Pursat, zaokraglilo Ci sie konisko, wyglada duzo lepiej🙂
Nie do końca tak jest. 😉 Na pewno wygląda lepiej niż wtedy, kiedy dostałam go do jazdy, ale dalej jest jaszczurkowaty i kanciasty. On dostaje najwięcej żarcia w całej stajni, a jest jaki jest. Natury nie przeskoczę i nie będę go tuczyć na siłę. Nawet nie wiem czy to do końca zdrowe, skoro chudość ma w genach. Ma mnóstwo energii, wszędzie go pełno - na chorego czy zabiedzonego nie wygląda. 😉
pursat uwieliam Twojego koniowatego :kwiatek: i zawsze swietne zdjecia 😉
Dziękuję bardzo! 😀 Śliczny ten kary, ciasteczko! 🙂
Pursat Nawet nie wiesz jak chętnie zobaczyłabym Go na żywo. To jeden z moich ulubionych koni voltowych ... zresztą Ty to wiesz 😜
Dzięki. :kwiatek: W takim razie zapraszam, jak będziesz kiedyś w Krakowie, to wpadaj. 😀 😉
Pinesska - ślicznie dziękujemy! 😀 :kwiatek: Ale czy on taki znowu piękny? No brzydal paskudny. 😁 😎
K_cian - za jakiś czas znowu będę Cię kusić, jakieś ładne zdjęcia zrobię. 😎 A gdzie Wiewiór? 😉
Dziekuje wszystkim, ktorym sie kare ciacho podoba :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Bo zajebisty byl naprawde ... 🙂
Pursat wlasnie szkoda,ze kawalek mam do Kraka bo bym cie odwiedzila zeby go zobaczyc na zywo.... Ale kto wie.. Moze za jakis czas 😉
Anka - ja niemowilam o swojej jezdzie, bo wiem, ze champio0n jestem 😂 😵 tylko z mojego stroju jaki mialam wtedy 😂 Jasne jeansy, i biale adidasy ha ha ha - mam te foty oj mam😀
maleństwo Hmm ... faktycznie. U nas zawsze wszyscy zwracają na nie uwagę 😉 Pinesska No ... moja chyba tylko wygląda 😁 Doti Piękny! 🍴 polonezPursat Łaa tak kusicie, że może kiedyś ... 😀
polonez Ojej dziękuję 😡 Ja nieletnia więc z tą podróżą to tak kiepsko ale jak tylko będę w pobliżu to chętnie bym wstąpiła. A i dziękuję 😉 A Bolek to chyba wspaniały nauczyciel co? Zapnij się Ale karosz ma wspaniałą odmiankę! Pursat Złoty łebek!
Pursat,Claudia,polonez, a tam wiórka.. na co komu tutaj taki wiórek jak jest masa takich pięknych jak wasze? 😉 a my znów upasiony mamy brzuchal, proti i fixxxer i bez tego się z nas śmieją to nie ma w ogóle nawet co się starać coś pstryknąć, o!
asior nic nie poradzę że tak dla mnie wygląda 😉 i radzić nie chcę
Polonez kucol słodziutki Pursat twój jak zwykle pięknie się prezentuje Zapnij się źrebol ma bardzo ciekawą odmianę a uszatka cudna Fantazja laseczka z tej twojej klaczki kikki jak ja chciałabym aby moja była już taka klusia jak twoja aaa w ogóle macie boskie te koniki i my z dzisiaj ,
gracja03 dzięki :kwiatek: Twoja kobyłka zmieniła się i to bardzo na plus, nabrała już masy. Pracujcie dalej, pomału, małymi kroczkami a będzie dobrze 😀
Pursat nie namawiaj, nie namawiaj 😉 bo zrobimy kiedys najazd na Ciebie 😉 fantazja kobylka fajniasta - bardzo mi sie podoba jak skacze - tak wiec zobaczymy was pewnie kiedys na parkurach 🙂😉
Fantazja: Ona jest podobna bardzo na niektórych ujęciach do mojego Ericka ❗ Gniada, bez odmnian, ładny łepek...
A ja się pochwalę moim nowym, drugim koniem. Oto Śnieg (11 lat, pół lipicaner z nieudokumentowanym, ale pół lipicańskim pochodzeniem) Więcej zdjęć na http://konika-ericka.blog.onet.pl/