Oj Nirv nie wiem czy dzis nie jest za chłodno na kąpiel bo temperatura opadła 🤔 Hehe dziękuje ale akurat fotografów mam ostatnio pod ręką 🙂 nawet dzisiaj mam zamiar jednego zatrudnić 😁
Breva - dziękujemy 🙂 jemu służą wolne jak widać, wczoraj byłam u niego po 2tygodniach przerwy (nalożyły mi się studia, zdawanie prawa jazdy i pare innych rzeczy 😡 )
Lukasowa - znam ten ból:/ ja co tydzień w poniedzialek jade do Krakowa na studia a w czwartek wracam do moich chłopaków - i tak co tydzień!:/ nie dość że na jazdę zostają weekendy to jeszcze mnie zaczyna tyłek boleć od siedzenia w aucie non stop:| byle do wakacji!
Anka - 8 latek.... padłam z zachwytu, leżę i nie mogę się pozbierać!😉
Nirv - miło nam🙂 mam trochę zdjęć z dzisiaj z pastwicha, wstawie niedlugo🙂
dziś Złoty miał mieć trening, ale z przyczyn niezależnych dostał ledwo żywą mnie. Jeśli ta jazda trwała pół godziny, to to jest dużo. ale zdjęcia są myślę, że ładne i widok na mięsień, który nie istnieje 😉
kate_ no pewnie ze ladne... no i mnie tam sie ten miesien co nie istnieje podoba🙂 anka traken cudowny, ale Doktor jak dorosnie to bedzie rownie piekny.. no i ta maść....
adriena sprawuje sie dobrze. Grzeczny jest, prawidlowo zbudowany, tylko jeszcze taki typowy trzylatek: musi sie rozbudowac, bo na razie widac tylko poczatki potencjalu. Jeszcze bardziej wyrostka z przydlugimi konczynami przypomina. Ogolnie konie po nim sa w porzadku. Zadnych wariatow, przeciwnikow wspolpracy i slabo ruszajacych sie jeszcze nie widzialam. 🙂
Taggi mam nadzieję szybko wrócić do zdrowia i zabrać się za ten mięsień! Dziękujemy :kwiatek:
Aquarius nadal nad tą łydką pracuję. Jednak rok jezdzenia w za dużym siodle zrobił swoje. Cieszę się, że widać różnicę. 💘 :kwiatek:
Mia jakoś tak się składa, że większość czapraków mam albo białych, albo kremowych, albo szarych. A marzy mi się sky, banana... i znowu kupiłam biały 🙄 Dziękujemy za zauważenie :kwiatek: