Zdjęcie widzę tylko jedno, to stajenne. Stadnina TarKa i owszem, w Wólce Wieprzeckiej 😉. Pan ten owszem, jeździł tam, ale niestety nie widziałam jego treningów, gdyż z koniem przyjeżdżał ok 6, 7 nad ranem, kiedy sobie smacznie spałam 😉. Żeby nie było do końca OT, jakieś jeszcze zdjęcia 🙂.
Nasze reprezentanki na zawodach regionalnych w Bonanzie w Lublinie 🙂
[quote author=k_cian link=topic=37.msg125376#msg125376 date=1229809845] Pursat, niesamowicie urokliwy jak zwykle, niesamowitą ma maść.. na drugim wyszedł jak źrebol 😀[/quote] Dziękuję :kwiatek: Przeglądałam właśnie jego stare foty jak był mały i na wielu obecnych zdjęciach wygląda prawie tak samo jak trzynaście lat temu 😉
[quote author=ami_071 link=topic=37.msg125574#msg125574 date=1229844058] Pursat- to czekam na zdjęcia z niecierpliwością.My też chcemy lato 😕 [/quote] Specjalnie dla Ciebie 😉 :
Fajnie, że się czarna podoba 😀 Tylko ma trochę nierówno pod sufitem, taka bomba z opóźnionym zapłonem 😉 Jestem w tej stajni od ośmiu lat, więc siłą rzeczy zdążyłam się już nauczyć imion naszych koni 😀
szafirowa dres jak się patrzy 🙂 Ładnie! maleństwo ale Sarenka mięsista 🙂 Jak wrócicie do konkretnej roboty, to aż ręce zacierać, takie z niej ciacho będzie 😀 A Teklanisław ma takie rozczulające spojrzenie - małe oczka na wielkim łbie 😉
Lwinka koń ma piękną, połyskującą maść; ładnie skacze 😉 Pursat, udana siostra, szczególnie ładnie się zaprezentowała na 2 zdjęciu, ładnie sierść połyskuje i w oku błysk 😀
_kate piekne! cudniaste widoczki, wiecej wiecej! 😀 nie daleko mojej stajni jest ogroooomny staw, na zime woda spuszczona, ale nie moge doczekac sie wiosny, jak bedzie woda...😜
Raven, "mięsista" to najładniejsze określenie na otyłą jakie słyszałam 😉 Ale dziękujemy, ciacho ciachem, ale niech już ona wróci w trening 🙄 A Łoś wcale takich małych oczu nie ma, są w realu całkiem spore, zwłaszcza, jak coś sobie strrrrasznego upatrzy, to są o takie -> 👀 A poza tym są najpiękniejsze na świecie i strasznie "myślące"