystkie zebrane....wklejam by się nie powtarzały 😉 Naprawdę wierze w wasza kreatywność 😎 Grand Gin [dżin] Giggles Gastro Gabi Grafik Grafit Garibaldi Geron Graf Galeon Galisco Gandi Gang Gaspar Giaur Gin Gladiator Goler Good Luck Graal Grader Grey Gwar Grand Gracja Gizell Grawitacja Geisel Gala Gallus Gold Gest Galeria Gambler Game Ghost Gipsy Grace Ghost Buster Ghost Whisperer Gift Girlfight Giuseppe Glory Glory Day Glory Road The Godfather Golden Dream Golden Eye Goldfinger Gone with the Wind Good Boy Good Bye Good Luck Good Night Goofy Gospel Gossip Girl Gothika Gothic Goya Le Grand bleu (wielki błekit) Great Expectations Great Gatsby Guess Who Gentleman Star Glitter Glory Gift Of Glory Genuine's Dante Gorgeous Girl Ginger's Darkness Gipsy Dancer Gipsy King Gipsy Queen Galaxia Ganga Glorieta Galope Amargo Grande Cielo Gigi Mi Amor Great Escape Grazie Bella Go Baby Go Gandante Go For Love Grafia Donna Grand Prix Grey Star Grey Glory God's Wind Get A Gift Glory Night Good Charlotte Give Me Heaven Gimme Gimme Guardian Angel Ghost Of You Good Riddance Goran Granada Grand Canyon
na G Ganges (ale ma jeden człon. Za to rzeka długa)
Ja wymyślam na R... on: Rock N`Roll Rausz (bo strasznie chcę jeździć na Rauszu) Rollercoaster Rodan
a dla kobyłki Riposta Reprymenda (głupio raczej)
Straszne, że trzeba tak wymyśleć, żeby ew. zdrobnienia nie były idiotyczne... Bo np. Rock N`Roll strasznie mi się podoba w papierach, ale jak będą na niego Rocky mówić to sobie palnę w głowę...
Geisha to dla mnie najcudowniejsze imie jakie mozna nadac klaczusi 😍 do glowy przychodzi mi jeszcze Gost in the shell, Gold Digger, Grandesse, Grand Roi, Golden Boss, Golden Eye, Golden See, Guillemot
Dzięki :kwiatek: Myślałam też nad takimi jak: Pensacola Philadelphia Polisa ale szukam szukam czegoś ...bardziej oryginalnego(ale zaczynam wymyślać,tylko nie krzyczcie) Może znacie jakieś imiona dwu członowe,proszę 🙇
armara-imię tatusia to Iskar ,mamusia to Polonia Biorąc pierwszą literę matki i resztę imię ojca od końca wychodzi Praksi(ale jakoś nie jestem przekonana). Armara masz jakiś pomysł?