Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Ninevet nie w dziurę a w wykopaliska, tzn. prawdopodobnie nielegalną fabrykę piasku ogródkowego  👀

Jessy a ile ja bym dała, żeby robić lub mieć takie zdjęcia jakie ty robisz. Albo chociaż mieć zdjęcia twojego autorstwa moim Rudym  😜... ale dziękuje w imieniu i Rudego, i matki Natury  :kwiatek:

Raven Niestety to raczej jednorazowa uroczystość, przynajmniej do szeroko pojętej ciepłej wiosny. Ale też cieszyłam się jak dziecko!  😜

Gosic postaram się zrobić jakieś fajne pre-Wigilijne zdjęcia w weekend. Jeśli tylko będziesz chciała, to oczywiście się nimi z Tobą podzielę  :kwiatek:

Rudzia Sama wiesz, że dla mnie Boni to absolutny szał ciał i opad szczeny. Cieszę się, że nadrobiłaś zaległości we wstawianiu, a teraz... może byś tak nadrobiła i porobiła jakieś aktualne?  🤬

A wiesz, że chętnie pobawię się w stylistkę ogłowiowo-padową konia twego  😎
wątek zamknięty
Sierra no to wpadaj do nas to porobimy jakies fotki 😀 W koncu to nie ja sie ostatnio chwalilam nowym aparatem 😉 :P
wątek zamknięty
Chwaliłam się na wyrost  😡, bo okazuje się że aparat sobie "nie kupię" jak planowałam dwa tygodnie temu już to sfinalizować, a dostanę zupełnie niespodziewanie "na gwiazdkę", więc może odwiedzę was w czasie przerwy świątecznej, hm?  😎

Aby nie było off'a -> Czardasza prywatne Bad-ass ZOO! Czyli co robią znudzone Lansiary, jak im odwala na wsi  🙄 🤣 🤣 🤣
wątek zamknięty
Amazonka- 7 lat skończy za 3 miesiące. Teraz ma 6, więc myślę, że jak na tak młodego konia szybko siweje. Kiedyś wyglądał tak 😁

Maleństwo- prawda, że jest biały? 😀 I te słodkie czarne obramowania wokół warg i chrap 😍

kpiku- taki michu się z niego zrobił 🙂 Choć nadal "wystraszony"  😉 Jego obecny jeździec rozpieścił go do granic możliwości. Siwy ma pod jej skrzydłami jak w niebie. A i ja mam to szczęście, że teraz przy nim pracuję 😅

wątek zamknięty
Laguna,ale zmiana,Faktycznie szybko siwieje.Juz to mówiłam,ale sie powtórze CUDEŃKO  😍
wątek zamknięty
Laguna  wydoroslał siwy 😀 piekny 😀
fortuna..małe wspomnienie ciepłych dni🙂

wątek zamknięty
madzixx śliczne to drugie🙂😉
wątek zamknięty
heh...to i ja się przypomne ze swoim Dziadem!  😅

wątek zamknięty
Laguna, midzixxx, zaba boskie kuni  🍴
wątek zamknięty
jak wszyscy wspominają te ciepłe dni to ja może tez wstawie jakies starocie 😉

wątek zamknięty
moje hucułki terenowo  😁

wątek zamknięty
mój kulawiec. starocie, ale siedzę w domu chora, więc wklejam co mam pod ręką
z wiosny 2007

z zimy 2007:

wątek zamknięty
Diakonka na tym z wiosny wygląda jakby mówił "no podrap mnie po brzuszku, podrap"  😁
wątek zamknięty
zaba a taki siwek nie był twoj?
wątek zamknięty
Nie obrazicie się,jeżeli wkleję jeszcze parę moich cukierasów? 😜

Amzik kontra Pusia (chyba mój kot dlugo nie pożyje...)

Dla tych co wątpią,że oba oczyska niebieskie  😎

wątek zamknięty
Greeni są boskie te twoje cukiereczki
wątek zamknięty
Greeni cukiereczków nigdy dość. Jakie mały w końcu dostał imię?
wątek zamknięty
Że jest słodki,jak ciacho,to mu wymyśliliśmy Apple Pie  😁
(ale,że połowa ludzi nie może wymówić 😁 to w skrócie Api
wątek zamknięty
Nie obrazicie się,jeżeli wkleję jeszcze parę moich cukierasów? 😜
nie obrazimy sie 😉 dawaj wiecej 🙂
i szczerze - podziwiam to w jak doskonałej kondycji utrzymujesz kobylke. pamietam zdjecia niedlugo po wyzrebieniu - a kobylka pieknie wygladala, i tak przez cala ciaze i teraz... naprawde az milo popatrzec  😀

przy okazji - jak ty to robisz, ze te twoje srokacze takie srokate sa a nie jednostajnie błotne? 😉 
wątek zamknięty
Diakonka, Twój też kulawy? Ehh, ale zdjęcia super! Szczególnie pierwsze 😉
Greeni łatki! fajnie się na nie patrzy 😉
wątek zamknięty
MoniaaA ano kulawy, nie wiem czy to znowu trzeszczki czy niewygodne siodło, któremu już powiedziałam adios... Jak nadal będzie kulał w weekend wzywam weta.

delta - drapałam, drapałam wszędzie🙂 oto dowody:

wątek zamknięty
Diakonka, super zdjęcia, naprawdę rewelacja!
który poziom? jakieś kursy zaliczyliście czy 'domowa robota' ? 😉
wątek zamknięty
to L1 zaawansowane, nie zaliczone w pełni😉 nie idę już drogą PNH, choć nauczyłam się wiele i w zasadzie podejście zostało. ale z siodła jestem już bardziej klasykiem.

poprawiłam literówkę 😉
wątek zamknięty
Diakon'ka świetne fotki  🙂

Greeni Twoje łaciaki są przepiękne  😍
wątek zamknięty
ja nieco mlodsze starocie mam 😉
wakacje 2007
[flash=200,200][/flash]
hubartus 2008, mi pies pozostal 😉

i najnowsze z grudnia 😉 kiedys zdjecia z tej serii sie juz pojawily 😉
wątek zamknięty
Pies piękny, drugie foto do ramki 🙂
wątek zamknięty
Losieczka ale za to jaki pies.... 🙄 najbardziej ulozony ze wszystkich zwierzakow - bez oglowia i bez siodla ... pelen natural 😁
wątek zamknięty
nie ma komu zdjęc robić to sama sobie robie :P

wątek zamknięty
To ja też pochwale się swoją piękności. Na pierwszym zdjęciu jest w ciąży.
wątek zamknięty
Sierka- thnx za wygrzebanie zdjęcia😀 Gruby jest mega mega- ale....on rezczywiście jest grubiutki 😁

Rudzia- bardzo mi sie podoba Twój malowany kuń😀 cho za srokaczami nie przepadam- ten jest super😀

kpik- szczerze ...to ja tez bym  chciała sobie sama tak zdjęcia robic 🤣

Losieczka-hmm...pies wytrzymał??😀 pewnie gonił lisa jak szalony:P
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.