Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Fotki z budowy 😉

wątek zamknięty
Libelek z dziś

wątek zamknięty
Przedsmak dzisiejszych zdjęc

wątek zamknięty
slojma, Breva dzięki  :kwiatek:
marta-kara milo nam 🙂 Twoja kobylka jest bardzo żeńska, wygląda tak miło, delikatnie

milusia  :kwiatek:
dzięki  :kwiatek: stara się jak może, choć chwilami jeszcze zestrachana na lonży, ktoś jej pięknie stęp zmarnował, jak można tak konia zajeżdżać, grrr  👿

Pursat
jaka cudna wiosenna sesja ! bardzo chłopakowi do twarzy w tym zestawie kolorystycznym, szarości zdecydowanie mu pasują ! fajny masz avatar  😍

efka
ciacho  😜, ileż on ma wzrostu ?
sznurka
pięknie, tylko coś zieleni u Was na razie malo, a rudości w wiosennej aurze to dopiero  😍
Młode jak to młode chce chyba przypomnieć, że jest koniem  😁, cudne dziecko

korsik
pomysł piekny 🙂
wątek zamknięty
Sznurka bardzo dziękuję za zdjęcia Pluszito! Teraz prosze mi tu częściej obie panny wstawiać!
wątek zamknięty
kurde! ale naprodukowalyscie zdjec😀 wymieniac nie mam sily o tej porze wiec calej poprzedniej stronie gratuluje świetnych koni i pięknych zdjęć🙂 i na odwrót😉

a ja wrzucam na szybciora z dzisiaj bo sie dorobiłam🙂

wątek zamknięty
ciska, no niestety kawał szatana
Pursat, to pad produkcji Deborach, zaczarował mnie!
quantanamera, ona mam mimikę faktycznie niesamowitą, w jednej chwili ze słodkiego kucunia staje się małym wstrętnym trolem, a zachowanie tylko dolewką tłumaczę;]
P.S. ja chciałam kazdego kiedys byle nie kasztana;]
Pinesska, w maju będzie miała 3, wczoraj jak z nią popląsałam to po raz kolejny słowo zajazdka wywołało ciarki na plecach
slojma, obiecuję!
korsik, cudne foty takie juz dla mnie "majowe"
armara, ano jeszcze wiosennie i mało zielono, czasem mamy wręcz wrazenie ze my to juz inny kraj oglądajac wasze zdjęcia!
Breva, wiesz co najbardziej lubię w twoich zdjęciach? ze zawsze promieniejesz!
Libella, miło popatrzec jak się dogadujecie!
Koniczka, a chłop mi mowi tak - widzisz, widzisz mowiłem ci ze to mały wredny kon z lasu a nie milusi kon z volty;]

najgorsze w Pluszito jest to ze za chwil parę znow jest sliczna, słodka i w ogole kochaj mnie i zabierz do domu

i jeszcze Holda na deser

wątek zamknięty
armara  :kwiatek: ok.172 🙂
wątek zamknięty
Pursat,
ależ on długaśny na 2 ostatnich fotkach!

piękne zdjecia jak zwykle
Karolass, mina Prosiaka bezcenna ;]
sznurka, ślicznie wyglądacie. Jak Holda radziła sobie emocjonalnie z patykiem?
skoro wybyłyście na łąkę to chyba dobrze? a jak łapami macha pod Karolem na ostatniej focie
a  Czaplito jak się stawia

Zygzak, drugie zdjęcie płytowe!
korsik, na trzecim zdjęciu wyglądacie przepięknie

aurelia, majgot co to za nowa fryzurka!! chce foty z bliska 😀

Libella, kobyła niezmiennie mnie zachwyca. piękna jest
Breva, ależ on ma szyję !
wątek zamknięty
sznurka - dzięki🙂 jak tu nie promienieć jak wiosna taka piękna, a ja szczęściara mogę w TAKI dzień siedzieć na koniu?🙂

