Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Forkate ale cudo, więcej! 🙂
wątek zamknięty
ur 6.01.2003, z elizówki k lublina, nazywa się don johnson 🙂 padam na pysk bo wstalam dzisiaj o 4 zeby wszystko zgra w czasie ale jednoczesnie spac isc nie moge bo sie ciesze
wątek zamknięty
Gabik ładne młode, jak pod siodłem?🙂
wątek zamknięty
na własnym gruncie było bardzo przyjemne, myślące i reagujące- zobaczymy jak u nas jutro wsiadam
wątek zamknięty
Ulala, brzmi fajnie, trzymam kciuki 🙂
wątek zamknięty
kpik... moze jesli w koncu cos zamowisz to umowimy sie na odbior w twojej stajni??? 😉
po co kurier- sama ci dowioze !
wątek zamknięty
gabik - zapowiada się fajnie 🙂 czekam na zdjęcia artystyczne wykonane armatą może ktoś z jazdy pstryknie? no i relacje koniecznie!
wątek zamknięty
Gabik
byłaś w Lublinie i nie dałaś znać?!
Foch!

Konisko ciekawe, a skoro z Alexandra to i na pewno zadbane. Niech się Wam dobrze dogaduje.
wątek zamknięty
gabik gratulacje! i cieszę się, że wszystko się udało. ha i już wiesz, że to johnson przez 'h'
wątek zamknięty
dzięki wam za miłe słowa 🙂
Ascaia- ano byłam w lublinie ale dosłownie przelotem - podpisanie umowy i zapakowanie a sam koń - odpicowany na wyjazd jak się patrzy! i psychicznie bardzo fajnie nastawiony do ludzi, nawet obcych jak ja.
cieciorka- zamówienie bedzie na pewno, ale czy bedzie ci się chciało jechać tak daleko poza tym ja nie wiem czy mam co pokazywać juz hehe
Proti: no juz wiem jak imie przeliterować, ale kto go tam bedzie z pełnego imienia nazywał - cos praktycznego w praniu wyjdzie hehe
k_cian - musi się zdarzyc taki zbieg okoliczności zeby moj naczelny fotograf nie pracował w momencie kiedy wsiąde ... szkoda tylko ze nie obsługuje nikona a jedynie mojego panasonica ale może się uda
wątek zamknięty
Forkate - śliczny konik, przypomina mi moją kobyłkę, mu też padokowi i to rekreanci
gabik - ładny konik, gratulacje nowego nabytku
galopada - myszak jest świetny
wątek zamknięty
Jak się podoba, to jeszcze 2...niestety nie mam aktualnych, brak aparatu a fotograf coś nie chce ostatnio przyjeżdżać
Uwielbiam to jego spojrzenie tym jego jednym pięknym okiem

Tu z kumplem
wątek zamknięty
Karola - brak słów, przepiękny
Galopada, Forkate - śliczne zdjęcia

k_cian napisał: Pursat, aż cieplej się zrobiło glutek de best!
Dziękuję Strasznie mi brakuje tego letniego, złotego i krótkiego futerka

Klami, Amazonka* - cieszę się, że zdjęcia się podobają

Forkate - Posman właściwie też jednooki, bo drugie oczko ma trochę zepsute, ale podobnie jak Twój, jak spojrzy tym zdrowym okiem, to kolana miękną Piękny zwierzak!
wątek zamknięty
galopada Twój kabanos jak zwykle zachwyca

gabik opowiadaj więcej co to za cudo. żądam więcej fot i relacji z pierwszej jazdy w domu.
wątek zamknięty
Forkate-Ale tłusty ten koń
wątek zamknięty
Dekster, masz na myśli tego małego, który tyje z powietrza?
Dawaj siwego a nie!

Pursat, najlepsze jest to, że dla mnie mój jednooki jest jak najbardziej normalny, a konie, które mają zdrowe oboje oczu są dla mnie dziwne
Gabik, a Ty dawaj jakieś większe zdjęcia bo na tych to niewiele widać
wątek zamknięty
No to może teraz my😉

Junge

A tu jakieś z jazdy:
Początkowy kłus rozluźniający :
http://img296.imageshack.us/my.php?image=imgp5813er2.jpg
I jeszcze takie jakieś :
http://img296.imageshack.us/my.php?image=imgp5815vu1.jpg
wątek zamknięty
Forakte - cudownego masz konia!

To teraz jesienny Rambosław:

Pozdrawiam 🙂
wątek zamknięty
gabik - na fotach w sumie nie widac za wiele ale chyba jest to twój najlepszy jak dotad zakup - gratuluje
wątek zamknięty
Gosic ale szyja mniam!!
wątek zamknięty
Gosic na pierwszym foto jaki ogr
wątek zamknięty
Trochę nas z 11.11 pozytywnie i słonecznie 🙂 niestety teraz dogadywanie się na hali nie jest juz tak pozytywne...wszędzie czają się przeciez potwory... ;]

zamieszczam w linkach bo nie mam cierpliwości do zmniejszania każdego zdjęcia 😉

wątek zamknięty
Luka, na pierwszym wyglądacie super!

My z dzisiaj - ogólnie dzień buntu i płoszenia się z bardzo błahych powodów Ale były też pozytywne momenty

wątek zamknięty
dziekujemy bardzo z mile slowa! 🙂
wątek zamknięty
Pursat - piekny!! a po piatym zdjeciu to nie mozna miec watpliwosci jaka krew w nim plynie, co? 😉

Luka - ladnie kon nabral masy, taki paczek sie z niego zrobil zamiast tego kwadratowego konia 🙂 ale wedzidlo to jakies pol metra za nisko jest zapiete

Gabik - gratuluje 🙂 ładnie Toto wyglada na fotach 🙂

Karola - zeby on taki chetny do pracy byl jaki jest ladny, to bylby ideałem, nie? 😉

Forkate - ślicznota, ma spojrzenie 🙂😉

galopada - jak zawsze - slodki 🙂
wątek zamknięty
Jako, że dawno nas z Finałkiem nie było, wrzucam jedno z 11.11.

I Lawa. Niestety ostatni raz...

Pozdrawiamy.
wątek zamknięty
wasia napisał: I Lawa. Niestety ostatni raz...
dlaczego ostatni...?
wątek zamknięty
Luka- wyglada na to, że się wyrabiacie 🙂
gosic- ale szyja!
wątek zamknięty
caroline
Bo niestety Lawa zupełnie niespodziewanie odeszła do końskiego nieba...
wątek zamknięty
wasia, o matko, co się stało?
przykro mi...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.