ja wybieram karuchy, zresztą nie ja. A podobno Hutor nie widzi 🤔wirek: Tylko ze Hutorem Borka się nie zaźrebiła i szukaliśmy blisko ogiera, a przy okazji wielkopolkę zaźrebiliśmy 😉
A ja mam ciagle problem 👿 Moj mlody w rodowodzie ma Dobromil, kompletnie mi sie nie podoba. Na D nie ma fajnych imion, nazwalam go Diamond ale ciezko sie tak wola, powiem lepiej glupio mi go tak wolac, poradzicie cos? Prostego do wolania? Ojciec Jung po Dresk, matka Debora po Bromir :kwiatek:
ewabe Bonanza, Barwa (chyba nie napisałaś XD), Bohun (cholernie się mi podoba, ale śląskie już są przeszło 3 🤔wirek🙂, Brandys i Brodway (chyba są już, ale jest boskie :cool🙂 Brandy 😵, Absynt i Autograf 😜. Wszystkie kul 😍
Adrianna "Delfina" to była deklinacja :P Wybierz - kogo/ co? - dopełniacz - "Delfina" ;-) Mam nadzieję, że jeszcze dobrze pamiętam :P Edycja po korepetycjach 🤣
bardzo możliwe że Z jest zarezerwowane dla rasy Zangershide . Ale mamy już Otto Z , ma 1,5 roku i nikt Nam za bardzo uwagi nie zwracał , nawet przy tworzeniu paszportu . 🙂
[quote author=Zapnij się link=topic=3864.msg607631#msg607631 date=1275545131] bardzo możliwe że Z jest zarezerwowane dla rasy Zangershide . Ale mamy już Otto Z , ma 1,5 roku i nikt Nam za bardzo uwagi nie zwracał , nawet przy tworzeniu paszportu . 🙂 [/quote]
Bo nie jest zasrzeżone, ale dla mnie to wygląda głupio, ale co kto lubi.
Z generalnie to faktycznie Zangershide,więc Zapnij się przygotuj się na ewentualne pytania za kilka lat na zawodach: a po czym to, Robin?Carthago?Chicago? hihi 😁