mtl ladne ale chce cos latwego fajne sa imionka ale ciezko wymawiac... Diamond podobalo mi sie ale jest ciezkie, zwlaszcza ciezko sie je akcentuje.... :kwiatek:
Problem z imionami już w tym roku za mną 😅 Obrodziło łogrami 😉 -Bonito (Eliot- Bohema po Szalom) -Boreasz (Remi- Bora po Wibrator :cool🙂 -Dublet (Remi-Dudinka po Czako)
adrianna32 też mamy zawsze problem z D ale od tego mam zeszycik z imionami i na bieżąco spisuję co lepsze 🙂
U moich znajomych też jest klacz Doda 🤔 Ja się dziwię że nikt z PZHK nie miał zastrzeżeń do tego imienia, przecież to jest żałosne... Ale z drugiej strony w ogłoszeniach w SK jest Panna Nikt... Ludzie mają dziwne pomysły na imiona.
Wszystko jest piekne, naprawde. 😍 Ale albo dla klaczki albo za dlugie, szukam czegos fajnego i krotkiego. Detoks 😁 Dla klaczy jest tez fajne Drina mlody ma ja w rodowodzie, ale co Drin? 🙇 Mam problem straszny tyle czasu mam konia tyle szukalam, spodobalo mi sie Diamond wypowiada sie (Dajmond) Pomyslcie jak mi jest glupio go tak wolac przy ludziach? I jednoczesnie ciezko? 🤔wirek: On ma w rodowodzie Dobromil a moja mama nazwala go dobry Mirek 😵 😁 Chcemy cos fajnego... Przekleta litera D 🤔
edit: Prejrzalam caly watek ten i voltopiry. Znalazlam kilka ciekawych, z tym ze wiekszosc z tych fajnych imion jest bardziej na zasadzie a teraz wjezdza NP: mistrz Wkkw blalala na De lux Bardziej takie imiona od swieta ze tak powiem ale do wolania sie nie nadaja. Debiut wzgledne, czesto slyszane, ale tez nie widze tego zeby go wolac, a wolam konia czesto po imieniu. Demon takie juz przereklamowane ale fajne. Desperado nie bardzo fajne taki twardziel ale to nie to i za dlugie. Dynamic swietne ale tez ciezko wolac.
nO I DENTYSTA 😂 Nie zaryzykowala bym takiego imienia, w trosce o zeby. 😁 Wiem ze jestem wybredna ale mam jednego konia, chce zeby to bylo cos wyjatkowego, w calym alfabecie jest masa super imion, takich prostych i naprawde fajnych. A na D to takie bardziej wystawowe. To co jeszcze jest wzgledne to: Debiut, Demon, Dynamic. Dentysta Debiut Demon Desperado Dynamic De lux
teraz ja (a raczej kolezanka) potrzebuje pomocy... Jakies dumne nie polskie imiona na C/Ch dla klaczki Nie pytajcie o imiona rodzicow bo sa NN... Z gory dzieki :kwiatek:
Currara fajne jak te perfumy ale ciezkie do wolania
Cindy swietne latwe do wypowiedzenia krotkie, subtelne 😉 ewabe powaznei? No koszmar mam poprostu tym bardziej ze nie mam tylko ograniczenia do jezyka pl, w zagranicznych tez bez rewelacji 😵 😵 Moze inaczej bede go wolac, znajde mu ksywe na inna litere? 🤔