Pursat smutne to co piszesz, wiesz, że byłam i będę jego fanką, ale takie zycie, nic na siłę. Mam nadzieję, że kiedyś wstawisz jeszcze foty złotego księcia 💘
a ja też zbyt wysokiego koniska nie mam 🙂 ostatnio jak go mierzyłam to miał 155 w wieku 3 lat, ale kto wie, może coś mu się jeszcze urośnie 🙂 ja mam 172 😀
Pursat dzięki 🙂 Dla mnie przez te malowania na mordzie wygląda jak wieczny źrebak.
Tak patrzę na wasze zdjęcia w tym wątku i większosć z tych koni jest mała, jak podajecie wzrost, a w ogóle tego nie widać. Kwestia ujęcia to pewnie jedna sprawa, wzrostu jeźdzca druga, ale i tak teoretycznie nieduży wzrost konia, nie rzuca się specjalnie w oczy.
arabiansaneta, wiele czynników, często od nas niezależnych, ma na to wpływ 😉 Czasem łatwiej sobie wmówic, że poprostu mi przeszło i tak jest lepiej, niż walczyć z czymś, na co nie mamy wpływu 😉 Ale to nie ten wątek 🙂
mi jeździectwo przeszło ale mój koń jeszcze mi się nie znudził🙂 wsiadam na Niego jak muszę 😵 ale wole się patrzeć na Niego na łące albo jak ktoś, kto mi go robi na nim jeździ🙂 i widze efekty🙂
A mój koń to młodziak teraz trochę podjeżdżony, ale stwierdziłam, że nie ma sensu zaczynać roboty zimą, więc konisko będzie miało ferie do wiosny, czasem jakiś teren, także - ja zimę mogę spędzić patrząc na konia i polerując 😎
Mąka ale śliczny srokacz - a jaką ma minę 😁 Bay no co Ty .. tyle będzie miał laby ? ja w tym roku się zawzięłam i będę w końcu jeździć jak człowiek 😅 kuc ma jednym słowem przerąbane 😁
Pursat w takim razie życzę powodzenia ! ale mam nadzieję, że na forum nie zabraknie Posmana fotek !
zduśka dokładnie tyle laby 🙂 Jej dokładny wiek jest w podpisie, ale ma ledwo ponad 3,5 roku - nigdzie nam się nie spieszy, a tak jak powiedziałam - zaczynać robotę na zimę to dla mnie słabo. 🙂 Mamy czas.
Jest malutki!!! Do tego ma wedzidlo 11cm 😁 I w sumie moglby byc te 0,5cm mniejsze. Waski pysk to pewnie zasluga dziadka oo 😉 Myslalam, ze sie nadaje do tego watku. Jak nie, to usune fote 🙂
No to może i moja, mała ciałem, wielka duchem Law. 🤣 Ja mam 165, ona według paszportu 138, chociaż podejrzewam, że w rzeczywistości ma więcej, muszę to kiedyś sprawdzić.
Burza :kwiatek: 😁 zduśka dzięki :kwiatek: on całe życie tak wygląda. wiecznie wściekły 😉
A ja nie mam żadnych kompleksów. Mój pierwszy koń też był mały, zawsze lepiej mi się jeździło na małych. Od zawsze chciałam mieć poniaka. Takie moje małe zboczenie 😂
Ja myślałam, że to wątek o szetlandach czy falabellach, więc omijałam go z daleka, a tu nagle wchodzę, patrzę i okazuje się, że re-voltowe karzełki mają nawet po 175cm... 😵 Czy tytuł tego wątku to jakaś ironia 👀 ? 😁