Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

ami_071 ładnie  😀,  a co u "byłego"
wątek zamknięty
My z dziś 🙂 rzadko się tu pojawiamy, więc wrzucam 🙂

Proszę nie patrzeć na moje miny xD
wątek zamknięty
Kara107-dziękujemy :kwiatek:. A Siwy poszedł w trening zaprzęgowy i musze powiedzieć,ze nie żaluje tej decyzji.Noszenie kogoś na grzbiecie to chyba nie było to co chciałby robić do końca życia, teraz siodła nawet nie widzi i wyglada na szczęśliwego  😉
wątek zamknięty
darolga ładnie wyglądacie  😀
wątek zamknięty
Darolga, piekne zdjęcia, zazdroszcze  🙂 😉!!!

Ponius Rudy super, szczególnie do twarzy mu bez tranzelki  🙂

A ja wczoraj nie wytrzymalam i z temp 38 st pojechałam do stajni:

i oto pan Calatin:

i nowonarodzony:

wątek zamknięty
Condina-nowonarodzony jaka latarnia  😍 
wątek zamknięty
darolga - zdjęcia w pięnej scenerii kwitnących drzew bardzo mi się podobają
aurelia - widać, że zadowolona z nowego miejsca 🙂Marzy mi się myjka.
wątek zamknięty
slojma, super się młoda prezentuje 🙂
Poniuś, wszystkie Twoje rudzielce super wyglądają, ale i tak najbardziej lubię na nie patrzeć w skoku 😜
darolga, rewelka, zazdroszczę kwitnących drzewek 😉
wątek zamknięty
m.indira, poniuś, pursatka was to już nawet nie będę komentowała bo słów brakuje :P

darloga - świetnie wyglądacie razem 🙂

condina - więcej dzieciaków  😅

ami_071, solusiek, slojma - strasznie fajne koniska 🙂

aurelia - a Ty i tak wszystko wiesz :P
wątek zamknięty
Proti, k_cian - dziękuję :kwiatek: wstawiajcie swoje koniowate 🙂
wątek zamknięty
slojma, dwie strony temu wstawiałam, co za dużo to nie zdrowo 😉
wątek zamknięty
Proti- wiem, wiem widziałam, konisko masz boskie i jak już pisałam widać ogromną zmianę, normalnie kto by uwierzył, że to ten sam koń. Życzę Wam wszystkiego dobrego :kwiatek:
wątek zamknięty
slojma, dziękować :kwiatek:
wątek zamknięty
o! i jest! Calatin 😍
wątek zamknięty
dyra -  :kwiatek: :kwiatek: dziękujemy
condina -  :kwiatek: miło słyszeć 🙂 Calatin przepiękny, a nowonarodzony ma boską odmianę  😍
slojma, Proti -  dziękujemy  :kwiatek: :kwiatek: to prawda, te kwitnące drzewa są piękne 🙂 warto było przedzierać się przez krzaki, żeby dojechać na tę piękną, wiosenną polanę 🙂
k_cian - dziękujemy  :kwiatek: :kwiatek: takie z nas dwie terenowe babki  😉
wątek zamknięty
Espana cóż za rozwiana grzywa, ta szyja i pyszczek - cód miód  😍 ps. on jest dereszowaty? Jakieś przebłyski siwizny widzę  👀

Poniuś Robin jest naprawdę piękny! Dołączam do fanklubu rudych!

Slojma kawał baby ci rośnie z Młodej 🙂

Pursat świetne zdjęcie jak leży z wycięgniętym pyszczkiem, a na 3 bodajże widziałam kotka, Co to za kulka?

