maleństwo- a wiec kon jest w trakcie prywatyzacJi ;D ale pozwoliłm sobie sie nim już pochwalić :P, a nic o nim nie napisze gdyz nie posiada zadnych papierow i nic o nim nie wiem ;] zobaczyłam i sie zakochałam ;] jest młody okolo 5 lat. surowy ;] ma dziwną kontuzje tylniej nogi, dokladnie niewiem co to. wygląda na cos podskornego. z wet bedziemu 'dumac' co z tym poczac ;] tak wiec długa droga przed nami ;]
k_cian, no ba, jest niesamowita 😍 Kawał zołzy, ale jak jej tu nie kochać. A w tym bordo faktycznie nawet mnie się podoba. Tak czy siak nie mam wyboru, taką derę miałam (po Łosiu - wyrósł), to taką musi mieć.
szukam szczęścia, no to super 😀 A kompletne NN-ki czasem są zadziwiająco udane - moja Ruda jest chyba niezłym przykładem. W paszporcie same NN, NN, NN, NN... etc. 😉
[quote author=k_cian link=topic=37.msg113957#msg113957 date=1228674189] efka, fajne konisko, ile on ma? btw co tam u smoczycy? masz jakieś wieści? [/quote]
Konisko ma w kłębie - bo się domyslam że o to pytasz ok 172 cm - Ritka popraw mnie jak przekręciłam 😉
Smoczyca z ostatnich wieści ma się dobrze 🙂 lekka praca i padoki 🙂