wydaje mi sie, że normalnie jeść dostaje - mało owsa coby na nóżki nie wchodziło (nie więcej niż 2kg) marcheweczki z garstką otrąb, witaminy ovatora, teraz eggersmana i do woli zielone, pachnące sianko i jeszcze szczypta miłości 😁
Misia Emetytka, zgadza się . Też mi się wydaje do Twojego chłopaka podobna.
Tuffy To ja padam i nie wstaje,cudo jakies,upsss,przepraszam ale jestem tu nowa i niestety nie wiem ktoz to taki ten najpiekniejszy sposrod koni????(Dzieki Bogu ze moj Bati tego nie slyszy!!!) 🙇
Pegasuska, Niewidzialna - dziękuję Wam bardzo :kwiatek:
Manta - Posman ma tylko kilka kantarków 😁 A ten Eskadron był tak piękny, że nie mogłam sobie odmówić kupna go. Usprawiedliwiam się, że to prezent z okazji 15-tych urodzin chudzielca 😂
Pursat Posman jak zwykle piekny.3 zdjecie rewelka-mam nadzieje,ze sie wyspał chłopak.
I pochwale sie nowym nabytkiem Kora Pierwsza ląża w nowym domku,niestety kobył tak zaaferowany otoczeniem,ze o pracy nie było mowy 😉 I tak z bliska My 🙂 Zdjęcia by Vill
Tuffy - dziękuję :kwiatek: Wy również macie niesamowite zdjęcia, co nie raz już pisałam 😜 Zwłaszcza te letnie, no po prostu miodzio 😍 A sam koń - jest ciasteczko z niego 😎
Cieciorka, on nosi soczewki koloryzujące, dla diabolicznego look'u 😎 Zainspirował go Manson i nie mogę mu tego wybić z głowy 😁 A na serio - Strzyga ma rację, konio ma zaćmę, ślepota miesięczna.
Tuffy - Rudy sliiiiiiiczny 😜 Zu - na drugim bardzo fajne oswietlenie 🙂 szkoda ze mu ten naczolek tak nisko spadl. ale foty fajne 🙂 czemu kaleki Mariana nie wstawilas ? :P
a mojemu sie dzisiaj nudzilo podczas suszenia futra na solarium (jakosc niestety komorkowa...)
Samba Bati, a kiedy Ty wstawisz swojego, hę? 😎 😡Nooo,wstyd mi ale nie umiem,musze sie nauczyć!!!Ja chce tez takiegoooo!!!!Oj Compan jest ucielesniem mojego wyobrażenia o pięknym koniu!Nie obrażam tu innych,bron Boże,każdy koń jest piękny,ja tylko mowie o tym co jest dla każdego inne,o obrazie piękna konia jakie w sobie nosimy :kwiatek:
Samba Bati ojej jak miło 💘 w takim razie specjalnie dla Ciebie jeszcze pare jego zdjęć :kwiatek: 😁 Tuffy twój knypek jest boski 😍 uwielbiam to ostatnie zdjęcie. Dzięki za wstawienie kilku fotek mojego 😡 Pursat aaaa nareszcie masz zdjęcia w tym nowym niciaku! 😵
Miii. ta.... ostatnie zdjecie.... z dredami haha:P Dzisiaj jest tak cieplo.. niedlugo chyba wykapie te nasze potworki i nie beda miec juz dredow itp haha:P
teraz my 🙂 nie przepraszam za dużą ilośc zdjęć 🙂 dawno nas nie było
najpierw z moją siostrą: później ze mną praca: rozluźnienie minuta dla fotoreportera 😉 znużony byciem modelem i zadek na koniec pracy później trochę lansu i foteczki do katalogu: