Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

łódz pod wodna...

wątek zamknięty
Cudnie się ogląda Wasze wiosenne zdjęcia, trawka się zieleni, konie zrzucają futerko, dziewczyny - kurtki😉
faraa jak zwykle cudne i klimatyczne zdjęcia

My z dzisiaj - spalamy Wielkanocne śniadanko 🙂

Autorką wszystkich zdjęć z dzisiejszej nieplanowanej sesji jest Monika Fimiak. Bardzo dziękuję🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty
Brzask zimna woda? ;p Rudy jak zawsze, jeden z moich faworytów re-voltowych 😉
espana wow! znalazłam kolejnego mojego ulubionego re-voltowego konia! jaka szyja! obłęd  😜
wątek zamknięty
espana  🙇 👍  😍 😍 😍 💘

przepraszam za nieregulaminowy post, ale mnie zatkało 😁
wątek zamknięty
nie spodziewałam sie ze tak głeboko tam jest! a rudy zamiast sie przejąc do naprzod i nurea pod wode..., byla na poczatku próba ratowania butów.. ale jak widac zakonczona fiaskiem...
wątek zamknięty
espana napisz coś więcej o pupilu
wątek zamknięty
Tristia - ale masz smajla na drugiej focie ;D i jak słodko razem wcinacie 😀 śliczne, ciepłe foty 🙂
Brzask - rewelacjaaaa! rewelacjaaaa! Mega!  😜 😜 😜 👍 😜
Espana - wow. ciacho. zakochałam się? tak, zdecydowanie!  😍 co to, kto to, po czym to to?  😍
wątek zamknięty
breakawayy, zygzak - cieszę się, że się podoba
Gallien, darolqa - a było już w tym wątku  🤣 Elear, ogier, sp, 11 lat, Dansing xo - Elvis kwpn, hod. SK Prudnik. W trakcie krycia, dlatego taki nastroszony 😁 Tutaj rodowód: http://www.allbreedpedigree.com/elear4

wątek zamknięty
Dobrze, że espana z Wrocka, nie będę musiała daleko po niego jechać  😀iabeł: jak Ci koń zginie, to szukaj w WKS-ie...  😀iabeł: A najlepiej w ogóle nie szukaj  😀iabeł:
Ciacho, cholernie boskie ciacho!
wątek zamknięty
darolga to jak go już ukradniesz, to go wywieź do mnie do lubelskiego, schowamy go u mnie na wsi, to całkiem go już nie znajdzie 🙂
wątek zamknięty
Oł yeah, umowa stoi  :emota200609316: Ty startujesz, ja luzakuje - zarabiamy na nim obie  😎
wątek zamknięty
Espana, obłędny jest
Brzask  😂

A tu moi chłopcy w ich jakże seksownych dereczkach  🤔wirek:

Lansujący się Oskar

"Wiem, że jestem gwiazdą, rób mi zdjęcia rób"

I nieco speszony Bango
wątek zamknięty
Lotnaa świetna stajnia. Czuć angielskie klimaty 😀

To i my coś naszego wrzucimy 🙂
Z sobotniego treningu:

Przepraszam za kiepską jakość 😉

wątek zamknięty
Dzięki wszystkim za miłe słowa!

Sznurka nie dość, że w pełni sił to się jeszcze jak młody bóg czuje. We wtorek jeszcze mamy kontrolę weta, ale kulawizny ani śladu, plecy nie bolą i chodzi jak ta lala 🙂

Raven, no trochę więcej niż 2, ale wpadła tylko na moment więc zdjęć b. mało i te najlepsze.

K_cian ja nigdy nie przestałam go bić 😎
wątek zamknięty
darolga haha ja startuje? baaaardzo śmieszne xd z moimi umiejętnościami byśmy bardzo daleko zaszły ;d;d

strawberry nie noo po raz kolejny się utwierdzam w przekonaniu, że gniade jest piękne!  🙇
Lotnaa co chcesz od dereczek? są na prawdę twarzowe 😉)a rudości piękne! taak, rude i gniade... 🙂
wątek zamknięty
Koniczka to superowo!
Brzask swietne zdjęcia! mam nadzieję ze nie skonczyło się twoim przeziębieniem!
wątek zamknięty
Tristia- Wy zawsze z Gąbczakiem rewelacyjnie wyglądacie 🙂
Espana- jaka szyja 😜jest boski 😜
wątek zamknięty
Espana, cudowny!!!

Brzask, haha, gratuluję odwagi:P
wątek zamknięty
Espana, uwielbiam go! 😍 Z ogierem to jednak się nic nie może równać, to są cudowne stworzenia 😁
wątek zamknięty
Darolga, slojma- dziękujemy. Zawsze mam taki uśmiech jak jestem z moim koniem ;-)
Brzask- świetne foty. Ja bym miała cykora, bo... nie umiem pływać ;-)
wątek zamknięty
espana, ależ Eluś jest urodziwy!!!

Moja najmłodsza panienka

i najstarsza

w komplecie (jamNika gratis  😉 )

wątek zamknięty
faraa nie mogę się napatrzeć
Raven super 🙂
Manta bardzo ładnie się prezentuje 🙂
Burza piękny jest
Tristia czemu tak mało konia :P
Brzask świetnie :P Woda nie była zimna?
espana rewelacja
Lotnaa rozbroiło mnie zdjęcie "wiem, że jestem gwiazdą..."  😁
strawberry piękny
Ascaia maleństwo prześliczne 🙂
wątek zamknięty
Tępa_Pała- dzięki. Mamy tylko kilka zdjęć  w boksie, bo Alkazar nie może na razie wychodzić po wycięciu sarkoidów, ale niedługo nadrobimy brak fotek :-)
wątek zamknięty
Espana  💘 Cudowny jest!  😍
Ascaia więcej młodej! Ma takie śliczne umaszczenie, że bym ją schrupała  😁 😜
wątek zamknięty
Ascaia cudowne maleństwo  😀

wątek zamknięty
Breva - maluśka, ok 143 =)

Espana - za wstawianie takich zdjęć powinni dawać ostrzeżenia, bo człowiek może się rozpłynąć i do niczego już nie nadawać ;-)

Ascaia - mały cudny =)
wątek zamknięty
woda była zimna ale moj szok byl bardziej spowodowany tym ze nie sa dzilam ze tak tam głęboko, i rudy ktory zamiast glowe do góry to wrecz przeciwnie zamoczył nosa i udaje łódz podwodną, chwile wczesniej tez tam wlazłam i sie nie zamoczylam, fotograf z innej strony i jeszcze suchy tyłek:

i jeszcze przed wejsciem:

a wczesniej bawilismy sie w rzeczce:

wątek zamknięty
Brzask, twój koń jest świetny!  😁 Jak tam buty po kąpieli ?  🤣
wątek zamknięty
ae- siwe+ pomarańcz= cudo 😜
Brzask- Fajne zdjęcia, nie zazdroszczę moczenia się w lodowatej wodzie, ale pluskania w rzece zazdroszę 🙂
wątek zamknięty
Brzask super zabawę mieliście (przynajmniej koń )- łódź podwodna pierwsza klasa  👍
Na przed ostatnim zdjęciu on chciał się położyć z tobą ?  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.