Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Jolaa, szok! Ja zawsze myślałam, że Oven ma z 5-7 lat! 😉
wątek zamknięty
malenstwo kazdy tak reaguje jak sie dowiaduje ile on ma lat 😉
wątek zamknięty
Jolaa 🙂, zadowoleni z przeprowadzki sąsiadko? 😉
wątek zamknięty
Taaaaak 🙂 BARDZO zadowoleni 🙂 po sesji musze koniecznie odwiedzic Ciebie i Pioruna, teraz mam bardzo blisko. no i oczywiscie oven czeka az ciocia Burza przyjedzie go odwiedzic 😉
wątek zamknięty
Przepraszam, że mój kucyk tak często tu sie ostatnio pojawia, ale wyszła przypadkowa sesja... no i wstawiam😉

Pod koleżanką:

i pode mną  😡

wątek zamknięty
Jola slicznie Oven wyglada. Trzymam kciuki za noge 🏇Jeszcze wrocicie do roboty i bedziecie sie pieknie pezentowac w rozach 💃
wątek zamknięty
Alice wcale nie często! Więcej Sreberka wstawiaj, śliczny jest! :kwiatek:
wątek zamknięty
Jolaa 🙂, w świetnej kondycji Twoje konisko!

Alice, Chonsu jak zwykle piekny!

my ostro trenujemy przed zawodami
kobył w rui ale mimo wszystko dzielna. niestety poturbowana przez koleżankę bez ogona 🙁

wątek zamknięty
Widać Alice że jesteś szczęśliwa i zadowolona z Chonsu, Deborah kobyła superowa, chwilowy srokacz 😉
wątek zamknięty
deborah, gratuluje postępów!
Alice, Chonsu wygląda jak cukiereczek!
wątek zamknięty
A ja w sumie też mogę zamieścić moją kobyłę, już przynajmniej jakoś się prezentuje..zadymiara

treningowo..

prawie jak AQH
wątek zamknięty
jakieś tam dzisiejsze 😀
wątek zamknięty
Deb super, postępy robicie😉

adrienafajna kobyłka, co to ? po czym?
edit: Hera ale fajne 😀
Pozdro od Czarnusi i Chestnucików😉

Oczko w którym widac przyszłość😉

I znowu zawody:?

Troche kontrgalopów.

i już sobie poszłam ;]
wątek zamknięty
W sumie to też się pochwalę moim koniuszem 🙂 Oto Baal xDD :

http://fothost.pl/show.php/1982748_wiooosnaxD109.jpg.

http://fothost.pl/show.php/1982765_jaiBaalg.bmp

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] za niedozwolony rozmiar wstawianych zdjęć. wygasa 4 VI 09
wątek zamknięty
Poniuś już tylko lekko niedotuczone sp po Rabiacie II Turbud
wątek zamknięty

Więcej w KR 🙂
Pozdrawiamy serdecznie 🙂🙂
wątek zamknięty
Ponius - obledne ! a Robina uwielbiam najbardziej  😜
baalus - fajne konio, ale foty zmniejsz bo zaraz bedzie draka. dozwolone to 800x800 pikseli
darolga - ty wiesz ze ja za nia szaleje  😜
wątek zamknięty
adrienaa jak idzie Wam odbijanie się od ziemi?🙂

Angeel dziękujemy😉
wątek zamknięty
jak na razie to  b.dobrze, ostro trenujemy na tę okoliczność bo mam trochę do odrobienia..

wątek zamknięty
jak na razie to  b.dobrze, ostro trenujemy na tę okoliczność bo mam trochę do odrobienia..

