Właśnie oglądam red carpet ema na tmv. Taylor Mamson gra w jakimś tam kiczowato rockowym zespole i gra jedną z głównych ról w Gossip Girl 😉 Też czekam na 30 stm!
chyba nie, ale powiem szczerze, że nie było to zaciekawe. Chyba, że chciałabyś zobaczyć rapującego Jareda... 😵 Zawiódł mnie, wyglądem, śpiewem i ZACHOWANIEM...
Czyli nic dobrego w Jared'zie nie było? Włączyłam teraz, rodziców ominie 'Taniec z Gwiazdami'. Jakby ktoś wiedział czy w tygodniu będzie powtórka - let me know 🙂
wiesz, kiedyś 30stm było dla echelonu, a teraz grają dla fangirlsów... Pierwsza płyta nawet nie istnieje dla nich, coś z drugiej czasami się pojawi na koncercie... a reszta to ta tragiczna nowa ''This is War'' która dla mnie jest gównianym popem. Rozczarowało mnie w sumie wykonanie Hurricane, mojej jednej z najukochańszych piosenek, nie dość, że nie zaśpiewał połowy, to jeszcze biegal z KW po scenie wymachując kończynami jak jakiś raper... 😵 Strasznie jestem zawiedzona !!!
Ojeeej... bo on serio nie umie śpiewać. A jak nie umie śpiewać to robi show. A jak widać to działa bo nagroda dla najlepszego zespolu rockowego wleciała. I mimo, że nie umie śpiewać, i mimo, że moja rodzina wyśmiała go i zrównała z ziemią - jadę w grudniu na koncert i zamierzam się dobrze bawić bo o to tu chodzi 😀
A cała gala... no cóż, poziom nie powalał. Eurowizja part 2!
Ja też, ale z innego powodu... Strasznie mnie boli 'metamorfoza' Linkin Park. Jak dla mnie, to co teraz grają nie nadaje się nawet do windy - dno. Czekam aż zaczną grać dobranocki dla dzieci... :/
I Europejskie rozdania chyba nigdy nie powalały ani poziomem ani obsadą gwiazd. Tak przynajmniej zauważyłam śledząc to ostatnie lata.