😉Wyścigówa(; , qAulinkA, wanda dzięki wielki :kwiatek: brzoskwinia dzięki 🙂 recepta na biel, to cała zimaw derce, a na lato trociny do boksu 😉 mój tez uwielbia zmieniać maść 😎 Anka zawsze na zawodach miałam zapis "dobry impuls" 😀 a to było o ile się nie mylę dodanie w galopie, które chłopak bardzo wziął sobie do serca kujka dzielnie nad muskulaturą pracujemy 🏇
G. jedziemy do Owczarni na początku czerwca. Mam nadzieję, że chłopak nie pokaże rogów 😉 Wiem, że najmniejszy mój błąd spowoduje, że nie ukończymy przejazdu. Polonez trudno wybrać coś, co się nie nadaje do samokrytyki, ale specjalnie dla Ciebie :kwiatek:
Slojma ależ ona rośnie! a jaka fajna jest 😜 (a ja na razie czekam na zdjęcia z "sesji zdjęciowej" z niedzieli, potem was zasypię :cool🙂 kate jak sobie przypomnę twoje stare zdjęcia, z koniem - lamą pędzącym i kładącym się w zakrętach i patrzę na te obecne fotki to widzę kawał pięknego konia i świadomą swojej jazdy i swojego ciała amazonkę. Brawo! wanda bardzo fajny łaciaty! jaką ma szlachetną główkę 🙂
Pineska- dziękujemy :kwiatek: i czekam na zdjęcia z sesji. Ja ostatnio próbowałam uczepić sie na szyi mojej Draski tak jak niedawno ty na zdjęciu i wredna baba nie dała się pobujać 🙂 _kate- ja zawsze lubiłam patrzeć na Twojego konia i nadal to lubię, a jego maść mnie zachwyca.
_kate ależ chłopak się zmienił, i jak fajnie kicacie 😀 dobra robota, daj znać jak poszło na zawodach T&N Winek 😍 goha piekny koń i piękne zdjęcia Pinesska więcej Brzaska Dorcysia śliczny konik Burza to jest Piorun? o matko, nie ten koń, tylko po pysiu i oczkach można się dopatrzeć, ależ on się zmienił 👍 Ile lat wtedy miał?
Fantazja teraz jak stoi mniej niż jakieś 70cm, to on ma zlewkę totalną. Za pierwszym razem skoczy, za drugim tak się skręci i wykręci, że przelezie, nie strąci. Dopiero na wyższych przód składa i się podciąga, widać że się stara, a taki krzyżak...olewa zupełnie. Twoja kobyłka bardzo wypiękniała ostatnio i widziałam jej skoki- na pewno nie jest nielotem! 🏇
Dziękuję wszystkim bardzo za dobre słowa :kwiatek: Jeszcze dwie fotki ustrzelone przez Gohę :kwiatek: Lotnik po arabsku 😁 Mercury z Lotnikiem podczas "crazy five minutes" 🏇
Goha , oby nie było za mało małopolaków , to mój podopieczny dziś z rannego treningu , pan Siwy i Aga , w ostatni weekend maja się startujemy , a co a dodam tylko że ostatnio słyszałam że przecież małopolaki nie skaczą 🙂
_kate moja ma tak samo, jak coś poniżej 80-70cm to nawet nóg się nie chce podnosić, krzyżaki to zwykłym galopkiem leci. Dopiero przy 80cm się stara. Kiedyś jakeś LL pojedziemy, myslę 😉
_kate, k_cian- dziękuję, miło że się podobają moje "karaczany":kwiatek: m.indira-fajne konisko, generanie za siwkami nie przepadam, ale ten bardzo ładny 🙂 Dorcysia - Konisko rewelacyjne, a jaki z niego dumny "arab" 😁
M.indira widziałam się tydzień temu z Agą na zawodach huckowych, i opowiadała mi o siwym. Pięknie się prezentuje!! I mam nadzieję, że dobrze im pójdzie 🙂