black lady fajne, tylko klacz siwa;P a black mamba to moj mail hahaha ;D (wiem, ze jestem straszna jesli chodzi o wybor imienia, dlatego zwrocilam sie o Wasza pomoc w tym watku😉 ) ale to black lady.. no chyba zostanie ;D
To Black Lady też mi się bardziej podoba, ładniej brzmi. a ta 'Czarna Mamba' to tak bardziej dla żartu, chociaż.. co kto lubi 😉) Siwa Black Lady- całkiem śmiechowo, kontrastowo. Przykuwa uwagę 😉 Daj znać co wybierzesz ;D
kurcze cięzko wybrać , konik ma ma prawie 2,5 roku nie ma paszportu a chce mu szybko wyrobić . napewno coś sie wybierze z waszych propozycji! dzięki dziewczyny!!
Angeel Femme Fatale oooo, jak ładnie, podoba mnie się te imię. Ja zawszę marzyłam żeby mieć wałacha imieniem JANÓW 😁 ktoś mi kiedyś opowiadał, że w Stadzie Ogierów w Kętrzynie był ogier o tym imieniu i wtedy wpadło mi to w uszy 😀. Nie jest może zbyt wyszukane ale straaaasznie mi się podoba. - Na kim dziś jeździłaś? -Na Janowie
albo - przyprowadź Janowa
ooooch, kocham te imię 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
siwaaa na A dla ogierka, hmmm wink Aramis Al Pacino Avanti Atlantis Agat Ali Baba Artus Armando Argon Aragon
potrzebuje imie dla ogierka na P i klaczki na V. ew jeszcze klacz na S, wszystkie po ogierze Nightcarry. najlepiej imiona zagraniczne, baaardzo gustuje we francuskich, hiszpanskich itp