ja jeszcze fotek nie wstawiałam wiec pozwolę sobie na jedno co prawda kiepskie ale zawsze 🙂 kto mi doradzi co mam z tym niebem zrobic - jak w ogóle obrobić )
justyna-- widze znajome fotki to ja też coś dorzuce z bardzo miłego pobytu w Perzanowie, za który serdecznie dziękuje, już nie moge doczekać się ferii 😉
_kate, ano muszę Ci przyznać rację - moja Ruda jest boska 😉 Oczywiście ona sama świetnie o tym wie i perfidnie wykorzystuje ludzki zachwyt nad nią 🍴
amnestria, no ona jest przecież znana ze swych uszysk 😍, teraz jak wsiadam na konia o "normalnych" uszach, np. na mojego własnego Łosia, to czegoś mi brakuje. Dobrze pamiętasz, Sara jest wybitnie kurduplasta 😂. Ale nadrabia wszerz.
k_cian, że niby co wiem? 😎
Alvika, może się powtórzę, ale ja tam się w Twoim księciuniu prosiaka nijak nie mogę dopatrzeć
justyna-super te Twoje koniska.Ile Ty ich juz masz? 🙂 Asik-cudny jest ten maluch 😍 amazonka-no w koncu jakies fotki.A gdzie aktualne 🤬 Gosic-moj ulubiony re-voltowy gniadosz 🙂 singaja-jaka pakerka 😜 (bedziecie w Janowie na konsultacjach?)
oo to szkoda, myslalam ze zobacze w koncu Twoja slicznote na zywo i w akcji 🙂 a Zwiastun, tak jak zwykle wesoly i brykajacy-nie pamietam by bylo kiedys inaczej 😁
singaja-ee tam gadanie, ze wozi-nie wierze 😉 Fantazja-no jak uzbieram gotowke to jade 👀, a wy?Bo cos mi sie o uszy obilo 🙂 Prawdopodobnie od 23.01 maja byc
milusia od nas nikt nie jedzie, Gąbka podbił się i kuleje, był dziś kowal i oby nie skończyło się na wecie, a ja z Fantazją chwilowo w miejscu stoję przez pogodę, więc na pewno ja odpadam. Jak będę miała wolne to przyjade do Janowa popatrzeć chociaż