Jeszcze trochę podenerwowany, ciągnie go bardzo do innych koni, cały czas by się bawił, a mój drugi koń Mercury go odgania. Ciałem wielki a umysłem jeszcze dzidziuś. To trzylatek 😁 ma na imię Lotnik. Walewickiej hodowli, po ogierze Jalienny AA. Dwa tygodnie temu wykastrowany.
A mój konik ma się już lepiej, rana się goi i nie potrzeba będzie przeszczepu skóry (uffff), nogę ma spuchniętą- wygląda jak 3 zrośniętę ze sobą. Schudła przez tydzień. Dowiedziałam się dziś, że czeka nas dłuuga rehabilitacja, naświetlanie i za pół roku powinno być już ok. zdjęcia chyba nie są drastyczne, ale też nie wygląda to pięknie, wstawiam jako linki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f0684db3e1d4d75.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6251ec40b42a1ece.html
wiorek pisałam już w temacie Operacja-przeszczep skóry, moja konina wpadła na słupek metalowy i oderwała sobie mięsień, jak się okazało był rozerwany. W tej chwili już tydzień po operacji jest i wszystko się po mału goi Alice jaki niedżwiadek 😀 ale uzdolniony to on jest, wygląda jakby śpiewał albo krzyczał 🤣 świetny
Kto ma jeszcze tak uzdolnionego aktorsko konia? 😎 😁
a moja pani od biologii mówiła, ze ludzi od zwierząt odróznia m.in. to, że zwierzęta nie mają mimiki 🤔wirek: (strasznie się z nią wtedy pokłóciłam 😁 byłam bardzo wojowniczą... szóstoklasistką 🤣 )
Pursat na drugim zdjęciu to prawdziwy koń pustyni, cudnie 😍 ja też chcę lato.... słyszałam że od marca ma być już wiosna, że w lutym koniec zimy i zimna, oby to była prawda
Pursat jak zawsze świetne fotencje :kwiatek: Dorcysia piękny Twój nowy chłopak i do tego jak na 3 latka 😍 Czyżby kolejny małopolak na forum dołączył??? 😜 Fantazja szybkiego powrotu do zdrówka :kwiatek: Polonez 😉 Alice no mimikę twój siwulec ma The Best 😁 Brzask kary z jazdy na jazdę rozwija się , że miło popatrzeć :kwiatek:
Pursat na drugim zdjęciu to prawdziwy koń pustyni, cudnie 😍 ja też chcę lato.... słyszałam że od marca ma być już wiosna, że w lutym koniec zimy i zimna, oby to była prawda
Dzięki 😀 Mam nadzieję, że to prawda z tą wiosną, bo Posman linieje na potęgę 😁
[quote author=Fantazja link=topic=37.msg162303#msg162303 date=1233425990] słyszałam że od marca ma być już wiosna, że w lutym koniec zimy i zimna, oby to była prawda
Dzięki 😀 Mam nadzieję, że to prawda z tą wiosną, bo Posman linieje na potęgę 😁 [/quote] kucyk też już zaczyna linieć, więc chyba coś w tym jest 😅