Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

No wiem ze dwa tak mi sie napisalo;D;D ale itak ladne a ta jedna ma taka charakterystyczna glowe🙂 Emetytka to xo?
wątek zamknięty
Hm, no zobaczymy. Może u konia, który leci to fakt... Mojego trzeba ostro ganiac :P

margaritka
armara
kalaarepa
olciak

dzięk!  :kwiatek:
wątek zamknięty
No wiem ze dwa tak mi sie napisalo;D;D ale itak ladne a ta jedna ma taka charakterystyczna glowe🙂 Emetytka to xo?

jakoś przetrwam :P

Emetytka tak (xo) młp, matka janowska (Oregon xx x Dahoman IX o) ma rozbrajajćy charakter  😁

margaritka

no wiesz  😡, dzięki wielkie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dzisiaj mieliśmy bogatą sesyjkę w deszczu  😉 .

Czy tak kłusują 22. letnie konie po rekreacji i sporcie?

A tak galopują?

wątek zamknięty
wątek zamknięty
patataj, pięknie Senior wygląda 🙂 z tak poza tym co to za koń ?
wątek zamknięty
Ruda_H,  Grom - wałaszek małopolski, ur. 12.5.1987r., po Coriolan oo/El Paso od Gafa xo/Jar m. Od ponad pół roku mój. Koń po rekreacji i hipoterapii, który u mnie ma aktywną emeryturę. Świetny kompan w teren, koń przyjaciel, jak chce to potrafi być ambitny i zaangażowany, znamy sie od dawna- mój nauczyciel jako początkującej.
wątek zamknięty
Dzisiaj mieliśmy bogatą sesyjkę w deszczu  😉 .
Czy tak kłusują 22. letnie konie po rekreacji i sporcie?

Gratuluję tak żywotnych koni, super się prezentują.
wątek zamknięty
margaritka az mnie ciary przeszly!! plot napierwszym planie skojarzyl mi sie w pierwszyej chwili z obozem koncentracyjnym 😲
nathan ladny 😉 ale ten plot zrobil na mnie takie wrazenie brrr... 🤔wirek:
wątek zamknięty
adriena, ja mam jednego konia i na zdjęciach też jest jeden. Chciałam zapytać po prostu czy konie w taki wieku i przy takim wcześniejszym użytkowaniu tak się ruszają. W każdym razie dziękuje w imieniu swoim i Groma 😉.
wątek zamknięty
losia weeee  😁 to najlepsze ogrodzenie jakie moze byc! serio! oboz koncentracyjny  😁
wątek zamknięty
Mirabelka, witaj na forum🙂 i dawaj więcej szetlanda!!! bo ja może uprzedzę że co jak co ale na widok każdego szetlanda dostaje palpitacji serca z zachwytu😉 także więcej, więcej!!

Burza, 😀 hehehe no fakt nasze kulki dobrze wykorzystują... wszystko co do nich dociera:P

wątek zamknięty
w pracy.
Sokół

wątek zamknięty
nie za mocno go przypielas? bardzo nienaturalnie wyglada, widac jakby go wodze(?) ciagnely
wątek zamknięty
Burza  :kwiatek:
misiuni69  :kwiatek:
marta-kara, bo jeszcze sie trochę sprzeczają, która ma rządzić ;D zwłaszcza, że gniada dopiero od czwartku u nas 😉
solusiek - to są moje dwa cymbały, jeden duży, drugi mały 😁
armara, wiadomo! kucyki górą! 😀
kpik, ale tylko na zdjęciach ;p
Breva, dziękuje 😀 fotki kurdupla już wrzucam

I już nas nie ma... 🙂
wątek zamknięty
cudowna 😜 obie zresztą😉
wątek zamknięty
Mirabelka, cudne kucowate baby
wątek zamknięty
patataj świetnie się trzyma 🙂
wątek zamknięty
szukam_szczescia, żartujesz z tą pracą, prawda?
Koń ma łeb na chama powiązany do siodła (bo wypięciem się tego nazwać nie da), a zad zostawił w stajni - to co to za praca? Przemyśl może swoje metody pracy, bo obawiam się, że tak ani sobie ani jemu nie pomożesz.
wątek zamknięty
Staruszek w nowym domku 🙂

wątek zamknięty
Jolaa jakie słodkie kasztanowate w tym różu  😜
wątek zamknięty
dziekuje 🙂 teraz juz niestety nie wyglada tak jak kiedys, od 1,5 roku jest wylaczony z pracy 🙁
wątek zamknięty
Jolaa a co sie zwierzowi stalo i dlaczego mowisz staruszek- ile on ma latek? generalnie wyglada db- taka slodka kuleczka🙂
wątek zamknięty
ma 17 lat. 1,5 roku temu zakulal i az do dnia dzisjeszego jest leczony. diagnozy byly rozne: zwyrodnienie stawu kopytowego, pecinowego, trzeszczki... dostal duzo roznych lekow ktore nie pomogly, kon nadal kulal. przyjachal kolejny weterynarz i okazalo sie ze kon ma po prostu zerwane wiezadlo w kopycie. mam nadzieje ze diagnoza jest trafna i niedlugo wroci do pracy🙂
wątek zamknięty
szukam_szczescia
Sorry, ale współczuję twojemu koniowi.
wątek zamknięty
Jolaa 🙂, Nie powiedziałabym, świetnie się trzyma! Oby wrócił do zdrowia w takim razie 🙂
wątek zamknięty
Jolaa czy to może Owen (Oven?) który stał w stajni SGGW? Jeśli tak, to jeszcze rok temu widziałam go na żywo i wydawał mi się naprawdę piękny! Fajnie, że zmieniłaś stajnię i koń ma trawę i wybieg!
wątek zamknięty
tak to on 🙂😉 dziekuje za mile slowa 🙂 mam nadzieje ze cieszy sie z przeprowadzki, bedzie codziennie wychodzil na pastwisko! 🙂
wątek zamknięty
Jolaa piekny kasztan 🙂
a co to za stajnia?
wątek zamknięty
dziekuje 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.