Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Oj Nirv nie wiem czy dzis nie jest za chłodno na kąpiel bo temperatura opadła  🤔
Hehe dziękuje ale akurat fotografów mam ostatnio pod ręką  🙂  nawet dzisiaj mam zamiar jednego zatrudnić  😁
wątek zamknięty
sznurka - dzięki🙂 a kiedy będzie foto hucyka??🙂

Lukasowa - dzięki🙂 A Luk jeszcze bardziej wypiękniał!!🙂 i tak w ogóle - gratulacje🙂😉

Nirv - drugie obłędne!!🙂
wątek zamknięty
znaczy, o ile ciepło będzie, bo jeszcze na dworzu nie byłam xd. ja musze kogoś sobie znaleźć, bo nie ma mi kto porobić z jazd oO

Breva, dziekuje bardzo 😀 ja zawsze podziwiam Twojego konieczka 🙂
wątek zamknięty
Breva - dziękujemy 🙂 jemu służą wolne jak widać, wczoraj byłam u niego po 2tygodniach przerwy (nalożyły mi się studia, zdawanie prawa jazdy i pare innych rzeczy  😡 )
wątek zamknięty
rzepakowo :P
wątek zamknięty
aaa, ukradne Marcapana! śliczny!
wątek zamknięty
ohoho to mój pierwszy post na reaktywowanym forum 😀

przedstawiam Wam mojego dzieciaka -  Amant L

wątek zamknięty
Moje nowe:
3 -letni Dr. Doolittle x Enterprice

8-letni traken po Maizauber

😀

wątek zamknięty
Ufff Anka ten traken- cudo!
wątek zamknięty
Marcepana- uwielbiam zdjęcia w rzepaku 😉
Anka - piękne koniska poproszę więcej 🙂
wątek zamknięty
anka oddaj ktoregos... 😲 😲 😲
wątek zamknięty
najlepiej oba 😍
wątek zamknięty
Lukasowa - znam ten ból:/ ja co tydzień w poniedzialek jade do Krakowa na studia a w czwartek wracam do moich chłopaków - i tak co tydzień!:/ nie dość że na jazdę zostają weekendy to jeszcze mnie zaczyna tyłek boleć od siedzenia w aucie non stop:| byle do wakacji!

Anka - 8 latek.... padłam z zachwytu, leżę i nie mogę się pozbierać!😉

Nirv - miło nam🙂 mam trochę zdjęć z dzisiaj z pastwicha, wstawie niedlugo🙂

Marcepana - powalająco!! ja chcę rzepak..🙁
wątek zamknięty
dziś Złoty miał mieć trening, ale z przyczyn niezależnych dostał ledwo żywą mnie. Jeśli ta jazda trwała pół godziny, to to jest dużo.
ale zdjęcia są myślę, że ładne

i widok na mięsień, który nie istnieje  😉
wątek zamknięty
Nirv Twój zwierz ma absolutnie boskie oko.  😍
wątek zamknięty
Anka piękne koniska, ale o tym to pewnie doskonale wiesz, powiedz tylko jak się sprawuje młody Dr. Doolittle, fajne są konie po tym ogierze?
wątek zamknięty
kate_ no pewnie ze ladne... no i mnie tam sie ten miesien co nie istnieje podoba🙂
anka traken cudowny, ale Doktor jak dorosnie to bedzie rownie piekny.. no i ta maść....
wątek zamknięty
_kate, a mi się Twoja łydka bardzo podoba, biorąc pod uwagę, jak wyglądała wcześniej 😉.
wątek zamknięty
Dzieki all 🙂

adriena sprawuje sie dobrze. Grzeczny jest, prawidlowo zbudowany, tylko jeszcze taki typowy trzylatek: musi sie rozbudowac, bo na razie widac tylko poczatki potencjalu. Jeszcze bardziej wyrostka z przydlugimi konczynami przypomina. Ogolnie konie po nim sa w porzadku. Zadnych wariatow, przeciwnikow wspolpracy i slabo ruszajacych sie jeszcze nie widzialam. 🙂
wątek zamknięty
wprawdzie nie mój ale zakochana w nim jestem po uszy😀

a tu już mój na pastwichu:

i z cyklu: Where is Wally?🙂

wątek zamknięty
_kate, Złoty piękny! I bardzo ładnie mu w szarościach 🙂
wątek zamknięty
Cukierek 😁:

wątek zamknięty

wątek zamknięty
hate me, on ma szatańskie te oczy :P

Breva, jaki śliczny maluszek.!
wątek zamknięty

prawie jak dorosła
wątek zamknięty
sznurka urocza jest!! 😍
i moje małe emo  z dzisiaj😀

wątek zamknięty
Taggi
mam nadzieję szybko wrócić do zdrowia i zabrać się za ten mięsień! Dziękujemy  :kwiatek:

Aquarius
nadal nad tą łydką pracuję. Jednak rok jezdzenia w za dużym siodle zrobił swoje. Cieszę się, że widać różnicę.  💘 :kwiatek:

Mia
jakoś tak się składa, że większość czapraków mam albo białych, albo kremowych, albo szarych. A marzy mi się sky, banana... i znowu kupiłam biały  🙄
Dziękujemy za zauważenie  :kwiatek:
wątek zamknięty
_kate, Zauważyłam właśnie. Ale ta szarość z błękitną lamówką to zdecydowanie jego komplet 🙂 W sky też mogłoby być świetnie. Ale to już off top 😉
wątek zamknięty
Z dzisiaj przed jazdą:

Z dzisiaj po jeździe:

wątek zamknięty
Młody czarny:

i bleee 😉

edit: zmniejszyłam ilość zdjęć.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.