deborah - to tłuszcz głównie...:P 😀
wątek zamknięty
deborah, prawda jest taka ze Holda w połączeniu ze mną srednio sobie radzi emocjonalnie z patykiem, chyba to dla mnie wieksze wyzwanie niz dla niej, ja się spinam i ona zaraz spięta bardziej
bo Karol macha nieskoordynowanie, robi cuda na kiju i nie spina się ze kon sie spłoszy
A jak ci się pad na kasztanku widzi?
wątek zamknięty
Breva- lubię patrzeć na Wasze zdjęcia, a jaką konisko ma szyję i jeszcze ten irokez 🙂
sznurka - bo ona naprawdę słodko wygląda na zdjęciach, taka mordeczka do przytulania, aż trudno uwierzyć, że może z niej być niezły diabełek 🙂
kare_szczescie - zdjęcia w rzepaku (chyba) bardzo mi się podobają, ale czekam na sesję gdy bardziej rozkwitnie wtedy będą boskie 🙂
wątek zamknięty
sznurka, nie śmiałam zapiać z zachwytu, żeby nie było, ze nad swoją produkcją pieję
uważam, ze Holda wygląda w nim przepięknie a i Karolowi zdecydowanie pasuje 😀

nie mogę się nadziwić jakie Ty długie włosy masz 😀

wątek zamknięty
aurelia - sliczna ta Twoja klacz. zdjęcia na dworze zrób  💃

sznurka - mała łobuziara z rudej, holda taka stateczna pani się zrobiła, piękne zdjęcia!!

Breva - ale tłuściutki ten Twój łaciak, dawaj zdjęcia całego stadka (Elek jeszcze stoi u Ciebie?)

Libella jak zwykle piękna

wątek zamknięty
z Marcepanem sesyjka😉
wątek zamknięty
polonez super !
mam nadzieje,że kiedyś też dojdziemy do takiego etapu z moją córką i Melcią 😉
wątek zamknięty
Ostatnie zdjęcia na koniu miałam z października zeszłego roku, i wczoraj udalo mi się dorwać amatora fotografa. Nie bijcie za ilość - u mnie fotograf to wielkie wydarzenie  🙂
Na początku koń sam się rozpręza  😍:

potem wsiadam i objaśniam, gdzie co , jak nacisnąć

Ale nie zawsze udawało się uchwycić nas w całości  😁

Chwilę póżniej jest już lepiej  😀

Pozdrawiamy!  😅
wątek zamknięty
Azbuka ślicznie umaszczone Twoje konisko 😍
wątek zamknięty
Azbuka- piękne masz konisko, jakie malowane, jak z obrazka, a za ilość nie bijemy i chcemy więcej 🙂
wątek zamknięty
Azbuka śliczna konina  😉 Bardzo mi sie podoba jej umaszczenie 😀
wątek zamknięty
i jeszcze dwa zdjątka 😉
wątek zamknięty
hehe Korsik Twoje zdjecia mi coś przypominaja 😀

fot. Paulina Wierzgacz
wątek zamknięty
polonez - stronę lub dwie wrzucałam jakieś fotki pozostałych dwóch chłopaków🙂 A Elek stoi stoi i ma się dobrze🙂 przy okazji - kapitalna mała!!!😀

Marcepana - magicznie i kklimatycznie czyli... jak zwykle🙂

Fanga! ale siwe to siwe!!🙂😉 świetne fotki🙂
wątek zamknięty
slojma,  dzięki ;P to jeszcze trzy dla Ciebie 😉 jak znajdę fotografa to może za miesiąc będą ładniejsze 😉

i moja ulubiona

Azbuka, Twój koń jest świetnie malowany, zawszy o takim marzyłam  😜
wątek zamknięty
Fanga, Marcepana, Korsik, Kare Szczęście - ja zawsze marzyłam o takiej sesji ... i dalej marzę  😉
Wszytkie macie piękne konie, podziwiam i z zachwytu wyjść nie mogę.
Sznurka, fajnie, że mąż również się angażuje w konie - mój ma alergię  🤔
I żeby nie bylo  🚫
wątek zamknięty
Azbuka alez on umalowany  😜

Loskowo z wczoraj..

wątek zamknięty
Azbuka, genialny ryży 🙂
Fanga, jak z bajki
szafirowa - genialne siwy Ci się rozwija!
Marcepana, Libella,ciacha że aż miło  😜,
aurelia, obłędnie wyglądacie a stajni nawet w budowie aż zazdroszczę 😉 ma klimacik, już wyobraża sobie jak będzie jak wykończą
efka 😜
quanta, pursatka, wam tradycyjnie nie ma już co mówić 😉
polonez a Tobie  🤬 za brak oriśka, śliczności ślicznościami ale żeby bez wiewiórki.. 😤
wątek zamknięty
to trochę nas teraz 🙂

razem 🙂

mam taką samą koszulkę  😀

wątek zamknięty
Mój nowy koniś  😡

wątek zamknięty
Iskierkaa93, piękny!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.