Kara107-dziękujemy :kwiatek:. A Siwy poszedł w trening zaprzęgowy i musze powiedzieć,ze nie żaluje tej decyzji.Noszenie kogoś na grzbiecie to chyba nie było to co chciałby robić do końca życia, teraz siodła nawet nie widzi i wyglada na szczęśliwego 😉
slojma, super się młoda prezentuje 🙂 Poniuś, wszystkie Twoje rudzielce super wyglądają, ale i tak najbardziej lubię na nie patrzeć w skoku 😜 darolga, rewelka, zazdroszczę kwitnących drzewek 😉
Proti- wiem, wiem widziałam, konisko masz boskie i jak już pisałam widać ogromną zmianę, normalnie kto by uwierzył, że to ten sam koń. Życzę Wam wszystkiego dobrego :kwiatek:
dyra - :kwiatek: :kwiatek: dziękujemy condina - :kwiatek: miło słyszeć 🙂 Calatin przepiękny, a nowonarodzony ma boską odmianę 😍 slojma, Proti - dziękujemy :kwiatek: :kwiatek: to prawda, te kwitnące drzewa są piękne 🙂 warto było przedzierać się przez krzaki, żeby dojechać na tę piękną, wiosenną polanę 🙂 k_cian - dziękujemy :kwiatek: :kwiatek: takie z nas dwie terenowe babki 😉
W ogóle muszę się pochwalić 😀 po roku nie skakania, chciałam spróbować pofruwać na moim ślązaku (ja za moją sylwetkę powinnam 🤬 ..., ale koń super 😉 myślałam, że będzie kaszana) Tak to jest jak odległości nie umie się liczyć i już stąd wylatujemy 😁
Ada - jak tylko będę w okolicy, to sesję masz zapewnioną 😉 Zuziasta, K_cian - dzięki! Armara - miło, że zdjęcia się podobają 🙂 Więcej znajdziesz w mojej galerii - link w profilu 😀 Pinesska - :kwiatek: Kulka to nasz stajenny syberyjski kocur Szustryk, tzw. Szuszu 😉 Darolga - śliczne zdjęcia, aż miło popatrzeć 😀
Pinesska, wzięłam do myjki drugiego dnia, żeby zmyć pot, bo strasznie się dziewczyna zestresowała odjazdem z tamtej stajni i pierwszym w życiu jechaniem tyłem. Była po prostu cała w pianie, jak otworzyliśmy samochód.
Ale już wszystko gra. Podłoże westowe już przetestowane. Jest bombowe, bardzo miękkie i elastyczne. Na razie poślizgu żadnego nie złapałam. Wszystko gra (bo jakże nazwać jednoczesny warkot koparki, chrobot kielni, dźwięk betoniarki, krzyki robotników i szczekanie psów? :hihi🙂. Mam nadzieję, że Pola szybko osłucha się z tą muzyką i nic jej nie będzie tam przestraszać, bo w porównaniu z quaterami, to wierzcie mi, moja spokojna klacza to kompletny wypłosz. 😀
Pinesska – :kwiatek: :kwiatek: dziękujemy 🙂 no na tym pierwszym mam taką nie halo minę xD Pursat – :kwiatek: :kwiatek: rany, jak miło słyszeć 🙂 dziękujemy 🙂 ale i tak nic nie pobije fot Twojego pięknego 🙂 Wisienka – :kwiatek: u nas wiosna pełną parą, aż się człowiekowi chce żyć 😀 od 2 tygodni w zasadzie tylko się trenujemy 😀 Polonez – ta radość... przepiękny obrazek, to jest właśnie jazda konna 🙂 Kare_szczęście – latacie! 🙂 piękne masz konisko 🙂