Cudnie się ogląda Wasze wiosenne zdjęcia, trawka się zieleni, konie zrzucają futerko, dziewczyny - kurtki😉 faraa jak zwykle cudne i klimatyczne zdjęcia
My z dzisiaj - spalamy Wielkanocne śniadanko 🙂
Autorką wszystkich zdjęć z dzisiejszej nieplanowanej sesji jest Monika Fimiak. Bardzo dziękuję🙂 :kwiatek:
nie spodziewałam sie ze tak głeboko tam jest! a rudy zamiast sie przejąc do naprzod i nurea pod wode..., byla na poczatku próba ratowania butów.. ale jak widac zakonczona fiaskiem...
Tristia - ale masz smajla na drugiej focie ;D i jak słodko razem wcinacie 😀 śliczne, ciepłe foty 🙂 Brzask - rewelacjaaaa! rewelacjaaaa! Mega! 😜 😜 😜 👍 😜 Espana - wow. ciacho. zakochałam się? tak, zdecydowanie! 😍 co to, kto to, po czym to to? 😍
breakawayy, zygzak - cieszę się, że się podoba Gallien, darolqa - a było już w tym wątku 🤣 Elear, ogier, sp, 11 lat, Dansing xo - Elvis kwpn, hod. SK Prudnik. W trakcie krycia, dlatego taki nastroszony 😁 Tutaj rodowód: http://www.allbreedpedigree.com/elear4
Dobrze, że espana z Wrocka, nie będę musiała daleko po niego jechać 😀iabeł: jak Ci koń zginie, to szukaj w WKS-ie... 😀iabeł: A najlepiej w ogóle nie szukaj 😀iabeł: Ciacho, cholernie boskie ciacho!
Sznurka nie dość, że w pełni sił to się jeszcze jak młody bóg czuje. We wtorek jeszcze mamy kontrolę weta, ale kulawizny ani śladu, plecy nie bolą i chodzi jak ta lala 🙂
Raven, no trochę więcej niż 2, ale wpadła tylko na moment więc zdjęć b. mało i te najlepsze.
darolga haha ja startuje? baaaardzo śmieszne xd z moimi umiejętnościami byśmy bardzo daleko zaszły ;d;d
strawberry nie noo po raz kolejny się utwierdzam w przekonaniu, że gniade jest piękne! 🙇 Lotnaa co chcesz od dereczek? są na prawdę twarzowe 😉)a rudości piękne! taak, rude i gniade... 🙂
Darolga, slojma- dziękujemy. Zawsze mam taki uśmiech jak jestem z moim koniem ;-) Brzask- świetne foty. Ja bym miała cykora, bo... nie umiem pływać ;-)
faraa nie mogę się napatrzeć Raven super 🙂 Manta bardzo ładnie się prezentuje 🙂 Burza piękny jest Tristia czemu tak mało konia :P Brzask świetnie :P Woda nie była zimna? espana rewelacja Lotnaa rozbroiło mnie zdjęcie "wiem, że jestem gwiazdą..." 😁 strawberry piękny Ascaia maleństwo prześliczne 🙂
Tępa_Pała- dzięki. Mamy tylko kilka zdjęć w boksie, bo Alkazar nie może na razie wychodzić po wycięciu sarkoidów, ale niedługo nadrobimy brak fotek :-)
woda była zimna ale moj szok byl bardziej spowodowany tym ze nie sa dzilam ze tak tam głęboko, i rudy ktory zamiast glowe do góry to wrecz przeciwnie zamoczył nosa i udaje łódz podwodną, chwile wczesniej tez tam wlazłam i sie nie zamoczylam, fotograf z innej strony i jeszcze suchy tyłek: