Hiacynta - 😉 LOVELY - mam jeszcze wiecej min, ale nie bede zasmiecac watku 😁
wątek zamknięty
mina świetna! niezła z niej aktorka, szkoda ze nie mam aparatu przy sobie jak moj aktor gimnastykuje swoją paszczękę przed jazdą...
wątek zamknięty
Oj aktorka niezla, fakt. W weekend postaram sie porobic foty, jak wykreca pysk i mieli wedzidlo przy siodlaniu 😁 W sumie to dobrze, ze jest taka a nie inna, bo jak nie robi dziwnych min przed jazda, to znaczy, ze zle sie czuje albo jest zmeczona 😉 Kpik - a ty moglabys Niemca tutaj czesciej wrzucac 😜
wątek zamknięty
niemiec już od paru miesięcy nie mój :P teraz mam innego, na którego właśnie aktor mówimy... ze wzgledu na prawdziwe imie i jego zdolności mimiczne
wątek zamknięty
To ten mlody skarogniady, to nie Niemiec tez?
wątek zamknięty
nie, ten to Polak (Donnerdamme L (Dobrock) i po Lansjer L) - z lublina z elizówki.
wątek zamknięty
emi, śliczne foty a koń.... 😍tyskakonik, uwielbiam taką maść.. 😜
wątek zamknięty
Polonez chłopak pięknieje! już prawie prawie wrócił do dawnej formy.
wątek zamknięty
aaa 😅 bardzo mozliwe ze moj szary bedzie mial niedlugo w stajni kolege! 🏇 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃
wątek zamknięty
_kate - jeszcze trochę i będziemy wymiatać na czworobokach 🏇 dawaj swojego złotasa bo coś dawno go nie widziałam 🤦 pozdrówka 🥂 :kwiatek:
wątek zamknięty
to witamy w klubie, bo i my zamierzamy atakować już całkiem niedługo. Tylko nie wiemy jeszcze czy czworoboki czy parkury 🙂 Złotasa dostarczę w wekend, bo tymczasem fotograf ma fazę buntu. Całkiem możliwe, że nawet uda nam się nagrać na kamerę. 😅 a Rudy wygląda naprawdę o niebo lepiej 😍
wątek zamknięty
Będzie co czyścić 😀 Ogłaszam: mój koń nie potrafi się tarzać ! Kładzie się, tarmosi głową i dumny wstaje 🤣
wątek zamknięty
Będzie co czyścić 😀 Ogłaszam: mój koń nie potrafi się tarzać ! Kładzie się, tarmosi głową i dumny wstaje 🤣 dawaj jakieś foty, najlepiej filmik 🤣
wątek zamknięty
Brzask drugie zdjęcie MEGA 😁
wątek zamknięty
sznurka , foty były robione po jezdzie więc za czyszczenie wezme sie dopiero jutro bo jak wiadomo brudny koń to szczesliwy koń.
dorzucam jeszcze 2
jeszcze czysty:
i juz nie....
wątek zamknięty
ja nie mam serca, moje poszły w sukienkach
wątek zamknięty
Koniczka Super! Ostatnie i przedostatnie wspaniałe 🙂 Jak Wam poszło? ;>
wątek zamknięty
Koniczko Syn jest po prostu zawodowy! 😍 Z nim już teraz nie ma przebacz 😜 😍
wątek zamknięty
Najbardziej mi się podoba Twój uśmiech na przedostatniej focie. Pięknie się prezentujecie jak zwykle :kwiatek:
wątek zamknięty
Będzie co czyścić 😀 Ogłaszam: mój koń nie potrafi się tarzać ! Kładzie się, tarmosi głową i dumny wstaje 🤣 moja sie kladzie tylko w boksie 😁 galopada , bedzie nowy kn? kucunio cuuuuuuuuuuuudowny kucyk!
wątek zamknięty
nie - zdecydowanie nie 😁 to ten ,,maluszek" z tematu o młodych koniach 😵 💃 ale nie jest to na 100% pewne... jeszcze 😵
wątek zamknięty
emi, ale Ci sie konisko rozroslo! ledwo poznalam!!Amnestria Buniaczek przeslodki!bunia_fox, wiecej!!
wątek zamknięty
czyli mozliwe , ze bedziesz miala drugiego? bo troche nie rozumiem
wątek zamknięty
Koniczka enooo super sie prezentujecie! Nie pogaaaadasz 🙂polonez a co z rudym się działo? Bo ja chyba nie na czasie.. 😡
wątek zamknięty