Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

czyli w pogoni jogurtowej bral udzial Twoj? A drugi czyj jest?
oba swietne🙂

trzymajac sie mysli ze o kazdej stajni najlepiej swiadcza konie, ktore w niej stoją, bylabym dumna na miejscu wlasciciela Waszego pensjonatu
wątek zamknięty
taggi, możesz kojarzyć, możesz, wszystkie występowały 😉 
w pogoni jogurtowej brał udział balito fixxxer

ale jak nie kojarzysz to raz jeszcze przedstawię ciacha

mieszko I karej107 ale jego zdaje się kojarzysz 😉 jedyny siwy

hegon proti - na pierwszych dwóch był, wcześniej zawsze był z irokezem więc dlatego możesz nie poznawać 😉 proti wstaw jakieś na którym widać 😉

balito fixxxer12 - jeszcze przed kastracją - on był na tych dwóch przed moim (w kłusie i w czasie tarzania) i na tym z gonitwy

i żeby wiórek nie czuł się zapomniany :kwiatek:

wątek zamknięty
o reeetyyy.... ja chce do staaajnii!!! jak patrze na Wasze cuda. rewelacja. jak z obrazka - kazdy jeden.....!!
piekne, zadbane, okragle.... wspaniale! dzieki k_cian
wątek zamknięty
bazanka Witaj w gronie Voltowiczów, wstawiaj zdjęcia. A na Bazanie już nie jeździsz?
k_cian piękne zdjęcia
wątek zamknięty
taggi, miło mi to słyszeć 🙂  :kwiatek:

ps. a nie możesz do stajni?

fantazja, dziękować  :kwiatek:
wątek zamknięty
k_cian ależ koniska, piekne!
wątek zamknięty
k_cian ps. a nie możesz do stajni?

hehe... moge, moge, ale na popoludnie dopiero jestem umowiona na trening wiec jeszcze kilka godzin:/
wątek zamknięty
k_cian podsumuwując, bardzo udane sesje. Chwila nieuwagi i jogobelli nie ma.  😀
wątek zamknięty

wątek zamknięty
a my świątecznie:

wątek zamknięty
Witam Bazankę 🙂
My dla przypomnienia:

wątek zamknięty
Tristia Gąbaczek dziś chodził taki smutny bo Pańcia nie przyjechała go odwiedzić  🤬  🤦 
wątek zamknięty
Trista -a co ten koń ma na nosie na pierwszym zdjęciu??
jakiś łańcuszek??
wątek zamknięty
Quebon- tak- łańcuch okalający nos, przeciągnięty przez kantar. Skuteczny patent (jeśli posługuje się nim umiejętnie!)
wątek zamknięty
dziękuję pięknie wszystkim za komplementy w imieniu moim, rumaków i ich mamusiek 😉
ja dziś z wiewiórki byłam mega zadowolona, bałam się co powie na oprzęganie - tym bardziej w kompletną uprząż - a on co? prawie mi zasnął! 🤔 a potem pracował jak stary wyjadacz! po prostu...  😍 😜

Forta,  ja nie bardzo rozumiem.. tylnią częścią derki owijasz sobie nogi?  🙄 to się chyba mija z celem..
milciaa, boski wiewiórek!
wątek zamknięty
taggi, merci. Wielgachny niestety jest. Aktualnie to jeden wielki tluszcz. Miesni za grosz. Kon po 6 miesiacach bez pracy dopiero od trzech tygodni klusuje po pare minut. Tlusty paczek...... nie moge sie doczekac kiedy schudnie choc troche.

As94, merci. Taaa.... maly nie jest a teraz dodatkowo bardzo tlusty. Po 6 miesiacach przerwy dopiero od trzech tygodni troszke klusuje. Stoi i je.....

Forta, uroczo wygladacie. Pieknie pieknie!!

wątek zamknięty
[quote author=k_cian link=topic=37.msg129791#msg129791 date=1230317746]
\tym bardziej w kompletną uprząż - a on co? prawie mi zasnął! 🤔 a potem pracował jak stary wyjadacz! po prostu...  😍 😜

[/quote]

weee:P od miesiaca mysle Nerwine jak odbuduje sie przyuczyc do sanek:P
wątek zamknięty
W imieniu Szafirowej, pozwolę sobie wstawić dwa portrety Crossa z dzisiejszego zimnego dnia. 😀
A pozwalam sobie na to tylko dlatego, że zdjęcia są mojego autorstwa  😁

Pzdr  😀
wątek zamknięty
Quebon- tak- łańcuch okalający nos, przeciągnięty przez kantar. Skuteczny patent (jeśli posługuje się nim umiejętnie!)

do czego taki patent służy? przepraszam za  🚫
wątek zamknięty
margaritka, mi na tym by chodził stricte w zaprzęgu nie zależy, raczej bardziej by co jakiś czas mógł popracować w inny sposób mięśniami i innymi niż zazwyczaj - przy lonżowaniu czy jeździe pod siodłem 😉
wątek zamknięty
smarcik taki lancuszek sluzy do prowadzania bardziej pobudliwych koni. Taka lagodniejsza wersja kolca. Masz wieksza kontrole niz na samym kantarze, bo lancuszek naciska na kosc a nie wkladasz koniowi do pyska juz bardzo silnie dzialajacego kolca.
wątek zamknięty
Smarcik- Ja używałam łańcucha do lonżowania na początku zamiast kantara (na kantarze czasem ciężko utrzymać konia) i zamiast  wędzidła (żeby nie szarpać za pysk).
wątek zamknięty
[quote author=k_cian link=topic=37.msg129892#msg129892 date=1230323978]
margaritka, mi na tym by chodził stricte w zaprzęgu nie zależy, raczej bardziej by co jakiś czas mógł popracować w inny sposób mięśniami i innymi niż zazwyczaj - przy lonżowaniu czy jeździe pod siodłem 😉
[/quote]

ja z mysla o tym samy i zeby sie w zime powozic na sankach :P
wątek zamknięty
Jakieś nasze starocie 🙂

dobranoc!

wątek zamknięty
Tristia wróciłaś z bliźniaczką mojego konia  😁
śliczniasta  😜 Pokaż więcej  👀
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata- nowych fot sobowtóra (nie sobowtórki) nie mam na razie, ale dla przypomnienia pięknego lata:

wątek zamknięty
Nasturcja-Renata- nowych fot sobowtóra (nie sobowtórki) nie mam na razie

ups, przepraszam  😡
Jednak nie zmienia to postaci rzeczy, że jest sliczny  😜  😎
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata- Dziękuję w imieniu Alkazara  :kwiatek:
Dawaj Rudą 🙂
wątek zamknięty
ewcia112 zakochałam się w Twoim koniu, jest cudowny!!  😜

Tristia pierwsze zdjęcie jest fajowe, świetne miejsce  😁 to wakacje, czy stoicie tam cały rok?  😉
wątek zamknięty
Smarcik- Dzięki. Stoimy tam cały rok  😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.