Marcepana jaka piękna sesja !! więcej więcej koniecznie 😅
efka łaa, no to nieźle, bardzo fajnie wygląda pomimo wzrostu jest taki bardzo elegancki 😍, a nie klockowaty na Habanerze to byś chyba piętami szorowała, ona 164-5 ma zaledwie
zoil śliczne wiosenne zdjęcia, i ten piasek - jak na plaży Libella ależ konik Ci się zmienił, oczywiście na + kare_szczescie piękne zdjęcia, zawsze marzyłam żeby mieć karego konia 🙄 , no i mam gniade 🤣 Azbuka jakie fajne skarpetki 😉Wyścigówa(; co to za konik, napisz coś o nim
slojma z tą grzywą to ja mam przerąbane, bo gęsta jest strasznie, a mój Łoś nie daje sobie jej przerywać... i tak ostatnio ja trochę wyskubałam, ale to za mało... i wygląda jak z buszu... 🙄
Fantazja, nie przejmuj się 😉 nic nie straciłaś, baa zyskałaś czas w jakim tego konia trzeba doprowadzić do czystości :P Vuko, czyżbyś ze śląska była :P? Twój też śliczny slojma, jak złapię kiedyś fotografa to was jeszcze troszkę pomęcze 😀
zoil, świetny koń i świetne zdjecia, a te tło, marzenie 🙂
Vuko- to może się podzielisz bo moja Draska ma tak lichą grzwę...zrobię jakąś treskę lub cuś 😁 kare_szczescie - mnie możesz zawsze w taki sposób męczyć 🙂