hehe znalazłam w wątku jeszcze takie: Bossa Nova Bianca Neve (Królewna Śnieżka) Bianca Love Blanka Blanca Love Blanche Neige (czyt. Bląsz Neż, rrówniez Królewna Śnieżka) Boginka Bajaderka Bałałajka Bounty Beauty Banana Split Brasiliana Bellezza Bastia Bonita Batumi Bardotka Bella Vita Blue Bayou Blues Melody Bravissima Burleska Biała Dama
To ja mam dla Was zagwozdkę 😁 Jako, że okazało się iż mój zwierz, o imieniu teoretycznie Jard Jardem nie jest ( a przynajmniej nie jest to pewne, badania markerów będę robić dopiero w maju a paszport potrzebny już ) szukam nazwy zastępczej, na razie w plebiscycie wygrywa pseudonim z pierwszych zawodów: Roller Coaster, następnie Angry Pony ( 😁 ). Na konia wszyscy mówią Dzik, malutki ( 161 ) angloarabek, charakterny 😉 Jakieś pomysły ? Imię może być jak najbardziej zabawne, byle bez przesady :kwiatek:
U nas ostatnio urodził się kasztanek, mama ma Emilly, więc wrzucę propozycję dla ogierków na E: Efekt, Einstein, Eksces, Ekspander, Embargo, Epilog, Eskulap, Exodus, Ezop, Elvis, Error, Eragon, Egzotyk, Egzorcysta, Eternit, Enduro, Epitet, El Dorado, Evil, Elton, Epson, Emade, Everest. Nasz ma Eldunari 🙂
Czy ktoś ma jakiś fajny pomysł na O? jak będzie klaczka, to będzie OBIETNICA (spełniona) ale jak mi klacz wywinie numer i urodzi ogierka to ja nie mam nic ciekawego, moje pomysły już to: -obłok -ogień -oblivion -orfeusz -odyseusz -odlot -oryginal -mam wałaszka OGAREK ( jego to hodowca dopiero pokarał imieniem;p)