<b>misiuni69</b> narazie fotek nie mam tylko takie ale jak sie pogoda poprawi i jego wlasciciel bedzie jezdzil to napewno porobie i wklieje specjalnie dla Ciebie :kwiatek:
Burza jak Wy tam macie taka trawe to ja sie juz nie dziwie czemu Piorek taki okraglutki 😉 ekstra Amazonka to teraz zrob cos, zebym wrocila na ziemie, bo sie rozmarzylam ogladajac ReCudo
pozwole sobie wrzucic kilka klaczy, którą bardzo koacham lecz nie jest ona moja 🙁 jest ona bardzo stara wiec nie piszcze że jest niezadbana poprostu ma już swoje lata :/ i moje ulubione
Jak go mierzyłam (jakies 2 miesiące temu) to wyszło 176,5 cm ... ale mogłam krzywo spojrzeć bo bał się miarki i przez to mierzyłam go w boksie- na korytarzu mało nie wyszedł z siebie.. Na zdjęciu na myjce dobrze widać nasze (dys)proporcje 🤣 ja mam 170cm 😉
amazonka* ma strasznie długaśne nogi,super 😍 amazonka143 w jakim wieku babcia i wiesz jaka rasa ?Moja "staruszka" też zawsze długo z wielkim zimowym futrem chodzi-na szczęście już lenie 🙂
kolebka, Piękny , ekstra grzbiet i lędzwie -takie jak lubie 🙂
margaritka, Pierwsze foto fajowe młodego. A wałach na wyźrebieniu najlepszy szczególnie na fotce od przodu.
amazonka143, Jak ja uwielbiam takie dziadki, babcie. Zawsze gdy na takie patrzę myślę, że parę dobrych ludzi jednak żyje. I uwielbiam te długie włosiska w sierści. Od razu przypomina mi się babcia Algeria oo- pamiętam jak wdzięcznie patrzyła ma mnie gdy ją czyściłam (bo szczotki nie widziała wtedy od tygodnia) -i miała takie piękne długie kłaki (bo sierścią ciężko to nazywać 😁 ).
Moje mniej futrzaste, za to furkające coś, z dzisiaj