No to super😉
Czekam w takim razie na fotki😉
wątek zamknięty
angeel -  :kwiatek: :kwiatek: to naprawdę dla mnie miłe zaskoczenie, bo jak nieraz pisałam - u nas wszyscy ją od trupów i chabet wyzywają. Ale już się tym prawie nie przejmuję 🙂 raz jeszcze dzięki  :kwiatek: :kwiatek:

Poniuś - rany julek, przedostatnia fota boska!  😜 😜

Adriena - siwe cudo! 🙂

baalus - urocze to Twoje konisko 🙂
wątek zamknięty
tak na już, trening gimnastyczny, małe i upierdliwe skoki na których często się wykładamy..

wątek zamknięty
to ja sie pochwale ze moja starsza juz pod siodełkiem śmiga a młodsza dzisiaj siodełko miała założone 😅
Bibrakte

Corrida

i padoczkowo, deszczowe

i ta praca zadku 😜

wątek zamknięty
Wszystko super. Ale jedno z pierwszych wsiadań bez kasku to naprawdę super sprawa (nawet przy skrajnych miśkach )- gratuluję  😎
(sama też kiedyś się zapomnałam, ale szybko, cichaczem się poprawiłam... ).  A ogólnie siwa subiektywnie mi dużo bardziej podchodzi.  🙂

P.S. Nie wiem czy wiecie ale podobno zajeżdzenie młodych koni wg. firm ubezpieczeniowych to piąty stopień ryzyka. A ten stopień to np. ryzyko pilotów  samolotów 😁 I nie piszcie mi proszę, że skoro koń na kilku (-nastu) jazdach był grzeczny to teraz też będzie   😎  😁
wątek zamknięty
Darolga-jaki trup?? A gadaniem innych to już wcale nie powinnaś się przejmować.Kobył jest rewelacyjny.Takiego "trupka "to ja moge mieć  😀
Adriena- 😍- nic dodać nic ująć
Zairka-szybciutko Wam robota idzie.Fajnie sie kobitki prezentują.Zminiłam zdanie-Siwa fajniejsza  😀
wątek zamknięty
ami_071 -  :kwiatek: :kwiatek: już prawie przestałam się nimi przejmować, już prawie uwierzyłam, że trochę roboty za nami 🙂 ślicznie dziękuję, bardzo, ale to bardzo miło takie coś usłyszeć! Nie tylko poprawia humor, ale mobilizuje też do dalszej pracy 🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty
darolga, niesamowicie miło się na was patrzy, kawał dobrej roboty odwalacie 🙂 I mam nadzieję że i my kiedyś będziemy tak luźniutcy i swobodni   🏇

adriena, fajny siwus

deb, alice  😅 więcej!

jolaa super! w życiu nie pomyślałabym że jest w takim wieku 🙂 

zairka  a siwy? 👿
wątek zamknięty
k_cianku - rany, dziękować po stokroć! Powtórzę się, ale naprawdę miło słyszeć takie słowa od moich autorytetów  :kwiatek:
heh, kiedyś nie było tak pięknie, obrazek z zewnątrz fajny, ale ja miałam po 30 kilo na każdej wodzy, a teraz dzięki trenejrowi robimy mega postępy, wg mnie, kobyła zrelaksowana, spokojna, zupełnie się zmieniła, luźniutka i w ogóle 🙂 i - jak widać uwiąz na szyi - możemy sobie powoli pozwalać na sznukersowanie. A kiedyś przecież chwilowa luźniejsza wodza wiązała się z ryzykiem odpalenia wrotek i niekontrolowanego galopu, a wszelkie próby wyhamowania: stopą, dębami i heja dalej...
Raz jeszcze dziękujemy, bardzo, bardzo mocno  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
darolga, teraz to Ty mi niesamowity komplement sprawiłaś  :kwiatek:

wczoraj właśnie Rudzik był niesamowity, śmiałabym twierdzić że to pierwsza jazda kiedy przez całą jazdę emanował z niego taki spokój jak z waszych zdjęć, a przynajmniej prawie taki  😉 taaakże jestem dobrej myśli 🏇
wątek zamknięty
k_cian -  :kwiatek: no i super, postępy pełną parą! 🙂 cieszę się razem z Tobą, tym bardziej, że teraz sama wiem jaka to radość! 🙂 Ucałuj mojego ukochanego Rudego od ciotki darolgi  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.