Darolqa śliczne wiosenne zdjęcia, i nie masz dziwnych min  😉

condina widzę że tam między samymi sławami się obracasz, gruuubo  😎 mogłabym patrzec i patrzec na takie ciacha

aurelia widac, że Polce się tam spodoba, ale że od razu do myjki ją wzięłaś  🤬 hihi

wątek zamknięty
Pinesska- oj rośnie rośnie, już niewiele jej brakuje do matki, miejmy nadzieję, że ją przerośnie. A jak tam Brzask, ranki się zagoiły?
wątek zamknięty
kucycek

wątek zamknięty
Łaa ale piękny obrazek! A jaka radość i tak powinno być 🙂
wątek zamknięty
Jakie maleństwo słodkie😀

I jaka radość🙂
Super!
wątek zamknięty
a dziecię jakie uchachane!
wątek zamknięty
polonez... aż pokazałam całej mojej rodzince 🙂 Super!!! Przepiękna kompozycja... Widać, że kucol daje prawdziwą radość małemu 🙂
wątek zamknięty
polonez,  ale ma zaciesz na twarzy 😀 ah te czasy kiedy każda jazda była przyjemnościa 😉
wątek zamknięty
Polonez   miażdżysz ! 😀 i ten irokez  😜

darloga a te drzewa kwitnące dodają jeszcze klimatu zdjęciom  :kwiatek:
wątek zamknięty
W ogóle muszę się pochwalić 😀
po roku nie skakania, chciałam spróbować pofruwać na moim ślązaku (ja za moją sylwetkę powinnam 🤬 ..., ale koń super 😉 myślałam, że będzie kaszana)

Tak to jest jak odległości nie umie się liczyć

i już stąd wylatujemy  😁

wątek zamknięty
Pastelek, ogierek kolegi ale jest tak ładny nawet teraz jak zmienia sierść, że nie mogłam  oprzeć się sesji zdjęciowe
montana to dl ciebie

aaaaaa, dzieki, dzieki wielkie ! dopiero teraz znalazłam 🙂
miło go widzieć !

Jego mamusia

Jaki on podobny !

edit:
dla porównania zdjęcie Twoje i moje z września 2008

wątek zamknięty
Ada - jak tylko będę w okolicy, to sesję masz zapewnioną 😉

Zuziasta
, K_cian - dzięki!

Armara
- miło, że zdjęcia się podobają 🙂 Więcej znajdziesz w mojej galerii - link w profilu 😀

Pinesska
- :kwiatek: Kulka to nasz stajenny syberyjski kocur Szustryk, tzw. Szuszu 😉

Darolga
- śliczne zdjęcia, aż miło popatrzeć 😀
wątek zamknięty
k_cian, :kwiatek:

Pinesska, wzięłam do myjki drugiego dnia, żeby zmyć pot, bo strasznie się dziewczyna zestresowała odjazdem z tamtej stajni i pierwszym w życiu jechaniem tyłem. Była po prostu cała w pianie, jak otworzyliśmy samochód.

Ale już wszystko gra. Podłoże westowe już przetestowane. Jest bombowe, bardzo miękkie i elastyczne. Na razie poślizgu żadnego nie złapałam. Wszystko gra (bo jakże nazwać jednoczesny warkot koparki, chrobot kielni, dźwięk betoniarki, krzyki robotników i szczekanie psów? :hihi🙂. Mam nadzieję, że Pola szybko osłucha się z tą muzyką i nic jej nie będzie tam przestraszać, bo w porównaniu z quaterami, to wierzcie mi, moja spokojna klacza to kompletny wypłosz. 😀
wątek zamknięty
montana trzeba przyznać , że niezłe ciacho z niego i przystojny sie zrobił  🤣
wątek zamknięty
Pinesska –  :kwiatek: :kwiatek: dziękujemy 🙂 no na tym pierwszym mam taką nie halo minę xD
Pursat –  :kwiatek: :kwiatek: rany, jak miło słyszeć 🙂 dziękujemy 🙂 ale i tak nic nie pobije fot Twojego pięknego 🙂
Wisienka –  :kwiatek: u nas wiosna pełną parą, aż się człowiekowi chce żyć 😀 od 2 tygodni w zasadzie tylko się trenujemy 😀
Polonez – ta radość... przepiękny obrazek, to jest właśnie jazda konna 🙂
Kare_szczęście – latacie! 🙂 piękne masz konisko 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.