wanda, cieszę się, że widzisz różnicę, ale jeszcze dziś na żywo ocenisz 😉 slojma, dziękuje :kwiatek: Breva, super się prezentuje, a jaką kulką się zrobił od nic nie robienia 😉 amazonka*, jak zwykle pięknie i elegancko 🙂
proti - my od dłuższej chwili wałkujemy Ci jaki kawał roboty z koniem odwaliłaś 😉 no i proszę, nam wtyka że przesadzamy, że nieeee gdzieeee tam a z tego że wanda zauważyła się cieszy ,nooo łaaadnie 🤬 😁
amazonka, dyra, espana, marcepana, maleństwo, strawbery, ae 😜 nawet nie ma co to gadać wogóle ponad to 😉
k_cian, o przepraszam, bardzo ładnie Ci podziękowałam, że zauważyłaś zmianę i powiedziałam, że się cieszę, bo pomału coś zaczyna się dziać na plus 😉 pamięć już nie ta? 😁
Proti - oj tak, niestety - obrósł tłuszczem we wszystkich możliwych kierunkach!:| ale od miesiąca jest na 2 częsci słynnej diety WR-MŻ, a od trzech dni i na pierwszej więc mam nadzieję, że już niedługo będzie wyglądał o niebo lepiej🙂male w ogóle foch! ja tu, wzorując się na Was wyhodowałam iroka a u Was iroka brak! no skandal😉 ale tak też mu ładnie🙂
k_cian, dobra dobra, nie drzemałaś 😎 Breva, nie gniewaj się za brak iroka 😡 Condina, ale piękne ciacho! 🍴 slojma, wstaw więcej młodej, najlepiej w całości 🙂 fixxxer12, drugie the best!! moja mama stwierdziła, że wyglądają naprawdę jak bracia 💘