gabik
jak na młodziaka i ogiera super. Grzeczny, wyjątkowo skoncentrowany na pracy, w pysku mięciutki i przyjemny... Dosyć ospały jeśli chodzi o działanie łydki. reaguje bez problemu, ale daleko mu do elektryczności 😉
może dlatego, ze od mózgu do nóg dłuuuga droga 🙂
w kłusie dosyć wybijający w galopie wygodny.
to co najbardziej cenne to fakt, że jest ogierem a może pracować na niewielkiej hali z kilkoma klaczami i generalnie ma to w nosie.
moja luzaczka uczy się na nim jeździć a on maszeruje pod nią jak szkółkowy kilkunastoletni profesor 🙂
deborah - Twój koń (na pierwszym zdjęciu) ma nogi wyżej uszu, wow, niezły brykacz, drugi też nie gorszy 🙂 sporo energii mają, a poza tym to sliczne koniki
Breva, vill, gabik, pursat bardzo dziękuję za miłę słowa
Fantazja młody tak brykał jak zamierzałam go zajeżdżać czym mocno mnie odstraszał przyznaję.. ale jak przyszło co do czego to przy zajażdżce był spokojny jak stary profesor
deborah młody poezja, dobrze o tym wiesz wstaw koniecznie coś świeżego! (akurat weekend to może coś uda się strzelić?)niesamowicie facet Ci mężnieje i się rozwija
R&G świetne chłopaki! napisz coś o nich więcej 🙂
polonez a ja się domagam oriśka!
co u niego? (może być pw.)
Ok wiecej Lidera na wszystkie pytania odpowiem na raz Lider jest 5 letnim ogierem fyzyjskim,stoimy w Aromerze i od wrzesnia jezdzi mi go kolega bo jestem w 4 miesiacu ciazy.Te piekne zdjecia zawdzieczam Gosi Mąkosie.
zdjęcie jest za duże i zostały usunięte
obowiązujący wymiar to 640x480
upominam cię po raz drugi
za trzecim razem będzie ostrzezenie
Ok przepraszam za to pierwsze,czesc juz pozmniejszalam ale zawsze trafi sie jakis odmieniec,nie gniewaj sie na mnie ja nie robie tego specjalnie a czuje sie jak w szkole 🙂 .Dziewczyny moj kon ma zdjec baaaaardzo duzo wiec zapraszam na youtuba znajdzcie kayko13 i ogladajcie do woli,sporo tego tam.
Karola ja się nie gniewam bo to nic personalnego
ja po prostu informuję
w poście masz zanim wyślesz opcję "podgląd" więc możesz sprawdzić czy post jest ok, tak samo jak możesz go edytować jak coś z nim jest nie tak
Dla fanów gniadych Mój wprawdzie nie żaden paker, tylko wiejski, głównie padokowy, ale co gniade to gniade
Koń relaksacyjny, czyli mój jednooki małodupny banditos Fort
(trochę nieaktualne )