Forum towarzyskie »

EMA 2010 !

Tak jak w temacie. Ja czekam na występ 30 seconds to mars !!  😅

I właśnie widzę Taylor Mamson ? Kto to, wiecie ? 😁
Właśnie oglądam red carpet ema na tmv. Taylor Mamson gra w jakimś tam kiczowato rockowym zespole i gra jedną z głównych ról w Gossip Girl 😉
Też czekam na 30 stm!
WŁAŚNIE GRAJĄ !!!  😅

Kocham ich, hurricane grają !!!  😍
Hmm... Ale Jared się trochę męczy tam 😁
Ale i tak jest zajebi***. W sumie jakbym koncertowała cały czas przez pare lat, też bym taki głos miała.  😁

Trochę wieśniacko się ubrał (oczywiście Dżej), no ale za to Shannon na perkusji nadrabia 💘
Ogólnie ostatnio ma strasznie "wieśniacką stylówe" 🤔
I to wszystko co zagrali?
ja czekam na więcej !! Kurcze żeby zagrali cos z pierwszej płyty  😍 Echelon/Capricorn/Buddha for Mary  💘

Ale najbardziej czekam na teledysk hurricane, śledze cały czas na twitterze i powiem szczerze, że zapowiada się świetnie !!!  😜

edit: jakie te gwiazdy na żywo są brzydkie... Riri i Ke$ha tragedia !!!
Spóźniłam się! Bd potem powtórka? 🙁
chyba nie, ale powiem szczerze, że nie było to zaciekawe. Chyba, że chciałabyś zobaczyć rapującego Jareda...  😵 Zawiódł mnie, wyglądem, śpiewem i ZACHOWANIEM...
Czyli nic dobrego w Jared'zie nie było? Włączyłam teraz, rodziców ominie 'Taniec z Gwiazdami'. Jakby ktoś wiedział czy w tygodniu będzie powtórka - let me know 🙂
Ej no, Jared nie rapował 😉 Mają wykonać jeszcze jedną piosenke na tym ema więc czajcie się.
noen - dlaczego rozczarował Cię zachowaniem?
wiesz, kiedyś 30stm było dla echelonu, a teraz grają dla fangirlsów... Pierwsza płyta nawet nie istnieje dla nich, coś z drugiej czasami się pojawi na koncercie... a reszta to ta tragiczna nowa ''This is War'' która dla mnie jest gównianym popem. Rozczarowało mnie w sumie wykonanie Hurricane, mojej jednej z najukochańszych piosenek, nie dość, że nie zaśpiewał połowy, to jeszcze biegal z KW po scenie wymachując kończynami jak jakiś raper...  😵 Strasznie jestem zawiedzona !!!
Ojeeej... bo on serio nie umie śpiewać. A jak nie umie śpiewać to robi show. A jak widać to działa bo nagroda dla najlepszego zespolu rockowego wleciała.
I mimo, że nie umie śpiewać, i mimo, że moja rodzina wyśmiała go i zrównała z ziemią - jadę w grudniu na koncert i zamierzam się dobrze bawić bo o to tu chodzi 😀

A cała gala... no cóż, poziom nie powalał. Eurowizja part 2!
Strasznie jestem zawiedzona !!!

Ja też, ale z innego powodu...
Strasznie mnie boli 'metamorfoza' Linkin Park. Jak dla mnie, to co teraz grają nie nadaje się nawet do windy - dno.
Czekam aż zaczną grać dobranocki dla dzieci... :/

I  Europejskie rozdania chyba nigdy nie powalały ani poziomem ani obsadą gwiazd. Tak przynajmniej zauważyłam śledząc to ostatnie lata.
Linkin Park tez mnie zawiodło występem, ale ogółem, chyba żadna gwiazda nie wypadła dobrze...  🤔

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się