ur 6.01.2003, z elizówki k lublina, nazywa się don johnson 🙂 padam na pysk bo wstalam dzisiaj o 4 zeby wszystko zgra w czasie ale jednoczesnie spac isc nie moge bo sie ciesze
dzięki wam za miłe słowa 🙂
Ascaia- ano byłam w lublinie ale dosłownie przelotem - podpisanie umowy i zapakowanie a sam koń - odpicowany na wyjazd jak się patrzy! i psychicznie bardzo fajnie nastawiony do ludzi, nawet obcych jak ja.
cieciorka- zamówienie bedzie na pewno, ale czy bedzie ci się chciało jechać tak daleko poza tym ja nie wiem czy mam co pokazywać juz hehe
Proti: no juz wiem jak imie przeliterować, ale kto go tam bedzie z pełnego imienia nazywał - cos praktycznego w praniu wyjdzie hehe
k_cian - musi się zdarzyc taki zbieg okoliczności zeby moj naczelny fotograf nie pracował w momencie kiedy wsiąde ... szkoda tylko ze nie obsługuje nikona a jedynie mojego panasonica ale może się uda
Forkate - śliczny konik, przypomina mi moją kobyłkę, mu też padokowi i to rekreanci
gabik - ładny konik, gratulacje nowego nabytku
galopada - myszak jest świetny
Jak się podoba, to jeszcze 2...niestety nie mam aktualnych, brak aparatu a fotograf coś nie chce ostatnio przyjeżdżać
Uwielbiam to jego spojrzenie tym jego jednym pięknym okiem
Karola - brak słów, przepiękny
Galopada, Forkate - śliczne zdjęcia
k_cian napisał: Pursat, aż cieplej się zrobiło glutek de best!
Dziękuję Strasznie mi brakuje tego letniego, złotego i krótkiego futerka
Klami, Amazonka* - cieszę się, że zdjęcia się podobają
Forkate - Posman właściwie też jednooki, bo drugie oczko ma trochę zepsute, ale podobnie jak Twój, jak spojrzy tym zdrowym okiem, to kolana miękną Piękny zwierzak!
Dekster, masz na myśli tego małego, który tyje z powietrza?
Dawaj siwego a nie!
Pursat, najlepsze jest to, że dla mnie mój jednooki jest jak najbardziej normalny, a konie, które mają zdrowe oboje oczu są dla mnie dziwne
Gabik, a Ty dawaj jakieś większe zdjęcia bo na tych to niewiele widać
Trochę nas z 11.11 pozytywnie i słonecznie 🙂 niestety teraz dogadywanie się na hali nie jest juz tak pozytywne...wszędzie czają się przeciez potwory... ;]
zamieszczam w linkach bo nie mam cierpliwości do zmniejszania każdego zdjęcia 😉